|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
bilg_lavinya
Site Gezgini

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 14:19 | |
| | ARKADAŞLAR ÖNERİM VAR NEDEN BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ OLARAK HAKKIMIZI ARAMAK İÇİN Bİ SENDİKA KURMUYORUZ....BELKİ SAYICA AZ OLABİLİRİZ AMA GİDEREK SAYIMIZ ARTIYOR...(bazılarınız diyecek "yav amma hayalperestsin kolay mı sanıyosun sen sendika kurmayı "ama neden olmasın,bi düşünün..)
| |
|
|
 |
KILIÇARSLAN
Aktif Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 14:39 | |
| | çok güzel düşünmüşsün. hiç de hayalperestlik değil bence. herşeyin bir başlanıcı vardır. destekliyorum.
| |
|
|
 |
ataaka
Aktif Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 14:59 | |
| | Destekliyorum sonuna kadar...
| |
|
|
 |
ysahin
Tecrübeli Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 16:17 | |
| Destekliyorum.
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
4688.rar |
| Dosya Boyutu: |
21.59 KB |
| İndirilme: |
27 defa |
| |
|
|
 |
Hacker

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 17:07 | |
| Destekliyorum +
hocam hiç hayalperest düşünmemişiniz. Yüksekleri hedeflemişiniz çok güzel ancak benim aklımda soru işaretleri oldu.
destekliyorum deyip yetinmek istemedim. Sorunun çöüzümünün bir parçası olmak için ne yapabilirisim diye düşündüm...
Her iş için bir öncü lazım birilerinin önderlik etmesi lazım. Bu işlerden anlayan bir arkadaşımız önderlik ederse bu iş olur diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın nasılki bu forumu kuran birileri oldu ve burada bir aradayız oda aynen bu şekilde olmalı...
Yalnız Sendika işi maddi anlamda biraz masraflı gibi geliyor bana.
Neden ilk başta maddi anlamda düşündün derseniz basitinden düşünürsek bu forumun bile ayakta kalabilmesi ve devamının sağlanması için belki önemsenmeyecek cüzzi rakamlar ancak sonuçta bir masafı oluyor. Biz bu cüzzi rakamları yerine göre bize destek olmak isteyen ve site kurmak isteyen arkadaşlarımıza hosting hizmeti sağlayarak yerine göre kendimiz fedakarlık ederek saglıyoruz ve sıkıntıyı yaşıyoruz. Sendika işi çok çok külfetli bir işki o fedakarlıgı yapacak arkadaş lazım diye düşünmeye başladım
Şimdilik şu aşamadaki aşılması gereken sorun bu diye düşünüyorum. Bunun aşılabilmesi için önerileriniz varsa paylaşalım. (Büyük işler küçük adımlar ilkesiyle başarılır.)
| |
|
|
 |
aradaugrarim
Aktif Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 18:22 | |
| | Hocam destekliyorum. Böyle bi çalışma içine girilirsede elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım.
| |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 20:15 | |
| | tam destek ama bunun için neler yapılmalı bilen arkadaşlar anlatırsa sevinirim.
| |
|
|
 |
ezilenboteci
Aktif Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 19 Hzr 2007, 23:19 | |
| her acıdan katılıyor ve destekliyorum hem diğer sendikalarada örnek olur siyasi amacsız gercek amacına göre bir sendika harikaaaa
ama suda varki biraz zor ve külfetli olur avukat filan tutulması gerekiyo galiba
ama el birliği yaparsak neden olmasın
| |
|
|
 |
byvector
Tecrübeli Üye

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 20 Hzr 2007, 0:26 | |
| | Hocam çok külfetli vede gerçekten zahmet isteyen bir iş bunun için zaman vede para gerekli.
| |
|
|
 |
Seçkin Üye

|
| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 20 Hzr 2007, 10:21 | |
| | Çok güzel bir fikir ne gerekiryor bilgisayar öğretmenleri olarak katılmalıyız.
| |
|
|
 |
bilg_lavinya
Site Gezgini

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 20 Hzr 2007, 11:05 | |
| Arkadaşlar bir sendikalıdan duyduğum kadarıyla sendika kurucuları yine öğretmenlerden oluyor ve aktif olarak sendikada çalışan bu öğretmenler okulda ders vermiyorlar ama yine meb den maaşlarını alıyorlar.Bize bu iş için aktif çalışacak kişiler gerekli yani...
Resmi formalitelerine gelince bunlarıda araştırıp öğrenebiliriz özellikle kamu yönetimi okuyan arkadaşlarımız varsa onlardan yardım alabiliriz malum tüzük filan oluşturmamız gerekiyor....Maddi kısmına gelince bizim üyelerimiz gönüllü üyeler olacak onlara maddi masrafda bulunmayacağız,ihtiyacımız olan bir avukat onuda öğretmen avukatlar var öğretmen olup hukuk okuyan zaten mebdeki avukatların çoğu böyle..Bu kişi önemli hakkımızı kanunlar çerçevesinde aramak içinBir sıkıntımızda siyasi bir görüşe mensup olmayacağımızdan mebde işlerimizi yürütmemiz zor olacak,meb in içinde yer etmemiz zaman alacak...Mebin kapısını aşındıracak tuttuğunu koparan arkadaşlara ihtiyacımız var...Birde bir bina kiralanıp içine masraf etmek lazım bunları yaptıktan sonra zaten üye arkadaşlarımız karşılığında mebden para alacağız oradan bunları karşılayabiliriz...
| |
|
|
 |
bilg_lavinya
Site Gezgini

| GELİN BİR SENDİKA KURALIM 27 Hzr 2007, 15:22 | |
| | Aslında hiçbirimiz uğraşamayız bununla değil mi? Ama yinede bi gün belli mi olur,çıkar bir cesur yürek....
| |
|
|
 |
|
|