Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
roninalp
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    27 Eyl 2008, 11:55Alıntıyla Cevap Gönder

Allah rahmet eylesin... mekanı cennet olsun. yine de muhakkak hakkı geçmiştir bizlere.
fabilisim
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: Dorian denen şahıs ve benzeri şahıslar hakkında    02 Ekm 2008, 10:49Alıntıyla Cevap Gönder

dorian yazmış:
eagle06 yazmış:
Sayın yetkili, form sayfalarınızda dorian nicname ile yazan şahsın saygıdeğer hocalarımız hakkında yazdığı asılsız ve hakarete varan yazılarını acele kaldrmanızı arz ederim. İyi sözde kötü sözde şahsın kendine aittir. "Merd-i kıptı secaat eylerken sirkat-in söylermiş". Eğitim sitesi olduğu söylenen bir yerde iyi ve güzel şeyler görmek istiyoruz..Birdaha bu ve benzeri şahısları burada görmek istemiyoruz..Saygıdeğer hocalarıma selamlar..

Bu ne demek ya şimdi?
Surprised Surprised Surprised

herhalde hocamız yanlış nick yazmış sen üzerine alınma bence AKEDİLnickli arkadaşa yazılacakmıştı.

neyse ki forumdan mesaj kaldırılmış.

iyi eğlenceler iyi paylaşımlar.

HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ,
ELEŞTİRİNİN DOĞRU YERE GİTMESİNİ İSTENİYORSA İNSANLARA HAKARET EDİLMEMELİDİR.
akedil
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    19 Ekm 2008, 17:42Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar çok zamandır foruma giremiyordum hakkımda yazılan mesajıda göremedim. Bölüm hakkında ki yazılarımın silinmiş olduğunu gördüm ama ben hiç kimsenin şahsına karşı küçük düşürücü bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Bölümde okuyan ve mezun olan kişilerinin birçoğunun yakındığı şikayetlerden bahsetmiştim. Bunu eagle06 nickli arkadaş hakaret olarak algılamış ve mesaj yazmış buda yetmezmiş gibi bana pm de saldırmış. sonrada forum yöneticisi olan arkadaşlarmesajımı silmişler.
yukardaki arkadaş çok güzel yazmış
"HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ" diye neyse mesajımı fazla uzatmıycam ve mesajlarımın silinmemesi gerektiğini düşünüyordum!!!
cogullu
Moderatör
Moderatör

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    19 Ekm 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

akedil yazmış:
arkadaşlar çok zamandır foruma giremiyordum hakkımda yazılan mesajıda göremedim. Bölüm hakkında ki yazılarımın silinmiş olduğunu gördüm ama ben hiç kimsenin şahsına karşı küçük düşürücü bir mesaj yazdığımı düşünmüyorum. Bölümde okuyan ve mezun olan kişilerinin birçoğunun yakındığı şikayetlerden bahsetmiştim. Bunu eagle06 nickli arkadaş hakaret olarak algılamış ve mesaj yazmış buda yetmezmiş gibi bana pm de saldırmış. sonrada forum yöneticisi olan arkadaşlarmesajımı silmişler.
yukardaki arkadaş çok güzel yazmış
"HERKES ELEŞTİRME HAKKINA SAHİPTİR AMA ELEŞTİRİRKEN
YAPILAN İŞİ ELEŞTİRMELİSİNİZ" diye neyse mesajımı fazla uzatmıycam ve mesajlarımın silinmemesi gerektiğini düşünüyordum!!!

@akedil
yazılar tarafımdan silinmiştir, uygun görmediğim yazıları sildim, silmem gerekirdi yada gerekmezdi bilmiyorum ama bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum...
kim ne derse desin Gazi TEF çok kaliteli bir bölümdür, hocalar tartışılır benim de çok gereksiz ve başarısız gördüğüm hocalarım vardı ama bunların yanında çok başarılı, alanında uzman olan, çok iyi niyetli hocalarım da vardı. Zaten Gazi TEF hak ettiği yere doğru gidiyor, geçen birkaç yılda fakültede revizyona gidilmiş zaten. bu mesajı okuyan Gazi TEFde olan hocalarım vardır mutlaka çünkü google'da Gazi TEF yazdığınızda ilk sıralarda bu mesaj çıkıyor. Bu hocalarım lütfen yazılanları kendilerine hakaret olarak değil eleştiri olarak alsınlar, buraya hocalarımız hakkında yazı yazan arkadaşlar da lütfen hakarete varacak ifadeler kullanmaktan kaçınsınlar. Umarım bu konudaki eleştiriler TEF tarafından olumlu karşılanır ve daha iyi yerlere gelinmesi için bu yazılanlara dikkat edilir, bütün hocalarıma saygılar.
akedil
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    19 Ekm 2008, 19:28Alıntıyla Cevap Gönder

bu durumda bundan sonra tef hakkında yapılan bütün eleştirileride silmeniz gerekmektedir yada söyleyin biz hiç eleştiri yapmayalım. tef hakkında yapılacak her eleştiri sonuçta oradakki bir hocaya dokunacaktır. biz istesek de istemesek de dokunacaktır. tekrar ve son kez yazıyorum benim yazmış olduğum mesaj hakaret içerikli değil eleştiri içerikli bir mesajdı.
roninalp
Yeni Üye
Yeni Üye

eagle06    21 Ekm 2008, 21:25Alıntıyla Cevap Gönder

Kimden: eagle06
Kime: roninalp
Tarih: 29 Eyl 2008, 21:00
Konu: Sanamı sordular. Hangi hakla hocaları yargılıyorsun.
Beyefendi! Sana mı sordular hocaların ne yaptığını? "Üçgünlük seyislikle kırk yıllık kahyalık yapılmaz". Sende herhalde bir öğretmensin! Kendi işini yap. Hakimmsin yargıçmısın? Bu hakkı nereden buluyorsun? Sitenin kurallarına uy..

