Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Generic host Process for Win 32 Services hatası???

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
defall
Yeni Üye
Yeni Üye

Generic host Process for Win 32 Services hatası???    16 Ksm 2007, 21:22Alıntıyla Cevap Gönder

Atandığım okulda BT sınıfındaki bilgisayarlar için image dvd si bırakmamışlardı. Ben de vestel i arayıp istedim sağolsunlar gönderdiler ve bu sadece müşteri memnuniyeti içindi bi daha olmaz dediler Smile. Neyse bu gelen dvd ile öğrenci pclerini kurdum.(vestel 2. faz sanırım tutsis).
Ağ kurdum ve öğrenciler araştırma dosyalarını öğretmen bilgisayarına gönderip çıktısını alıyordu. Ama belli bir süre sonra başlıkta yazdığım hatayı vermeye başladı bilgisayarlar ve ağda bbirbirlerini görmez oldu.

Bu hatayla karşılaşan ve nasıl düzeltileceğini bilen, bi tavsiyesi olan var mı?
Hepinize iyi çalışmalar.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Generic host Process for Win 32 Services hatası???    20 Ksm 2007, 22:08Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bilgisayarınıza virüs bulaşmış olabilir, siz en iyisi sistem geri yükleme ile çalışan bi zamana geri dönün eğer sorun geçerse, yüksek ihtimal virüs..
pilot1111
Yeni Üye
Yeni Üye

Generic host Process for Win 32 Services hatası???    07 Arl 2007, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Hocam
Uzun bir iş ama dogrusu ve sağlamı. Bütün switch in elektiğini kesip tüm pcleri yeniden kurmanız. Trojan veya türevi var. Sistem geri yükleme tam çözüm olmuyor.

Konuyla ilgili değil ama patch hub yoksa statik ip vermenizi öneririm. Alt ağ maskesinide değiştirin. Böylece idare ve lab birbirinden ayrılır. KOLAY GELSİN.
erdem22
Site Gezgini
Site Gezgini

win32 hata penceresi, ses ve ağ sorunu    19 Ksm 2008, 11:04Alıntıyla Cevap Gönder

çözüm için bulduğum yama maalesef bir başka sorun yarattı. ağ üzerinden hiç bir bilgisayara bağlanamadım, bu yüzden sistem geri yükleme yaptım şimdilik, daha iyi bir çözüm için araştırmalara devam ediyorum, bulan varsa haber versin...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Generic host Process for Win 32 Services hatası???

page generation = 0.13220 seconds, sql queries = 15

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması