|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
kutlusefer
Yeni Üye

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 10:12 | |
| | Arkadaşlar,bilgisayarımı yedeğinden yükledikten sonra d sürücüm kayboldu.bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet,disk yönetiminden yeni birim oluştur demek suretiyle geri getirdim ama tüm bilgilerim de kayboldu.Verilerimi geri getirecek güzel bir program lazım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden. | |
|
|
 |
yamtar3535
Seçkin Üye

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 11:05 | |
| | bununla ilgili yüzlerce program var.googleden recovery diye aratırsanız bir sürü bulabilirsiniz... | |
|
|
 |
exgol
Site Gezgini

|
| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 11:34 | |
| | http://www.depo.gen.tr sitesinde bulabilirsiniz(full) | |
|
|
 |
kutlusefer
Yeni Üye

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 11:56 | |
| | bazı programlarla denedim ama istediğim dosyaları bulamadı.Belki sizin başınıza da böyle birşey gelmiştir,etkili olan bir program tavsiye edersiniz diye düşünmüştüm.Programları deneyerek zaman kaybetmek istemiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler. | |
|
|
 |
4vc1
Site Gezgini

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 12:59 | |
| | yaw adam yardım istemiş bizimki bissürü var ara bul diyor. kardeşim herkez ingilizce bilmek zorunda değil. neyse. kutlu dostum getdataback diye bir program var. bu oldukça işini görecek. http://www.runtime.org/ bu adresten indirebilirsin. yanlız dikkat etmen gereken, eğer kaybolan veriler ntfs dosya sistemi üzerindeyse Getdataback for ntfs, fat üzerindeyse getdataback for FAT olanı indireceksin. linke tıkladıktan sonra sağ tarafta indirme linklerini göreceksin. programın **** ini de bulman lazım ama onu da craagle veya **** searcher programıyla bulabilirsin. hiç olmadı bana mail adresini verirsin ben sana gerekli dosyaları gönderirim..saygılar.. | |
|
|
 |
leaderone
Site Gezgini

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 13:45 | |
| | Recovery myfiles adlı bir program var. doc, xls, ppt, zip, rar, jpg, gif, btmp dosyalarının kurtarılmasında da müthiş sonuçlar veriyor. tek dezavantajı klasör klasör değilde dosya dosya bulması ve sizin onları seçmeniz biraz zaman alıyor. | |
|
|
 |
girdab
Tecrübeli Üye

|
|
 |
isokiraz
Yeni Üye

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 15:12 | |
| getdatabac programın seriali bu umarım programı bulursun
Name: Noel Baker
Key: FZFGNDYGPIBCBY | |
|
|
 |
kkslyyldz
Aktif Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 120 Konum: İstanbul - Kartal |
| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 15:29 | |
| recover my files gerçekten çok iyi bir program. diğerlerini de kullandım ama en iyi sonucu bu program verdi. deneme sürümünde geri yükleyemiyosun bulduğu dosyaları ama. **** aşağıda 3.98 sürümünün
name: samyalmlek
Key : WHB51Y-QDK4BK-MMRPAW-2D5YXT-2Y8ZXX-5MDY45-EQR5FK-AW6DC3 | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 16:48 | |
| | tşkr | |
|
|
 |
ertozkan
Site Gezgini

| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 03 Arl 2007, 17:07 | |
| | NTFS ise GetDataBack for NTFS V3.32 , FAT ise GetDataBack for FAT V3.32 programlarini kullanabilirsin... | |
|
|
 |
Musti_fe_15
Yeni Üye

|
| Harddiskte silinen bilgileri geri getiren program lazım,acil 14 Oca 2008, 17:41 | |
| | merhaba ben mustafa bu GetDataBack - Data Recovery for NTFS V3.32 proğramın şifresi var mıydı acaba ? | |
|
|
 |
|
|