İstanbul ilçeleri arasında İstanbul MEM tarafından Değerler Eğitimi Uygulamaları yapılması ve bunların rapor halinde verilmesi isteniyor.Bu konu ile ilgili okarak değerler eğitimi "sorumluluk" konulu yardıma ihtiyacım var konuyla ilgili çaşılması olanlar veya bilgi verebilecek arkadasların yardımını istiyorum
hocam link vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama sitemde sorumlulukla ilgili anasınıfından 12. sınıfa kadar etkinlikleri bulabilirsiniz.Google dan cagdasyenal aratmanız yeterli.Umarım yazınızın zamanı geçmemiştir.
İstanbul ilçeleri arasında İstanbul MEM tarafından Değerler Eğitimi Uygulamaları yapılması ve bunların rapor halinde verilmesi isteniyor.Bu konu ile ilgili okarak değerler eğitimi "sorumluluk" konulu yardıma ihtiyacım var konuyla ilgili çaşılması olanlar veya bilgi verebilecek arkadasların yardımını istiyorum
sorumluluk bendede yok, kusura bakma
_________________ yazdığım mesajların hakaret ve aşağılayıcı ifade içermemesine özen gösteriyorum. Yazdıklarım sizi kırıyor veya üzüyorsa özel mesaj atın, düzelteyim. Aynı saygı ve özeni sizlerden de bekliyorum.
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.