şeklinde bir mesaj da bana atmış arkadaş. yorumlar sizin.
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    21 Ekm 2008, 21:43Alıntıyla Cevap Gönder

önceki mesajları okumadım sadece tartışmaya bakabildim.
sadece bu bölümü kimse zamanında insanların yüzüne karşı söyleyemediği şeyleri okul bittikten sonra buralarda yazacağı bir yer olduğunu sanmıyorum.hocalardan yakınabilirsiniz.bunu bende yaparım.eğitim kalitesini tartışırsınız.ama direk hakaret hemde bu forumda olmayıp cevap veremeyecek birine hakaret etmek kişiyi hakaret ettiğinden daha küçük duruma düşürür.
bu bölüm mezunların tanışma anıları hatırlama varsa yenilkleri ve eski üniversitesindki bölümündeki değişiklikleri paylaşma yeri olmalı diye düşünüyorum
bu yazı kimsenin sahşına yazılmadı.
yamtar
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 Ekm 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

hakarete gerek yok ama yüksek karakterde hocalarımız olduğu gibi karektersiz hocalarımızda var tef'in yapısında var bunlar öğrencilerin ekonomik ve sosyal statüleri belli memur işçi çocuğu köprüyü geçene kadar kimse kimseyle elleşmiyor bizim okulda öğrencilere yapılan muameleyi ne eğitimde nede iibf 'de yapabilirler öğrencilere yüzüne karşı gerizekalı diyen kara kapalı defterden bahseden mimlemekle tehtid eden hoca en ağır hakareti hak ediyordur
mtokcan
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 Ekm 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

Bunları görünce hiç şaşırmadımm..Bu GAZİ TEF'in doğasında var.Herşeyi kabadayılıkla hallederler...(İstisnalar hariç)

En son mtokcan tarafından 25 Ekm 2008, 13:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
cubido
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    25 Ekm 2008, 13:46Alıntıyla Cevap Gönder

yamtar yazmış:
hakarete gerek yok ama yüksek karakterde hocalarımız olduğu gibi karektersiz hocalarımızda var tef'in yapısında var bunlar öğrencilerin ekonomik ve sosyal statüleri belli memur işçi çocuğu köprüyü geçene kadar kimse kimseyle elleşmiyor bizim okulda öğrencilere yapılan muameleyi ne eğitimde nede iibf 'de yapabilirler öğrencilere yüzüne karşı gerizekalı diyen kara kapalı defterden bahseden mimlemekle tehtid eden hoca en ağır hakareti hak ediyordur

doğru söze ne denir ki....
neo_in
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    10 Ksm 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

gütef. elektronik mezunuyum bende. yazılanları okudum. ne yazikki okuduğumuz fakülte anlatılan gibi bir yer. ne yazikki diyorum çünki doğru olan bu değil eleştirilemeyi hazmedemiyen bir akedemisyen!!! kadrosu. dışarıya çıktığında ne savundukları siyasi görüşü bilen ne karşı orjinli siyasi görüşten haberi olan;sürünün verdiği kabadayılıkla insanları rahatsız eden öğrenciler!!! işin acıklı tarafı bu kabadayıları sadece gazi kampüsünün içerisinde görebilmemdi. doğuda 5 sene çalıştım bir tanesine rastalayamadım.vatan gazi kampüsünden çok kolay kuratılıyor gerçekten !!! neyse umarım bişiyler değişiyordur gütefte
aliak222
Yeni Üye
Yeni Üye

gütef    19 Ksm 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de gütef mezunuyum. Arkdaşlar benim eleştirilerime karşı tepki verebilir, ben yine de düşüncelerimi yazmak istiyorum. Siyasi yapıdan hiç bahsetmek istemiyorum.

Eğitim kalitesine gelince; çok değerli öğretim görevlilerinin olduğunu kimse inkar edemez. Ama beni en çok üzen Ayhan Erdem'den aldığım dersleri okul bittikten sonra öğrenmek için çok zaman ve gayret harcamam oldu. Fakültedeki diğer öğretmenlerinin hakkını vermek lazım, hepsi kendi alanında çok iyiydi. Özellikle Abdullah Çavuşoğlu ve Nurettin Topaloğlu çok değerli insanlar.

Ayrıca bölümde elektroniği çok iyi öğrendim ama hiç kullanmıyorum, keşke o derecede bilgisayar bilgisine sahip olsaydım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

page generation = 0.26175 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması