Arkadaşlar dersicerik.eba.gov.tr adresinde yer alan bütün dosyaların indirilip etkileşimli tahtalara yüklenmesi gerktiğini söylediler. bütün dosyaları indirebildiniz mi? indirirken teker teker mi indirdiniz yoksa tüm indirme linklerinden mi indirdiniz, nasıl bir yöntem izlediniz? toplam boyutun 100GB olduğunu söylediler, doğrumudur? bu konuda ne yaptınız lütfen paylaşır mısınız?
hocam başıma bela oldu yaklaşık 40gb içerik var artı ninite diye bir program var internet üzerinden 25'e yakın program indirip kuruyor. bağlantı yavaş olduğu için bir tahtanın yüklenmesi 3-4 saat sürüyor
Dün sabah başladım indirmeye, yüzde 70i tamamlandı, M.Yardımcıları ve memurlar bağlantının yavaşlığından şikayet etsede devam ediyorum. Bitincede birkaç gün tahtalara yüklemesi sürer ama yüklemede kararsızız çünkü tahtaların 4 tanesinin kurulumu yupılmadı ve hiçbirini teslim almadık. Bir iki tanesinin anteni kırık ve 2 tanede dokunmatiği çalışmayan var. O yüzden şimdilik yükleme yapmayabilirim.
Arkadaşlar, eğer müdürünüze düşüncelerinizi aktararak, cihazları teslim almadan yükleme yapmayınız. Daha sonra kırık antineydi ,bozuk dokunmatik okulun suçuymuş gibi davranışlar belirir. Buda işlerine gelir. Karamsarlık yüklemek değil niyetim. Ama devlet brokrasisi. Gönderdikleri yazıcıyı ağa bağlamak için bile buğün servisi çağırdım. (Bu servisin isteğiydi.)
ben yanlış incelemişim sanırım. hangi içerikleri indirip yüklüyorsunuz? ya da mem den size içerikleri veriyorlar mı? bizim okullalarda da internet hatları kurulmadı daha.
i_ersen yazdı:
hocam başıma bela oldu yaklaşık 40gb içerik var artı ninite diye bir program var internet üzerinden 25'e yakın program indirip kuruyor. bağlantı yavaş olduğu için bir tahtanın yüklenmesi 3-4 saat sürüyor
Tüm açıklamalar zaten eicerik.eba.gov.tr de var arkadaşlar. Sadece şunu söyleyebilirim sezgin meriç hocam için eğer tahtalarınıza yakın yerde okulun daha önceden prizi varsa ve öğretmenler dönem boyunca etkileşimli tahtaları bu prizleri kullanarak tahtalarla ders işleyecekse mutlaka içerikleri yükleyin.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 49 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.