doktorları iyice şişirdiler. bizde doktorların bıçak parası gibi mezun ettiğimiz öğrencilrein velilerinden kalem parası isteyelim. Özel muayene gibi okul sonrası özel derslik işletelim. Kısacası halkı sömürelim. Haksız yere kazanç elde edip zengin olalım. Bir iktidarda bizi görür, 100%'e yakın bir maaş artışı verir herhalde.
sayın hocam, dr hakkında bu kadar ön yargılı olmayalım, yaptıkları iş gerçekten çok zor.6 yıl okuyup elektriği suyu olmayan bir köyde görev yapıp 1400 maaş alıyorlar. ancak her meslekte olduğu gibi dr arasındada çürükler vardır. görüşlerinize saygım var ancak saygı çerçevesinde.
Hocam her şey saygı çerçevesinde tabii ki. O suyu akmayan, elektriği olmayan köyde bir de öğretmen var.
doktorları iyice şişirdiler. bizde doktorların bıçak parası gibi mezun ettiğimiz öğrencilrein velilerinden kalem parası isteyelim. Özel muayene gibi okul sonrası özel derslik işletelim. Kısacası halkı sömürelim. Haksız yere kazanç elde edip zengin olalım. Bir iktidarda bizi görür, 100%'e yakın bir maaş artışı verir herhalde.
sayın hocam, dr hakkında bu kadar ön yargılı olmayalım, yaptıkları iş gerçekten çok zor.6 yıl okuyup elektriği suyu olmayan bir köyde görev yapıp 1400 maaş alıyorlar. ancak her meslekte olduğu gibi dr arasındada çürükler vardır. görüşlerinize saygım var ancak saygı çerçevesinde.
Hocam her şey saygı çerçevesinde tabii ki. O suyu akmayan, elektriği olmayan köyde bir de öğretmen var.
benim maaşta bi problem mi var acaba? aralıkta 1357 aldım, normalde 1375 civarı ama ilaç kesintisinden dolayı o kadar aldım ama ocakta 1422 lira aldım. benim maaşa ya zam uğramadı yada vergi dilimi kesintisi uğramadı. bu işte bi iş var ama yarın bi bordroya bakayım ona göre duruma bakarız artık.
Not: 9/3, doğu tazminatı, eş yardımı var çocuk yok..
Bu forumu gezen kullanıcılar: Stanbull ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.