|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
roninalp
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 27 Eyl 2008, 11:55 | |
| | Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun. yine de muhakkak hakkı geçmiştir bizlere. | |
|
|
 |
fabilisim
Site Gezgini

| Re: Dorian denen şahıs ve benzeri şahıslar hakkında 02 Ekm 2008, 10:49 | |
|
 |
 |
 |
 |
Sayın yetkili, form sayfalarınızda dorian nicname ile yazan şahsın saygıdeğer hocalarımız hakkında yazdığı asılsız ve hakarete varan yazılarını acele kaldrmanızı arz ederim. İyi sözde kötü sözde şahsın kendine aittir. "Merd-i kıptı secaat eylerken sirkat-in söylermiş". Eğitim sitesi olduğu söylenen bir yerde iyi ve güzel şeyler görmek istiyoruz..Birdaha bu ve benzeri şahısları burada görmek istemiyoruz..Saygıdeğer hocalarıma selamlar.. |
Bu ne demek ya şimdi?
 |
herhalde hocamız yanlış nick yazmış sen üzerine alınma bence AKEDİLnickli arkadaşa yazılacakmıştı.
neyse ki forumdan mesaj kaldırılmış.
iyi eğlenceler iyi paylaşımlar.
HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ,
ELEŞTİRİNİN DOĞRU YERE GİTMESİNİ İSTENİYORSA İNSANLARA HAKARET EDİLMEMELİDİR. | |
|
|
 |
akedil
Site Gezgini

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 19 Ekm 2008, 17:42 | |
| arkadaşlar çok zamandır foruma giremiyordum hakkımda yazılan mesajıda göremedim. Bölüm hakkında ki yazılarımın silinmiş olduğunu gördüm ama ben hiç kimsenin şahsına karşı küçük düşürücü bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Bölümde okuyan ve mezun olan kişilerinin birçoğunun yakındığı şikayetlerden bahsetmiştim. Bunu eagle06 nickli arkadaş hakaret olarak algılamış ve mesaj yazmış buda yetmezmiş gibi bana pm de saldırmış. sonrada forum yöneticisi olan arkadaşlarmesajımı silmişler.
yukardaki arkadaş çok güzel yazmış
"HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ" diye neyse mesajımı fazla uzatmıycam ve mesajlarımın silinmemesi gerektiğini düşünüyordum!!! | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 19 Ekm 2008, 18:44 | |
|
 |
 |
arkadaşlar çok zamandır foruma giremiyordum hakkımda yazılan mesajıda göremedim. Bölüm hakkında ki yazılarımın silinmiş olduğunu gördüm ama ben hiç kimsenin şahsına karşı küçük düşürücü bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Bölümde okuyan ve mezun olan kişilerinin birçoğunun yakındığı şikayetlerden bahsetmiştim. Bunu eagle06 nickli arkadaş hakaret olarak algılamış ve mesaj yazmış buda yetmezmiş gibi bana pm de saldırmış. sonrada forum yöneticisi olan arkadaşlarmesajımı silmişler.
yukardaki arkadaş çok güzel yazmış
"HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ" diye neyse mesajımı fazla uzatmıycam ve mesajlarımın silinmemesi gerektiğini düşünüyordum!!! |
@akedil
yazılar tarafımdan silinmiştir, uygun görmediğim yazıları sildim, silmem gerekirdi yada gerekmezdi bilmiyorum ama bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum...
kim ne derse desin Gazi TEF çok kaliteli bir bölümdür, hocalar tartışılır benim de çok gereksiz ve başarısız gördüğüm hocalarım vardı ama bunların yanında çok başarılı, alanında uzman olan, çok iyi niyetli hocalarım da vardı. Zaten Gazi TEF hak ettiği yere doğru gidiyor, geçen birkaç yılda fakültede revizyona gidilmiş zaten. bu mesajı okuyan Gazi TEFde olan hocalarım vardır mutlaka çünkü google'da Gazi TEF yazdığınızda ilk sıralarda bu mesaj çıkıyor. Bu hocalarım lütfen yazılanları kendilerine hakaret olarak değil eleştiri olarak alsınlar, buraya hocalarımız hakkında yazı yazan arkadaşlar da lütfen hakarete varacak ifadeler kullanmaktan kaçınsınlar. Umarım bu konudaki eleştiriler TEF tarafından olumlu karşılanır ve daha iyi yerlere gelinmesi için bu yazılanlara dikkat edilir, bütün hocalarıma saygılar. | |
|
|
 |
akedil
Site Gezgini

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 19 Ekm 2008, 19:28 | |
| | bu durumda bundan sonra tef hakkında yapılan bütün eleştirileride silmeniz gerekmektedir yada söyleyin biz hiç eleştiri yapmayalım. tef hakkında yapılacak her eleştiri sonuçta oradakki bir hocaya dokunacaktır. biz istesek de istemesek de dokunacaktır. tekrar ve son kez yazıyorum benim yazmış olduğum mesaj hakaret içerikli değil eleştiri içerikli bir mesajdı. | |
|
|
 |
roninalp
Yeni Üye

|
| eagle06 21 Ekm 2008, 21:25 | |
| Kimden: eagle06
Kime: roninalp
Tarih: 29 Eyl 2008, 21:00
Konu: Sanamı sordular. Hangi hakla hocaları yargılıyorsun.
Beyefendi! Sana mı sordular hocaların ne yaptığını? "Üçgünlük seyislikle kırk yıllık kahyalık yapılmaz". Sende herhalde bir öğretmensin! Kendi işini yap. Hakimmsin yargıçmısın? Bu hakkı nereden buluyorsun? Sitenin kurallarına uy..
şeklinde bir mesaj da bana atmış arkadaş. yorumlar sizin. | |
|
|
 |
gökhankeven
Aktif Üye

Kayıt: 18 Eyl 2007 Mesajlar: 334 Konum: hayallerinde uçuyor |
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 21 Ekm 2008, 21:43 | |
| önceki mesajları okumadım sadece tartışmaya bakabildim.
sadece bu bölümü kimse zamanında insanların yüzüne karşı söyleyemediği şeyleri okul bittikten sonra buralarda yazacağı bir yer olduğunu sanmıyorum.hocalardan yakınabilirsiniz.bunu bende yaparım.eğitim kalitesini tartışırsınız.ama direk hakaret hemde bu forumda olmayıp cevap veremeyecek birine hakaret etmek kişiyi hakaret ettiğinden daha küçük duruma düşürür.
bu bölüm mezunların tanışma anıları hatırlama varsa yenilkleri ve eski üniversitesindki bölümündeki değişiklikleri paylaşma yeri olmalı diye düşünüyorum
bu yazı kimsenin sahşına yazılmadı. | |
|
|
 |
yamtar
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 25 Ekm 2008, 13:18 | |
| | hakarete gerek yok ama yüksek karakterde hocalarımız olduğu gibi karektersiz hocalarımızda var tef'in yapısında var bunlar öğrencilerin ekonomik ve sosyal statüleri belli memur işçi çocuğu köprüyü geçene kadar kimse kimseyle elleşmiyor bizim okulda öğrencilere yapılan muameleyi ne eğitimde nede iibf 'de yapabilirler öğrencilere yüzüne karşı gerizekalı diyen kara kapalı defterden bahseden mimlemekle tehtid eden hoca en ağır hakareti hak ediyordur | |
|
|
 |
mtokcan
Aktif Üye

Kayıt: 02 Oca 2008 Mesajlar: 201 Konum: Muğla---Denizli---Diyarbakır |
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 25 Ekm 2008, 13:45 | |
| Bunları görünce hiç şaşırmadımm..Bu GAZİ TEF'in doğasında var.Herşeyi kabadayılıkla hallederler...(İstisnalar hariç)
En son mtokcan tarafından 25 Ekm 2008, 13:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
cubido
Aktif Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 25 Ekm 2008, 13:46 | |
|
 |
 |
hakarete gerek yok ama yüksek karakterde hocalarımız olduğu gibi karektersiz hocalarımızda var tef'in yapısında var bunlar öğrencilerin ekonomik ve sosyal statüleri belli memur işçi çocuğu köprüyü geçene kadar kimse kimseyle elleşmiyor bizim okulda öğrencilere yapılan muameleyi ne eğitimde nede iibf 'de yapabilirler öğrencilere yüzüne karşı gerizekalı diyen kara kapalı defterden bahseden mimlemekle tehtid eden hoca en ağır hakareti hak ediyordur |
doğru söze ne denir ki.... | |
|
|
 |
neo_in
Site Gezgini

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 10 Ksm 2008, 11:27 | |
| | gütef. elektronik mezunuyum bende. yazılanları okudum. ne yazikki okuduğumuz fakülte anlatılan gibi bir yer. ne yazikki diyorum çünki doğru olan bu değil eleştirilemeyi hazmedemiyen bir akedemisyen!!! kadrosu. dışarıya çıktığında ne savundukları siyasi görüşü bilen ne karşı orjinli siyasi görüşten haberi olan;sürünün verdiği kabadayılıkla insanları rahatsız eden öğrenciler!!! işin acıklı tarafı bu kabadayıları sadece gazi kampüsünün içerisinde görebilmemdi. doğuda 5 sene çalıştım bir tanesine rastalayamadım.vatan gazi kampüsünden çok kolay kuratılıyor gerçekten !!! neyse umarım bişiyler değişiyordur gütefte | |
|
|
 |
aliak222
Yeni Üye

|
| gütef 19 Ksm 2008, 17:46 | |
| Ben de gütef mezunuyum. Arkdaşlar benim eleştirilerime karşı tepki verebilir, ben yine de düşüncelerimi yazmak istiyorum. Siyasi yapıdan hiç bahsetmek istemiyorum.
Eğitim kalitesine gelince; çok değerli öğretim görevlilerinin olduğunu kimse inkar edemez. Ama beni en çok üzen Ayhan Erdem'den aldığım dersleri okul bittikten sonra öğrenmek için çok zaman ve gayret harcamam oldu. Fakültedeki diğer öğretmenlerinin hakkını vermek lazım, hepsi kendi alanında çok iyiydi. Özellikle Abdullah Çavuşoğlu ve Nurettin Topaloğlu çok değerli insanlar.
Ayrıca bölümde elektroniği çok iyi öğrendim ama hiç kullanmıyorum, keşke o derecede bilgisayar bilgisine sahip olsaydım. | |
|
|
 |
|
|