son kesim ve odeme tarihlerini deÄŸiÅŸtirebiliyor muyuz?
ayrıca adres güncellemesi yine internet bankacılıgından yapılabiliyor mu bilgisi olan var mı acaba?
Hocam ben illallah ettim halkbankası sertifikasından, şifresinden, dialogundan. Garanti de bir hesap açtım, anında tüm maaşı transfer ediyorum. Garantinin internet şubesi çok iyi bence tavsiye ederim.
Bu formu herhangi bir şubede doldurabiliyorunuz. Daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak şifrenizi alabiliyormuşsunuz. Yalnız halk bankasında beş tane sertifika olduğundan internet bankacılığa pek sıcak bakmadım. Ben işbanbankasının internet şubesini kullanıyorum bir çok işlemi(ttnet faturasını,telefon telefon faturasını,mtv vergisi,kredi kartı borcunu,havale...) ordan hallediyorum.
kullanıyorum ibr çok işlemi yapıyorum ama bazı saçmalıkları var - internet bankacılığı aylık limitiniz doldu işlem yapamazsınız - 5 sertifika dan sonra yenileme - birde şifrebaz ı cep tel e indirdim ama 45 dk harcamama rağmen kullanamıyorum
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], her_dem ve 31 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.