Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
cokuzaklarda
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    28 Şub 2007, 19:36Alıntıyla Cevap Gönder

[size=12][font=Comic Sans MS:d1feaa4fd1]Gazi Üniversitesi / Teknik Eğitim Fakültesi / Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği mezunuyum. Gazi'yi seviyorum Smile [/font:d1feaa4fd1][/size]
bayense
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    24 May 2007, 22:43Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de aynı bölümden mezunum ama pek sevmiyorum Confused
cogullu
Moderatör
Moderatör

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 May 2007, 0:18Alıntıyla Cevap Gönder

niye sevmiyorsun bayense hocam Question
bayense
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 May 2007, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

Kısaca sıralayayım;

Elektronik derslerinin ciddiyeti,
Bilgisayar derslerinin yetersizliği,
Bazı akademisyenleri anlayamamış
ve bir üniversite/üniversiteli havası yakalayamamış olmam.
cogullu
Moderatör
Moderatör

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 May 2007, 23:53Alıntıyla Cevap Gönder

bu noktalarda size katılmamak münkün değil Embarassed
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:01Alıntıyla Cevap Gönder

bayense yazmış:
Kısaca sıralayayım;

Elektronik derslerinin ciddiyeti,
Bilgisayar derslerinin yetersizliği,

hocalarım yanlış anlamayın ama elektronik bir bilgisayrcı için çok gerekli ve ayırt edici bir alan.
Bunları bilmezseniz sınıf öğretmeninin birisi karşınıza geçer bende bilgisayrcıyım sende windows kuruyosun bende der değil mi Wink

elektroniktede çok iyiyseniz bence diğer gördüğün yazılım derslerinden bahsetmeye bile gerek kalmaz. Karşınızdaki ezilir ve konuşamaz zaten. Bilmem haksızmıyım...

Bilgisayar derslerinin yetersizliği demişinde sanmıyorum bende TEF mezunuyum yeterince bilgisayar gösteriliyor.

diğer söyledikeriniz için yorum yapmıyorum. Farklılık gösterebilir çünkü.
cogullu
Moderatör
Moderatör

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bizimki biraz farklıydı elbette elektronik bilmek iyidir ama bizimkiler çok abartıyordu bölümün en önemli dersleri elektronikti, bölüm elektronik öğretmenleri tarafından işgal edilmiş durumda. onca yıl elektronik dersi gördük ama hiçbiri işime yaramadı şu ana kadar... hep eften püften şeyler anlatıldı. ortalamanıın 100 üzerinden 10 olduğu bir ders işte hocam gerisini siz anlayın...
Hacker
Site Admin

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:33Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm TEF ler aynı şekilde hocam.Bizim fakültede aynıydı hocalarımızın çogu elektronik öğretmeni, elektrik öğretmeni idi ve derslerinde % 70 i elektronikti. ama hiç pişman değilim. bence gerekli yani.

laplace dönüşümleri S domeni T domeni,,,
lineer kontrol sistemleri, belki rüyamda bile görmeyecegim bidaha ve ortalaması dediğiniz gibi 100 üzerinden 10 olan derslerdendi.
elektrik makineleri,,
meslek matematiğindeki diferansiyel denklemler,,, hangi birini sayayyım sizinde malumunuzdur bunlar. ama emin olun boş değil zamanla anlayacaksınız. %100 bilgisayar görseydikte birşey değişmeyecekti.

bilgisayarda öğrenilmesi gereken algoritma ve veritabanıdır bence. ki bunlarıda gördük zaten. daha ne göreceğiz word ü excel i ders olarak görseydik daha mı iyiydi sizce Wink

Elektronik haberleşme mühendisliginden bize proje yaptırmaya gelirlerdi. Emin ol bir çok mühendislik fakültesinden bile daha ileride TEF leri.

Hiçbirisini kullanmıyorum diyorsunuzda kullanın hocam sıkıntı ne? lojik tasarım yapın, pic programlama ile ugrasın deli parao lan alanlar bunlar. Altyapısı olmayan kişilerin kesinlikle beremeyeceği alanlar. proje geliştirin bence. Hocalarımıza da dua edin.... iyiki varlar bence.
cogullu
Moderatör
Moderatör

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:44Alıntıyla Cevap Gönder

ama ben elektroniği sevmiyorum hocam ilgi alanım dışında sevemedim bi türlü
bayense
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:49Alıntıyla Cevap Gönder

TEF lerin eğitim kalitesini biz biliyoruz ve kimsenin de (Benim okuduğum fakültede sadece elektronik konusunda) şüphesi olmasın. Söylediğiniz gibi mühendislik fakültelerinden pek geri kalır yanı yok. Ancak eğitim programı en az 5 yıl geriden geliyor.

(%99 u meslek lisesi mezunu olan öğrencilere .net teknolojisi yerine pascal anlatmanın, oracle ya da mssql yerine progress denen vtys ni anlatmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayar konusunda götürdüğüm projeleri benim yaptığıma inanmayan Doçentlerden eğitim aldığımı da söylemek istiyorum.)

Lojik devreleri severim ama pic programlama ve diğer elektronik konularını elektronikçilere bırakma taraftarıyım.

En son bayense tarafından 26 May 2007, 0:57 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Hacker
Site Admin

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:56Alıntıyla Cevap Gönder

abi bizim zamanımızdabize php+sql anlattılar .net Smile yeniydi daha c# anlatılıyordu bizde...
sıkıntı sizdeymiş o zaman dicem ama bizim hocamızda gazi mezunuydu Smile

elektronik derslerindede cogullu hocam gibi sevmeyenler için seçmeli olabilirdi...

Hayırlısı olsun hocam yinede iyiyiz Smile okul bittikten sonrada ögrenecek bişeyler kalsın ama değil mi Wink
bayense
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 May 2007, 0:59Alıntıyla Cevap Gönder

Haklısınız.

Üniversiteden çıktıktan sonra branşım hakkında çalışmasaydım Razz düşünemiyorum bile Mr. Green
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

page generation = 0.87610 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması