|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
dorian
Aktif Üye

Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 275 Konum: Oralarda biyerlerde |
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 02 Tem 2008, 13:30 | |
| Üşenmedim baştan sona yazılanları okudum...
Hocalar bu okul size neler vermiş göremiyorsunuz yazık...
Dönün bakın bi kendinize,
1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor?
2- Ne bekliyordunuz ki? Bu okul öyle biyer ki öğrenci için eğitim var. Çalışırsan öğrenirsin. Öğrendiğin sana kar kalır...
3- Hocaların nasıl davranmasını bekliyodunuz? sizi kucaklarına alıp pışpışlamasını mı? Ayrıca hocaların çoğu gerçekten kaliteli ve değerli. Siz yorum yaptığınız akademisyenin hangi konularda ne gibi araştırmalar yaptığını biliyomusunuz? Ne ödüller aldığını? Kaç tane makale yazdığını? Eminim haberi yok bazı hocalarımın, insanlar Karşısındakini de kendisi gibi zanneder.
4- Son olarak Gazi Üniversitesinin geleceğe hazırladığı en akıllı, en zeki, .... öğrencileri sadece ve sadece Teknik Eğitim'den çıkar. İddaa ediyorum. Diğer bölümlerden çok kişi tanıdım. Gazi üniversitesinde şöyle bir söylenti vardı. Eşşeği bile bağlasan 4 yıl sonra mezun olur. (TEKNİK EĞİTİM HARİC: Sebebini burda okuyan herkes bilir...)
Veeeeee..... Üzülüyorum okulum için üç-beş kişinin umutsuz konuşması başkalarının aklında yanlış izlenimler yer ediyor...
Haaa bu arada bu fakültede yüksek lisans yapmak için sıraya girildiğini de belirtmeden geçmeyeyim...
 | |
|
|
 |
dorian
Aktif Üye

Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 275 Konum: Oralarda biyerlerde |
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 03 Tem 2008, 13:21 | |
| ÇOK ÖZÜR DİLERİM.
YANLIŞ ANLAŞILMA OLMUŞTUR...
YETİŞTİRİLMEMİZDE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN HOCALARIN ZAMANI GELDİĞİNDE ELLERİ ÖPÜLECEKTİR...
En son dorian tarafından 27 Eyl 2008, 20:24 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
sinerji33
Site Gezgini

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 28 Tem 2008, 14:25 | |
| ben 1994 de girdim tef 'e 1998 de mezun oldum birde siz o günlerdeki halini görseniz herhalde okulu bırakırdınız... üşenmedim hepsini okudum bende bizim zamanımızdaki hocalar aynı yerinde duruyor Ayhan ERDEM, Halil DURAN mantıktan bizede kan ağlatırdı.
ben Anadolu teknik lisesi mezunuyum lisede öğrendiklerimi geliştirmek bir kenara dursun lisenin tırnağı kadar bilgi öğrenmedim tefte... ama özel sektörde yine başarılıyım.... üniversitenin etkisi mi yoksa kendi çabammı varın artık siz tahmin edin | |
|
|
 |
hayalkar
Site Gezgini

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 09 Ağu 2008, 14:27 | |
| | 2006 mezunuyumm..... | |
|
|
 |
infoeraser
Yeni Üye

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 26 Ağu 2008, 18:00 | |
|
 |
 |
Kısaca sıralayayım;
Elektronik derslerinin ciddiyeti,
Bilgisayar derslerinin yetersizliği,
Bazı akademisyenleri anlayamamış
ve bir üniversite/üniversiteli havası yakalayamamış olmam. |
bende ordan mezunum hocama aynen katılıyorum. | |
|
|
 |
Whitestorm
Site Gezgini

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 26 Ağu 2008, 18:42 | |
| bende gazi tef mezunuyum ah halil hoca ah çok zorlamıştı zamanında  | |
|
|
 |
infoeraser
Yeni Üye

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 26 Ağu 2008, 18:44 | |
| | dersi iki kere alanlar bilir... | |
|
|
 |
fevzi07
Site Gezgini

| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 26 Ağu 2008, 23:57 | |
|
 |
 |
1- Bi üniversiteden ne bekliyosunuz ki? Kıl'mı Tüy'mü üniversiteyi üniversite yapacak. Bunlar problem olursa orası lisemi oluyor? |
merhaba arkadaşlar
gazi tef bence evet lise oluyor çünkü bana lise hocam zoraki kestirmişti sakallarımı yani bu şeyler lisede oluyor
ben halil hocanın dersini üç kez aldım çünkü bana takmıştı (
arkadaşlar elocullar bilir birde mustafa burun kayamız var aman onu unutmayalım birde hüseyin çelik bunlar unutulurmu | |
|
|
 |
too_bik
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 03 Eyl 2008, 13:35 | |
| merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum
 | |
|
|
 |
too_bik
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 03 Eyl 2008, 13:36 | |
| gütef 1995 mezunu ve benimde gazi' de okumamda en büyük etkisi olan Musa FARSAK hocamızı 13\01\2008 tarihinde trafik kazasında kaybettik Allah mekanınızı cennet etsin sevgili öğretmenim.
En son too_bik tarafından 14 Ekm 2008, 22:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi | |
|
|
 |
too_bik
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 03 Eyl 2008, 13:37 | |
| merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum
 | |
|
|
 |
ebruçolak
Yeni Üye

|
| GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ TEF ] 03 Eyl 2008, 13:53 | |
| | Ben 1998 mezunuyum. | |
|
|