Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
kutlusefer
Yeni Üye
Yeni Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 10:12Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,bilgisayarımı yedeğinden yükledikten sonra d sürücüm kayboldu.bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet,disk yönetiminden yeni birim oluştur demek suretiyle geri getirdim ama tüm bilgilerim de kayboldu.Verilerimi geri getirecek güzel bir program lazım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
yamtar3535
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

bununla ilgili yüzlerce program var.googleden recovery diye aratırsanız bir sürü bulabilirsiniz...
exgol
Site Gezgini
Site Gezgini

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 11:34Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.depo.gen.tr sitesinde bulabilirsiniz(full)
kutlusefer
Yeni Üye
Yeni Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

bazı programlarla denedim ama istediğim dosyaları bulamadı.Belki sizin başınıza da böyle birşey gelmiştir,etkili olan bir program tavsiye edersiniz diye düşünmüştüm.Programları deneyerek zaman kaybetmek istemiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.
4vc1
Site Gezgini
Site Gezgini

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 12:59Alıntıyla Cevap Gönder

yaw adam yardım istemiş bizimki bissürü var ara bul diyor. kardeşim herkez ingilizce bilmek zorunda değil. neyse. kutlu dostum getdataback diye bir program var. bu oldukça işini görecek. http://www.runtime.org/ bu adresten indirebilirsin. yanlız dikkat etmen gereken, eğer kaybolan veriler ntfs dosya sistemi üzerindeyse Getdataback for ntfs, fat üzerindeyse getdataback for FAT olanı indireceksin. linke tıkladıktan sonra sağ tarafta indirme linklerini göreceksin. programın **** ini de bulman lazım ama onu da craagle veya **** searcher programıyla bulabilirsin. hiç olmadı bana mail adresini verirsin ben sana gerekli dosyaları gönderirim..saygılar..
leaderone
Site Gezgini
Site Gezgini

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

Recovery myfiles adlı bir program var. doc, xls, ppt, zip, rar, jpg, gif, btmp dosyalarının kurtarılmasında da müthiş sonuçlar veriyor. tek dezavantajı klasör klasör değilde dosya dosya bulması ve sizin onları seçmeniz biraz zaman alıyor.
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 14:26Alıntıyla Cevap Gönder

Recover My Files
http://rapidshare.com/files/69152807/RecoverMyFiles-Setup.rar
Name: GeoDeeJay
Code: 0000G0-UHGG9E-1ERC53-G9GMZN-VA8X07-U4Q1M7-Y4T00D-83MGZQ-BZ7389

Alternatif
http://rapidshare.com/files/36922967/Recover_My_Files._3.9.8.5592.rar
isokiraz
Yeni Üye
Yeni Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 15:12Alıntıyla Cevap Gönder

getdatabac programın seriali bu umarım programı bulursun
Name: Noel Baker
Key: FZFGNDYGPIBCBY
kkslyyldz
Aktif Üye
Aktif Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 15:29Alıntıyla Cevap Gönder

recover my files gerçekten çok iyi bir program. diğerlerini de kullandım ama en iyi sonucu bu program verdi. deneme sürümünde geri yükleyemiyosun bulduğu dosyaları ama. **** aşağıda 3.98 sürümünün

name: samyalmlek
Key : WHB51Y-QDK4BK-MMRPAW-2D5YXT-2Y8ZXX-5MDY45-EQR5FK-AW6DC3
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 16:48Alıntıyla Cevap Gönder

tşkr
ertozkan
Site Gezgini
Site Gezgini

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    03 Arl 2007, 17:07Alıntıyla Cevap Gönder

NTFS ise GetDataBack for NTFS V3.32 , FAT ise GetDataBack for FAT V3.32 programlarini kullanabilirsin...
Musti_fe_15
Yeni Üye
Yeni Üye

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil    14 Oca 2008, 17:41Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba ben mustafa bu GetDataBack - Data Recovery for NTFS V3.32 proğramın şifresi var mıydı acaba ?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil

page generation = 5.62435 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması