Okulumuzdaki bir bilgisaarda halkbankasının internet şubesine girerken güvenlik sertifikası sorunu veriyor, bu hata ile karşılaşan arkadaşlar ve sorun yaşayanlarlar var mı? problemi nasıl çözebiliriz.
halkbankasının internet şubesi güvenlik sertifikası yüklemeni ister. anasayfada yükleme kısmı var oradan bir kereye özgü yükle bir daha istemiyor.
sertifikayı yükleme işleminde sorun yok, sertifika kurulu internet bankacılığına girerken o ekranın açıldığı yerdeki adres çubuğu yeşil olmaktan çıkıyor ve kırmızı oluyor, bu web sitesine devam etmeniz önerilmez diyor, güvenilirsitelere ekledim fakat yine aynı, güvenlik düzeyini en aşağıya çektim yine olmuyor.
Re: HalkBankası İnternet Şubesi Güvenlik Sertifikası Sorunu
22 Eki 2009, 22:27
Site Gezgini
Hocam internet güvenlik ayarlarını normal seviyeye getirerek deneyin. Eğer güvenlik ayarları yüksek olursa şifre isteyen bir çok siteye girerken bu hatayı veriyor. Gmail e girerken de bu tip uyarı ile karşılaşabilirsiniz. Benim de başıma gelmişti oradan biliyorum.
Re: HalkBankası İnternet Şubesi Güvenlik Sertifikası Sorunu
22 Eki 2009, 22:44
Seçkin Üye
hocam explorer da hata oluyor bendede aynısı oldu. sertifika alıyorum almamış gibi görüp tekrar sertifika aldırıyor. 5 hak doldumu telefon ile ssıfırlatıp tekrar aldım. yanlız firefox tan yaptım bu sefer oldu. bide firefox da dene hocam sıkıntı gider
evet haklısınız firefoxda aldık sorundüzeldi ama sorun firefox'da almak değil, problemi çözmek bunu da denedik internet explorer 8.0 kurduk yine olmadı, gü enlik ayarlarını en alt seviye getirdik yine olmadı, hijack programını denedik yine olmadı. ayarları tamamen sıfırladık yine olmadı. en son yapılacak iş spyware doctor programını kurup temizlettirmek bunun problemi çözeceğini düşünüorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], sbagdat ve 37 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.