Arkadaşlar başlat çalıştır cmd ekranına net user yazdığımda kendı hesabım dışında SUPPORT_388945a0 adında bir hesap daha var bu nedir. Acabalar aklıma gelıyo?????????? Sizlerde böyle bir hesap varmı yoksa tek kullandıgınız hesapmı var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
_________________ Mazlum milletler, zalim milletleri bir gün mutlaka mahv-ı perişan edeçektir. M.K.ATATÜRK
Windowsunuz orjinalse; başlat>yardım dan destek alabiliyorsunuz microsofttan.. Diyelim ki acemisiniz..orjinal vindosunuz var..yardım ve destek merkezinden yardım etmesi için davet filan var ordan microsoft yetkilisi operator, suport_3463456 bilmem ne hesabını kullanarak pc nizde sizin yapamadığınız sorununuzu halletmek için pc ye bağlanıyor..Böyle bişey işte.. Hesabı ister silin ister devre dışı bırakın...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 5 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.