Sınırsız İnternet Cepten Ve Bilgisayardan 7.99TL Vodafone
07 Haz 2010, 17:30
Süper Üye
Arkadaşlar bir süredir kullanmakta olduğum bir hizmeti paylaşmak istiyorum. Vodafone 8 lira karşılığında cep telefonundan sınırsız internet hizmetini bilmeyeniniz yoktur. Ben bu özelliği ile cep telefonunu bilgisayara bağlayarak mobile modem olarak kullanıyorum ve bilgisayardan internete cep telefonu vasıtası ile giriyorum. Yine aylık 8 tl ve sınırsız üstelik vodafone çekim alanı olan her yerde internete girebilme imkanı sizcede güzel değil mi? Tek eksk tarafı hızım 15kbit lerde adsl'ye alışmış birisi olarak bu hız oldukça düşük geliyor ama bunada şükür.
Aşağıda tarifenin detayları mevcut
Cepnet Paketleri
Vodafone'un yeni mobil İnternet paketi Cepnet ile megabayt hesabı yapmadan İnternet uyumlu cep telefonunuzla Internete bağlanabilirsiniz.
Cepnet, Internet uyumlu cep telefonlarından Internet erişimi ihtiyacınızı karşılamak üzere,Vodafone tarafından sunulan Günlük ve Aylık olarak alabileceğiniz mobil Internet erişim paketidir. Cepnet paketleri megabayt hesabı yapmanıza gerek kalmadan özgürce data kullanmanızı sağlar.
Facebook'taki arkadaşlarınızla irtibatta kalabilirsiniz, Google arama motorunu kullanabilirsiniz, yoldayken e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz , gazete okuyabilirsiniz veya bankacılık işlemlerinizi güvenle gerçekleştirebilirsiniz. Vodafone, hem faturalı hem de faturasız hatlarda, her bütçeye uygun günlük ve aylık Cepnet mobil Internet paketleri sunuyor. Şimdi kendi kullanım alışkanlıklarınıza uygun tarifenizi seçin, 3G teknolojisinin öncüsü Vodafone ile süper hızlı Internet deneyimini cebinizde yaşamaya başlayın.
Faturalı ve Faturasız hattınız için Cepnet Günlük paketini ABONE GUNLUKCEPNET, Aylık Cepnet paketini ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönderin. Cep telefonunuza gelecek onay SMS�ini aldıktan sonra Cepnet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.
Re: Vodafone Sınırsız Cepten Ve Bilgisayardan İnternet 7.99TL
07 Haz 2010, 19:04
Site Gezgini
o hızla 3G mümkün değil zaten.bende bi zamanlar motorolamla bağlanırdım gprs . ne yıllardı. 7-8 sene olmuş be. hocam telefonun markası ne? her telefonu bağlayamıyorsun bilgisayara gprs için.bu paketi almak istiyorum bende.ttnet gibi 24 ay yada 12 ay gibi bi zorunluluğu varmı bu paketin? istediğimiz zaman sonlandırabilirmiyiz?
Günlük Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 5 MB� tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps�a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps�a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.
96 kbps ben 1997 de 54 kbps bağlanıyodum. düşün yani.
_________________ gidenler memnun ki yerinden dönen yok seferinden.
07 Haz 2010, 21:22
Süper Üye
Hocam benim gibi internetin olmaığı bir köyde oturuyorsanız en azından msn gibi haberleşme araçlar ve facebook ve haber sitelerini takip edebilirsiniz. Bu arada köy yerinde bu bağlantıyıda kullanan olmadığı iin bağlantı 30k lara kadar çıkıyor. Şu an bir sürü download listem oldu.
Hocam Gprs bağlantısını sony ericsson k790i telefonumla yapıyorum
09 Haz 2010, 20:58
Seçkin Üye
ilk3r yazdı:
Hocam benim gibi internetin olmaığı bir köyde oturuyorsanız en azından msn gibi haberleşme araçlar ve facebook ve haber sitelerini takip edebilirsiniz. Bu arada köy yerinde bu bağlantıyıda kullanan olmadığı iin bağlantı 30k lara kadar çıkıyor. Şu an bir sürü download listem oldu.
Hocam Gprs bağlantısını sony ericsson k790i telefonumla yapıyorum
Allah yardımcınız olsun hocam görev yeri neresi???
Re: Sınırsız İnternet Cepten Ve Bilgisayardan 7.99TL Vodafone
20 Haz 2010, 15:37
Aktif Üye
http://www.joiku.com/?action=products&m ... uct_id=310 Öncelikle yukarıdaki linkte adı geçen telefonlardan birisine sahip olmamız gerekiyor. Cep telefonumuzda adres çubuğuna yukarıdaki linki tıklıyorsunuz orda "select your telephone model" yazan menüde telefonumuzun markasını giriyoruz. Ve aşağıdaki "download" butonuna tıklıyoruz. Daha sonra bu programı kuruyoruz. Ve Ağ bağlanılarından joiku... seçeneğini tıkladığımızda cepen internete kablosuz bağlanırsınız. Bu model cep telefonlarında genellikle wi fi ve dahili modem bulunuyor. Cep telefonunu kablosuz modem gibi kullanarak internete notebook üzerinden bağlanıyorsunuz. Tabii gsm operatörlerinden internet hizmeti almanız şartıyla.
20 Haz 2010, 17:07
Seçkin Üye
Sınırlılık, taahhüt, vodafone merkezine şahsen başvuru vs hiçbirşey yok. Tek yapmanız gereken abonelik mesajını atmak. Mesajı attığınızda 8 TL hesabınızdan çekiliyor ve aboneliğiniz hemen başlatılıyor. İstediğiniz zaman da iptal edebiliyorsunuz. Günlük tarifede iptal etmenize de gerek yok. 50 kuruşa 1 gün sınırsız ve gün bitince kendisi iptal ediyor. Fakat aylıkta siz iptal isteği göndermedikçe 1 ay dolduğunda hesabınızda hemen kesiliyor. 100mb sonrası 96k diye küçümsemeyin ben kullanıyorum gayet memnunum. Tabi ki çok düşük bir hız ama işinizi görüyor.
Ayrıca bir yanlış anlaşılma var sanırım. 3G kapsamındaysanız, 3G destekli telefonunuz varsa ve 100mb (günlük tarifede 5mb) kotasını henüz aşmadıysanız 3G hızında bağlanıyorsunuz. Aşınca 96kya düşüyor. Telefonunuz nokia ise pc suite üzerinden direk birkaç tık ile bilgisayarınızdan da bağlanabilirsiniz. Değilse telefonunuzun GPRS modemi olması yeterli. Modelinize göre araştırma yaparsanız nasıl bağlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
Ama en güzeli deee sahilde denize karşı cepten sörf yapmak imkanı olanlar denemeli
21 Haz 2010, 14:47
Seçkin Üye
Sanırm Cem UZAN'dan kalma hazır sistemi tekrardan kullanıma açtılar. Ne günlerdi... 200 mmx laptoptan dağda taşta internete girerdik. Herkes şaşırırdı o zamanlar.
08 Åžub 2011, 23:16
Tecrübeli Üye
Bir vodafone faturasız hattım var, aylık abonelik ile cep telefonu üzerinden bilgisayardan internet bağlantısı gerçekleştirebiliyorum. Ancak birşey merak ediyorum. Yine 1 aylık 7.99 a abonelik açsam, ve sim kartı vodafone modeme takıp kullanabilirmiyim. Yani arada modem olarak cep telefonu değilde 3g USB modem kullanabilir miyim?
10 Åžub 2011, 11:58
Tecrübeli Üye
mgkmgk yazdı:
Bir vodafone faturasız hattım var, aylık abonelik ile cep telefonu üzerinden bilgisayardan internet bağlantısı gerçekleştirebiliyorum. Ancak birşey merak ediyorum. Yine 1 aylık 7.99 a abonelik açsam, ve sim kartı vodafone modeme takıp kullanabilirmiyim. Yani arada modem olarak cep telefonu değilde 3g USB modem kullanabilir miyim?
65 TL ye vodafone 3g modem aldım, 7.99 aylık aboneliği aktif hale getirdim. Hem 3g hemde edge olarak bağlanabiliyorum, edge çok hızlı değil. Yavaşta olsa, mobil olması, her yerde kullanılabilir olması ve internetin olmadığı yerde çok işe yaraması güzel...
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.