|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
defall
Yeni Üye

|
| Generic host Process for Win 32 Services hatası??? 16 Ksm 2007, 21:22 | |
| Atandığım okulda BT sınıfındaki bilgisayarlar için image dvd si bırakmamışlardı. Ben de vestel i arayıp istedim sağolsunlar gönderdiler ve bu sadece müşteri memnuniyeti içindi bi daha olmaz dediler . Neyse bu gelen dvd ile öğrenci pclerini kurdum.(vestel 2. faz sanırım tutsis).
Ağ kurdum ve öğrenciler araştırma dosyalarını öğretmen bilgisayarına gönderip çıktısını alıyordu. Ama belli bir süre sonra başlıkta yazdığım hatayı vermeye başladı bilgisayarlar ve ağda bbirbirlerini görmez oldu.
Bu hatayla karşılaşan ve nasıl düzeltileceğini bilen, bi tavsiyesi olan var mı?
Hepinize iyi çalışmalar. | | |
|  | ghost

|
| Generic host Process for Win 32 Services hatası??? 20 Ksm 2007, 22:08 | |
| | hocam bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir, siz en iyisi sistem geri yükleme ile çalışan bi zamana geri dönün eğer sorun geçerse, yüksek ihtimal virüs.. | | |
|  | pilot1111
Yeni Üye

| Generic host Process for Win 32 Services hatası??? 07 Arl 2007, 0:00 | |
| Sayın Hocam
Uzun bir iş ama dogrusu ve sağlamı. Bütün switch in elektiğini kesip tüm pcleri yeniden kurmanız. Trojan veya türevi var. Sistem geri yükleme tam çözüm olmuyor.
Konuyla ilgili değil ama patch hub yoksa statik ip vermenizi öneririm. Alt ağ maskesinide değiştirin. Böylece idare ve lab birbirinden ayrılır. KOLAY GELSİN. | | |
|  | erdem22
Site Gezgini

|
| win32 hata penceresi, ses ve ağ sorunu 19 Ksm 2008, 11:04 | |
| | çözüm için bulduğum yama maalesef bir başka sorun yarattı. ağ üzerinden hiç bir bilgisayara bağlanamadım, bu yüzden sistem geri yükleme yaptım şimdilik, daha iyi bir çözüm için araştırmalara devam ediyorum, bulan varsa haber versin... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13220 seconds, sql queries = 15
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|