|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
sorsana
Site Gezgini

|
| Görsel eğitim (videodan nasıl caps alınır?)İmage Grabber 20 Ağu 2008, 2:42 | |
| Değerli arkadaşlar video paylaşımlarınızda videolardan önizleme(caps) alma işleri için kullanılan İmage Grabber adlı programı sizlere adım adım anlattığım video linki aşağıdadır.15 dakikalık bu görsel eğitim videosu ile siz de videolarınızdan otomatik veya manuel olarak capslar alıp paylaşabileceksiniz.Paylaşım ve tanıtım için gerekli olan önizlemeleri bu program ile çok rahat yapabileceksiniz.
Image Grabber yardımı ile AVI, MPG, DAT, ASF, WMV, QT, MOV, RM, RMVB ve VOB gibi herhangi bir film dosyasından istediğiniz görüntüyü alıp kaydetme imkanınız bulunuyor.Çıktı jpeg formatındadır.
Bir videoyu paylaşmak istiyorsunuz.Yapacağınız en güzel şey videonun en can alıcı yerlerini önizlemelerle verip (tıpkı fragmanlar gibi) filme dikkat çekmek,ön bilgilendirmektir.Bu nezaket gereği olup, profesyonelcedir.
Aşağıdaki linkten eğitim videosunu indirip izleyebilirsiniz.Eğitim video paylaşımlarımızın devamı gelecektir.Sizlerden de bekliyorum.Eğitim videosunu kendim hazırladım.Hatalarım için şimdiden özür.
Eğitim videosu linki: http://www.simaybirce.net/tolga/image_grabber.zip
İmage Grabber programı : http://www.simaybirce.net/tolga/ImageGraberII.exe
| 138 defa İzlenme, 49.24 KB |

|
| | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.15928 seconds, sql queries = 17
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|