Bedde de 55 olmuş nasıl alacağımı blmiyordum pin istedim bakalım gelirse yatırırlar.google ye güveniyorum.
pin gelir daha sonra verdiğiniz hesap numarasına küçük bir miktar yatırırlar onay için daha sonra 100$ geçmeyi bekleyeceksin hile hurda yada yasaklanan içeriklerden biri yoksa sitende ücretini alırsın
sadece bir site için mi google adenseye başvurabiliyoruz mesela bir site için başvurdun kodları da aldın diğer sitelerine de ekliyebilirmisin o kodları
_________________ Yerlerde yattık çok gece uyumadık stadlarda ismim kalelerde resmim vaz geçtim hayattan cimbomum için
sadece bir site için mi google adenseye başvurabiliyoruz mesela bir site için başvurdun kodları da aldın diğer sitelerine de ekliyebilirmisin o kodları
Yaptığınız bütün sitelere aynı adsense kodlarını ekleyebilirsiniz.
Akraba ve arkadaşlarınıza dikkat edin.İyilik yapalım derken hesabınız benim gibi 97 dolarda(10-12 günde) kapanmasın.Google hileyi kesinlikle yemez arkadaşlar.Çok düzenli ölçme sistemleri ve kriterleri var.Hileden dolayı banlanırsanız bir daha isminize adsense hesabı açmanız mümkün olmaz.
Ödeme ve kazanç konusuna gelince 100 dolardan sonra ödeme alırsınız.Ondan sonra aylık olarak(eğer limiti geçmişseniz) ödeme alırsınız.Kesinlikle google ödeme yapıyor.
Aylık 2000-3000 dolar kazanan webmasterlar olduğunu okuyor, duyuyor ve inanıyorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.