evet yeni bir açılış sayfası sorunu ile karşı karşıyayım. sitede bulunan tüm yöntemleri denememe rağmen bir türlü değişmiyor baş belası açılış sayfası. daha önce karşılaşıpta çözüme ulaşan var mı?
Tara(scan) butonuna basın. Size bir rapor verecektir. Raporu kapatın. Bu sefer Delete butonuna basın. Raporunu kapatın. Sistemi yeniden başlatın.
4- Yazılım sistemden silinmiş olabilir. Ama tarayıcılarda hala bulunabilir. Aşağıdaki işlemleri yaparsanız tarayıcıdan da kalkar. Vakit sıkıntısından çevirisini yapamadım.
hocam teşekkürler bilgi için. bilgisayar btr görev yaptığım okuldaki mdr yard bilgisayarında kısa zamanda uygulayıp sonucu yazarım inşllah.
hocam programı çalıştırıp fix diyerek sonuna kadar gidiniz. Tüm taramalar bittikten sonra değitiremediğiniz sayfa internet seçeneklerinde aktif hale gelecek oraya girip adresi değiştireceksiniz kısacası pasif olan adres değiştirme satırının kilidini açar.
_________________ Bir Derdin Varsa Rabbine ''Benim Büyük Bir Derdim Var'' Deme, Derdine Dön ''Benim Büyük Bir Rabbim Var'' De...
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 18 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.