Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

gelecek için eğitim intel kursu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

gelecek için eğitim intel kursu    19 Ksm 2007, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu kursu kim veriyor. 19 mayıs tarihinde böyle bi kurs var okulumuzda ve katılması zorunlu. Kim verir bu kursu içeriği nedir
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 0:38Alıntıyla Cevap Gönder

İlde çalışan formatörler vermektedir bu kursu.
yamtar3535
Seçkin Üye
Seçkin Üye

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 1:14Alıntıyla Cevap Gönder

evet formatörler verir ama bize ön lisans elektrik bölümü mezunu biri vermişti üstelik öğretmende değildi.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

valla benim okulumda açılan tüm kursları ben veriyorum
ataaka
Aktif Üye
Aktif Üye

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 8:49Alıntıyla Cevap Gönder

1- Öncelikle İntel Gelecek İçin Eğitim Kursunun ismi değişti. Yeni ismi İntel Öğretmen Programı.
2- İntel Öğretmen Kursunu İllerde görevli İntel Sertifikası almış Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenler verebilir.
serkanalgül
Seçkin Üye
Seçkin Üye

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 8:55Alıntıyla Cevap Gönder

INTEL EĞİTİMİNİ ALMIŞ VE EĞİTMEN OLARAK GÖREV ALMA BELGESİNE SAHİP KİŞİLER. BÜYÜK İHTİMALLEDE İL FORMATÖRLERİNDEN BİRİ
ataaka
Aktif Üye
Aktif Üye

gelecek için eğitim intel kursu    20 Ksm 2007, 8:57Alıntıyla Cevap Gönder

1- Öncelikle İntel Gelecek İçin Eğitim Kursunun ismi değişti. Yeni ismi İntel Öğretmen Programı.
2- İntel Öğretmen Kursunu İllerde görevli İntel Sertifikası almış Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenler verebilir.
yasarcan
Aktif Üye
Aktif Üye

gelecek için eğitim intel kursu    03 Oca 2008, 2:50Alıntıyla Cevap Gönder

intel öğretmen Smile
amd si yokmu bunun malum intel pahalı biraz
bilgekaan
Aktif Üye
Aktif Üye

gelecek için eğitim intel kursu    18 Oca 2008, 21:12Alıntıyla Cevap Gönder

il formatörleri verebilir
badboys
Aktif Üye
Aktif Üye

gelecek için eğitim intel kursu    05 Şub 2008, 18:04Alıntıyla Cevap Gönder

kurslar ve eğitici eğitimleri iptal miş
yen,i bir yapılanma olacakmış mış mış mış
septik
Site Gezgini
Site Gezgini

gelecek için eğitim intel kursu    24 Mar 2008, 19:56Alıntıyla Cevap Gönder

yasarcan yazmış:
intel öğretmen Smile
amd si yokmu bunun malum intel pahalı biraz

+1 Very Happy Very Happy +1
wolfgank
Yeni Üye
Yeni Üye

gelecek için eğitim intel kursu    29 Tem 2008, 10:16Alıntıyla Cevap Gönder

bilgekaan yazmış:
il formatörleri verebilir

Proje Tüm Türkiye'yi kapsamaktadır ve amaç e-öğrenme metodolojisi ile yöntmelerini öğretmen ve öğrencilere vermektir.Bu açıdan sayısı tam bilemediğim ve 600.000 civarında olan öğretmene sadece il formatörlerinin eğitim vereceğini söylemek olsa olsa işi bilmemektir.
Çünkü bu eğitimleri verecek olan İl ve ilçe formatörleri peyderpey hizmetiçi eğitimlere kimisi Resen kimisi daha önceden aldı.Bende ilçe formatörüyüm ve bildiğim kadarıyla eğitimleri il ve ilçe merkezlerinde E-Bitefolar verecektir.Evet programın adı eskiden intel gelecek için eğitim idi ve şekillenip geliştikçe intel öğretmen ve intel öğrenci programları oluştu.Nihai hedef ise projeyi tüm Türkiye'ye yaymak ve 4 duvardan ,zaman ve mekandan bağımsız sürekli öğrenmeyi hayata geçirmektir.Bu bağlamda egitim.gov.tr portalı oluşturulmakta olup Türkiye genelindeki tüm iyi örnekler bu portala çatısı altında birleştirilecek diye biliyorum.Ayrıca yazılım çalışmalarının başladığı portalın kendi özgün wiki blog ve çevrimiçi ortamının olacağı projenin başlatıcısı ve tanıtıcısı olan intel'den daha sonraları bağımsız hale geleceği söylenmektedir.
Saygılarımla...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Projeler ve Etkinlikler

gelecek için eğitim intel kursu

page generation = 0.92465 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması