Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 73 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
  Re: elektironik mezunu olupda bilişim te. olarak atananlar
Mesaj 04 Mar 2010, 13:37 
Site Gezgini
Site Gezgini

Hocam acaba bu konuyla ilgilene birimler neresi ise oraya mail falan atsak o zaman sesimizi duyarlar yoksa hiçbirşeyden haberleri yok.Konuyu güncel tutup mail atalım.Mail adreslerini bilen arkadaşlar eklesinler.

Başa Dön

Mesaj 04 Mar 2010, 14:05 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

daha deneycez arkadaşlar. bizim zorunlu hizmeti bile hala sallıyorlar. meb in işleri böyle işte ağır ağır işliyor. bu sistemi tek tuşa bağlayanlar bunları akıl edememiş maalesef

Başa Dön

Mesaj 05 Mar 2010, 02:04 
Aktif Üye
Aktif Üye

tehabatu yazdı:
Hocam şunu diyim bu bi anlık açığı kapatmak için yapılan bişeydi biz elocuları atatıdalar bilgisayarcı olarak. şimdi ne var olan sisteme sokabiliyolar ne çıkarabiliyolar.. Sonrada yaptıkları biçok uygulamada olduğu gibi mahkeme ve sonucunda meb hep kaybediyo. Akıllı bu işiten anlayan biri çıkacak ve bu işe kesin çözüm bulacak yoksa her atama döneminde tedirginlik olacak ama paşa paşa isteneleni vermek zorundalar kesin çözüme gitmedikten sora. Ben o dönemde elocu olarakta atanabilirdim ama şartları daha cazip geldiği için bilgisayar tercihi yaptım şimdi bana senle işimiz bitti çekil aradan git ilköğretimle avun diyemez girdiğim şartlar belli ...

ya şimdi gıda mühendisliğinden öğretmenliğe geçenlerin mebbisindede böyle hata varmıki! eee.. ben mayısta tayin isteyecektim. doğudan bir kurtulamadımki.. kaldıkmı burada..

Başa Dön

Mesaj 05 Mar 2010, 08:08 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

http://atama.meb.gov.tr/kaynak_okul_tam ... kullar.asp

artık bilgisayarcı olarak atanamıyoruz....kaldıki bilgisayarcılar bile zor atanıyo artık sözleşmeli çıkmış 81 puana...
arkadaşın dediği gibi ozaman yoktu mezun mecburduk şimdi mezun çok ne yaparsanız yapın...teknik öğretmen olarak git ilkokula pc tamircisi ol...

Başa Dön

Mesaj 05 Mar 2010, 22:48 
Site Gezgini
Site Gezgini

Evet çok haklısın hocam

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 00:19 
Aktif Üye
Aktif Üye

doganksk yazdı:
http://atama.meb.gov.tr/kaynak_okul_tam ... kullar.asp

artık bilgisayarcı olarak atanamıyoruz....kaldıki bilgisayarcılar bile zor atanıyo artık sözleşmeli çıkmış 81 puana...
arkadaşın dediği gibi ozaman yoktu mezun mecburduk şimdi mezun çok ne yaparsanız yapın...teknik öğretmen olarak git ilkokula pc tamircisi ol...

hocam şu verdiğin link uzun yıllardır var.. o yeni atamalar için biz eski atamayız.. yani ben 2004 de 900 TL maaşı bırakıp bilgisayar öğretmenliği rahat hem devlet kadrosu deyip 636 TL maaşlı işime başladım.. ee.. şimdi böyle olmazki.. hak verdi neden alıyor... aldığınıda açıklamıyor..

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 00:31 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

ya ne oldu şimdi elocu arkadaşlar...meslek lisesi bilgisayar bölümü kapalımı gözüküyor...sadece ilköğretimlermi açık gözüküyor...

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 00:32 
Aktif Üye
Aktif Üye

sadece ilköğretim ve düz lise.. en son subat 2010 atamasında şimdide hata görünüyor mebbis atamada..

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 00:40 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

bence hata vardır...gerçi ben tefli bilgisayarcıyım ama elocularda kesin programda bir hata vardır...üzerie gidin bence...

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 00:58 
Aktif Üye
Aktif Üye

bilo yazdı:
bence hata vardır...gerçi ben tefli bilgisayarcıyım ama elocularda kesin programda bir hata vardır...üzerie gidin bence...

hocam sen girince sende atama bölümünde hata görülüyormu? mebbis-kadrolu atama-özür durumu atama- il dışı atama- eş durumu-- na gir bak bi..

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 14:13 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

benimki kilitli hepsi...????

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 14:50 
Aktif Üye
Aktif Üye

Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu
Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen
öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır.

Talim terbiyenin 80 nolu kararı yukarıdadır..Öle ilköğterime felan atayamazlar merak edecek bişi yok velakin mebbisdekilerin bu htayı acil olarak düzeltmesi lazım malum il içinde meslek liseleri son atamada gözüktü fakat il dısında gözukmedi...

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 20:13 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

başlıktaki yazım yanlış inanılmaz derecede rahatsız edici :!:

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 20:29 
Aktif Üye
Aktif Üye

Arkadaşlar bende konu hakkında araştırma yaptım. Atama bölümünü aradım. Oradan bana aynen şunları söylediler. 2007 yılında talim terbiyenin yayınladığı kararda artık "elektronik öğretmenliği" ve "elektronik ve haberleşme öğretmenliği" mezunu olanlar bilişim teknolojileri öğretmenliğine atanamazlarmış. Bu yüzden Bilişim teknolojileri öğretmenliğine atanacaklar listesinden bizim mezun olduğumuz okulları çıkartmışlar bu yüzden meslek liselerine atanabilecek bilişim teknolojileri öğretmenleri listelerinden de bizim mezun olduğumuz okulları çıkartmışlar. sadece ilköğretimleri açmışlar.

Tamamen sacma bir olay insanların durduk yerde huzurlarını bozuyorlar işte yıllardır meslek lisesinde bilişim teknolojileri olarak görev yapıyoruz. Şimdi işimiz bitti sizinle diyorlar yer değiştirmeye kalktığımız sadece ilköğretimler gözüküyor. Kaldıkı ozamanda eğitim fakültesi mezunu olan bilişim teknolojileri öğretmenleri ne yapsın ? Bu karar zaten atanmış olan bilişim teknolojileri öğretenlerini kapsamıyor ama yanlışlık yapmışlar . Ayrıca talim terbiyenin 80. sayılı kararında alanları dşına atananlar çalıştıkları kurumla aynı nitelikteki kuruma atanırlar tarzında bir madde de var kararın tam metnini yazmadım. İlgilenen arakdaş olursa onuda yazarım.

Benim herhangi bir atamam durumum yok zorunlu hizmetimi doldurmaya çalışıyorum ama yer değiştirmeye kalktığımda benimde başım ağrıcak. Allah yardımcınız olsun.

Başa Dön

Mesaj 06 Mar 2010, 20:56 
Site Gezgini
Site Gezgini

bilişim teknolojisi öğretmeni olacaklar listesinden elektonik mezunu olanları çıkardıysalar, neden 2010 şubat dönemi özür grubu atamalarında il içinde meslek liselerini tercih edebiliyorduk? bu çelişki niye?

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 73 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: cumhurtorun, dervisahmet, gozturkgs, hhtc, ihsaniye, kurtwolf, serdengecti, sisyphem ve 42 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul