Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    02 Tem 2008, 13:30Alıntıyla Cevap Gönder

Üşenmedim baştan sona yazılanları okudum...
Hocalar bu okul size neler vermiş göremiyorsunuz yazık...
Dönün bakın bi kendinize,
1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor?
2- Ne bekliyordunuz ki? Bu okul öyle biyer ki öğrenci için eğitim var. Çalışırsan öğrenirsin. Öğrendiğin sana kar kalır...
3- Hocaların nasıl davranmasını bekliyodunuz? sizi kucaklarına alıp pışpışlamasını mı? Ayrıca hocaların çoğu gerçekten kaliteli ve değerli. Siz yorum yaptığınız akademisyenin hangi konularda ne gibi araştırmalar yaptığını biliyomusunuz? Ne ödüller aldığını? Kaç tane makale yazdığını? Eminim haberi yok bazı hocalarımın, insanlar Karşısındakini de kendisi gibi zanneder.
4- Son olarak Gazi Üniversitesinin geleceğe hazırladığı en akıllı, en zeki, .... öğrencileri sadece ve sadece Teknik Eğitim'den çıkar. İddaa ediyorum. Diğer bölümlerden çok kişi tanıdım. Gazi üniversitesinde şöyle bir söylenti vardı. Eşşeği bile bağlasan 4 yıl sonra mezun olur. (TEKNİK EĞİTİM HARİC: Sebebini burda okuyan herkes bilir...)
Veeeeee..... Üzülüyorum okulum için üç-beş kişinin umutsuz konuşması başkalarının aklında yanlış izlenimler yer ediyor...
Haaa bu arada bu fakültede yüksek lisans yapmak için sıraya girildiğini de belirtmeden geçmeyeyim...
Smile
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    03 Tem 2008, 13:21Alıntıyla Cevap Gönder

ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞTUR...
YETİŞTİRİLMEMİZDE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN HOCALARIN ZAMANI GELDİĞİNDE ELLERİ ÖPÜLECEKTİR...

En son dorian tarafından 27 Eyl 2008, 20:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
sinerji33
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    28 Tem 2008, 14:25Alıntıyla Cevap Gönder

ben 1994 de girdim tef 'e 1998 de mezun oldum birde siz o günlerdeki halini görseniz herhalde okulu bırakırdınız... üşenmedim hepsini okudum bende bizim zamanımızdaki hocalar aynı yerinde duruyor Ayhan ERDEM, Halil DURAN mantıktan bizede kan ağlatırdı.
ben Anadolu teknik lisesi mezunuyum lisede öğrendiklerimi geliştirmek bir kenara dursun lisenin tırnağı kadar bilgi öğrenmedim tefte... ama özel sektörde yine başarılıyım.... üniversitenin etkisi mi yoksa kendi çabammı varın artık siz tahmin edin
hayalkar
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    09 Ağu 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

2006 mezunuyumm.....
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 Ağu 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

bayense yazmış:
Kısaca sıralayayım;

Elektronik derslerinin ciddiyeti,
Bilgisayar derslerinin yetersizliği,
Bazı akademisyenleri anlayamamış
ve bir üniversite/üniversiteli havası yakalayamamış olmam.

bende ordan mezunum hocama aynen katılıyorum.
Whitestorm
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 Ağu 2008, 18:42Alıntıyla Cevap Gönder

bende gazi tef mezunuyum ah halil hoca ah çok zorlamıştı zamanında Very Happy
infoeraser
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 Ağu 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

dersi iki kere alanlar bilir...
fevzi07
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    26 Ağu 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor?

merhaba arkadaşlar

gazi tef bence evet lise oluyor çünkü bana lise hocam zoraki kestirmişti sakallarımı yani bu şeyler lisede oluyor
ben halil hocanın dersini üç kez aldım çünkü bana takmıştıSad(
arkadaşlar elocullar bilir birde mustafa burun kayamız var aman onu unutmayalım birde hüseyin çelik bunlar unutulurmu
too_bik
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    03 Eyl 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum
Confused Confused
too_bik
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    03 Eyl 2008, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

gütef 1995 mezunu ve benimde gazi' de okumamda en büyük etkisi olan Musa FARSAK hocamızı 13\01\2008 tarihinde trafik kazasında kaybettik Allah mekanınızı cennet etsin sevgili öğretmenim.

En son too_bik tarafından 14 Ekm 2008, 22:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
too_bik
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    03 Eyl 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum
Confused Confused
ebruçolak
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]    03 Eyl 2008, 13:53Alıntıyla Cevap Gönder

Ben 1998 mezunuyum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ]

page generation = 0.63799 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması