Kaliteli anakart (gigabyte, msi), fazla problem yaşamamanızı sağlar. Ekran kartları artık 400+ watt güç kaynağı istediğinden, ekran kartı alırken bu konuya dikkat edin.
Kayıt: 08 Tem 2007, 01:10 Mesajlar: 1737 Konum: İç Anadolu
niye yapmayalım ki arkadaşlar?Normal devlet dairelerinde şu meşhur kozmetik ürünü pazarlayanlar sonra vanda iran çarşısından şu meşhur bitkisel şampuanı 4tlye alıp 20tlye satanlar daha niceleri...Ben öğrencileri vatandaşı öğrettim okul haricinde kaçta gelirseniz gelin arıza,cd,sistem işi yapıyorum.Şu ek iş meselesi aydınlığa kavuşsun ben de bu sene memlekete gidersem internet kafe yada sıkı bir oyuncu olduğum için sadece PS3 salonu açacağım.
_________________ "ben burada kaybedersem ülke de kaybeder" T-129 ATAK-Milli yazılımlı Türk saldırı helikopteri
Kayıt: 08 Tem 2007, 01:10 Mesajlar: 1737 Konum: İç Anadolu
vcd-dvd film işi de yapılabilir çok zevkli bir iş.Film izlemeyi seviyorsanız takip ediyorsanız.Bir arkadaşım yapıyor bu işi şu şekilde:8m2 bir dükkan çok şık bir şekilde döşedi.Duvarda bir lcd tv tavana kadar tasnifli raflar çizgi filmler belgeseller korku fantastik diye sıralamış ve hepsi bandrollü orjinal.Ortada bir şık bir sepet var içinde oraya da koymuş karışık 300 film.Diyeceksiniz ki nasıl para kazanıyor.birincisi bandrollü satıyor; ikincisi aldığı film şirketiyle anlaşma imzalamış satıyor ve 5 adedini kopyalama müsadeli resmi olarak elbetteki ne 5'i ne 50'si kopyala babam kopyala.Birisi şikayet etse ne kopyalıyorsun kardeşim duvarda film şirketinin resmi belgelerini falan asmış.üçüncüsü kiralama yöntemiyle.Ufacık bir dükkanda çayını içiyor film izliyor satıyor.İyi de para kazanıyor.Bir de bu işi dükkan harici evde komşuya akrabaya tanıdıklara yapıyor.Benim düşündüğüm işlerden biri de bu.
_________________ "ben burada kaybedersem ülke de kaybeder" T-129 ATAK-Milli yazılımlı Türk saldırı helikopteri
internet kafede gösteriş önemlidir. lcd ekran da olmalı, güzel masa ve sandalye de olmalı, standart kafelerden farkı olmalı ki, a kafesi yerine sizin ki tercih edilsin.
alacağınız sistem sizi en az 2 yıl idare etmeli, upgradeler ile de biraz daha uzatırsınız yetişmezse. ilk mesajda yazdığınız sistemi alsanız standart oyunlar dışındaki (fifa counter vs) oyunları oynatamazsınız, bilgisayarları elden çıkarıyım deseniz çıkaramazsanız. 3-5 lira daha fazla para koyup müşteriyi kaliteye çekmek, bağlamak daha avanjlıdır, bir kayserili olarak düşüncem budur
_________________ “Söz var gelir geçer söz var deler geçer.”
internetcafeleri ilk açanlar parayı götürdü hocam. 5 bin nüfuslu ufak bir ilçede bile 4 tane internetcafe var. bu işten para kazanmak istiyorsanız bulunduğunuz semtteki en iyi internetcafeyi açmanız gerekir. gerek pc donanımı olarak, gerekse mekanın gösterişi olarak çok mükemmel olmalı. ben de bir aralar düşünmüştüm. kafamda şöyle bir planım vardı. -makineler süper olacak -internet hızı çok iyi olacak -sadece bilgisayarlardan ibaret olmayacak, aynı zamanda oturup çay, kahve, meşrubat, tost, sandwich vs yenilip içilebilecek. -mouse, klavye, webcam gibi ucuz fakat gerekli donanımlarında satışı yapılacak. -En önemlisi: Serseri tipli müşteriler cafeye girmeyecek.
denizlerb yazdı:
internetcafeleri ilk açanlar parayı götürdü hocam. 5 bin nüfuslu ufak bir ilçede bile 4 tane internetcafe var. bu işten para kazanmak istiyorsanız bulunduğunuz semtteki en iyi internetcafeyi açmanız gerekir. gerek pc donanımı olarak, gerekse mekanın gösterişi olarak çok mükemmel olmalı. ben de bir aralar düşünmüştüm. kafamda şöyle bir planım vardı. -makineler süper olacak -internet hızı çok iyi olacak -sadece bilgisayarlardan ibaret olmayacak, aynı zamanda oturup çay, kahve, meşrubat, tost, sandwich vs yenilip içilebilecek. -mouse, klavye, webcam gibi ucuz fakat gerekli donanımlarında satışı yapılacak. -En önemlisi: Serseri tipli müşteriler cafeye girmeyecek.
çok doğru bir yorum olmuş
_________________ SANA GELMEDİĞİM GÜN BEŞİKTAŞ MAÇI VARDIR BE GÜLÜM
benim kafama takılan bişey var bu makineler 3-4 sene sonra vaadini tamamlayıp atıl duruma gelecek ozaman kadar açılış maaliyetini çıkarırmı yeni maklinelerin maliyeti ayrı bi konu
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.