mebbis personel işlemleri özlük modülüne rakam giremiyorum aktif gözükmüyor bilgisayrımda ama Atama Modülü (Kadrolu Öğretmen) bölümüne girebiliyorum Sorunu gidermek için ne yapmalıyım
hocam flashplayer yüklü idi tekrar yükledim ama dediğim gibi rakam girme yeri aktif değil mebbis personel işlemleri özlük modülü haricinde diğerlerine girebiliyorum da ona neden giremiyorum anlamış değilim
hocam sorun olabilir az önce bende hizmetiçi puanıma bakayım dedim Unvanı "Öğretmen" Olmayan Personel İçin Hizmet Puanı Hesaplanamaz! diye bi mesaj verdi
hocam sorun olabilir az önce bende hizmetiçi puanıma bakayım dedim Unvanı "Öğretmen" Olmayan Personel İçin Hizmet Puanı Hesaplanamaz! diye bi mesaj verdi
hocam okul değiştirdiyseniz, yeni okulunuzdan tekrar şifre alın.
_________________ gidenler memnun ki yerinden dönen yok seferinden.
Merhaba arkadaşlar bu başlık için uygun olduğunu düşündüğüm için buradan devam edeyim dedim. Mebbisten atama modülüne filan girebiliyorum ama özlük modülüne girince ie sürümünü yükseltin gibi saçma bir uyarı geliyr. zaten ie9 kullanıyorum daha neye yükseltcem anlamadım:S çözümü bilen var mı?
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.