Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 11. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki
YazarMesaj
too_bik
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    03 Eyl 2008, 13:26Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Very Happy Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum Confused Confused Confused
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    03 Eyl 2008, 13:41Alıntıyla Cevap Gönder

too_bik yazmış:
merhaba bende gütefdeyim 2004 girişliyim. Bu sene 2009 mezunu olacağım inş.
yolu gütef'den geçen herkese merhabalar. Very Happy Umarım güzel yerlerde iyi işler yapıyorsunuzdur.
Benimde kpss stresim başladı dershaneye gitmeyi düşünüyorum neler tavsiye edersiniz?
Atanamam diye stres oldum Confused Confused Confused

iyi çalışmak gerek puanlar bayaa artmış. çalış ve tevekkül et strese şimdiden kapılma bence. Sen sakin sakin çalış gerisi gelir.
SoNMeZ
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    05 Eyl 2008, 10:11Alıntıyla Cevap Gönder

ESEF 2008 MEZUNUYUM
edagdemir
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    06 Eyl 2008, 23:14Alıntıyla Cevap Gönder

Merhabalar ben de 2006 mezunuyum.Ankara Polatlı'da çalşıyorum öğrencilik yıllıarımı özlüyorum valla...
badsector
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    10 Eyl 2008, 8:52Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar bende 2007 mezunuyum.Eski ve yeni mezun arkadaşların burada buluşması çok güzel olmuş... Herkese selamlar.
nuran altun tural
Yeni Üye
Yeni Üye

Engin Niyazi ERgül 'e    15 Eyl 2008, 10:15Alıntıyla Cevap Gönder

Mrb Engin öğretmenim ben sizin kayseriden öğrencinizim Atatürk anadolu kız meslekten
mail adrsinizi izinsiz alıp ekledim ama açık değildi nasılsınız umarım iyisinizdir sizi bulmuş olmak sevindirdi beni Smile
Bursa_Formatör
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    15 Eyl 2008, 13:24Alıntıyla Cevap Gönder

cigidem yazmış:
Alıntı:
selam arkadaşlar
Ben de 2003 mezunuyum.
Mustafa Küçükali, Benian Hoca, Zafer Hoca ..... Unutulmaz hocalar

Selam yakışıklı beni tanıdın mı? Very Happy

hilalkaya yazmış:
Çiğden canım ben Hilal. Nasılsın nerdesin.Telefon numaran değişti mi. Çok sevindim seni görünce.

Merhaba Arkadaşlar bende Berkay. 99 girişliyim.

Şuradan Doğan Hocaya 2 çift lafım var. Allah aşkına git kendine üst baş bişiler al. 4 yıldır insan aynı kıyafeti giyetmi ya insafff. Hatta bizden eskiler bile (99 girişliyim) benide bu kıyafetle mezun etti diye Smile Hele o pantalonun boyu Smile Kumaş kapri giyip ders yapan ömrümde tanıdığım tek insan. Bize öğrettiğin hiçbir şeyin dünyada bi geçerliliği yokkk.
Sadece senin hayal dünyanda geçerli Smile Yok bizim bilgisayar 1 miş. Ha bu arada izlence gibi acayip bi cümleyide bi senden duydum Smile Öyle bir izlence yapınız ki diye başlayıp bitmek bilmeyen cümleler kurardın :)Boş adamsın boşşşş Smile Ahh doğan ahhhh inan insanlar senin hakkındaki içlerinden geçen düşünceleri sözlü yada yazılı olarak bir yere dökse senin için kullandığı cümleden kendisi utanır Smile Eğer ahirete inanıyorsan iki elim yakandadır Smile Eğer inanmıyorsan bu dünyada zaten zavallı olarak yaşadın daha zavallı duruma düşemezdin onun için cezanı zaten peşinen çekiyordun Smile

Mustafa Küçükali ise iyi niyetli sert bir hocaydı. Karakter olarak iyiydi ama anlattığı dersin bi geçerliliği yok

Zafer hocada en iyi niyetli hocaydı bence. Delphi konusunda kanımızı emdi gerçi ama karakter olarak süper bi hocaydı. Gerçi artık herkes delphiden nefret etti Smile Bir daha açan varmı bilmiyorum Smile
Gülpınar
Site Gezgini
Site Gezgini

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    15 Eyl 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 Size kesinlikle katılıyorum. Ben de 2007 mezunuyum. Az çekmedim o adamdan (Doğan Hoca). Özellikle son senemi bana zehir etti. 23 arkadaşımla birlikte Sakaryalarda süründük onun yüzünden. Onu Allah'a havale ediyorum.
erhmer
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    15 Eyl 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

Herkese selamlar...
Ben Erhan MERMER
Ben de 2002 mezunuyum...
mdeniz06
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    16 Eyl 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

merhabalar. ben 2001 bilgisayar mezunlarındanım. özledim ESEF'imi... ne günlerdi değil mi? Hale Hocanın gözetmen olduğu sınavlar, Zafer Hocanın çektirdiği çileler, Vahit Hocanın dersleri, Doğan Hocanın Pascalı, Remzi hocanın hiçbirşey anlamadığımız elektronik dersleri, Mine Hocanın ecel terleri döktüren nümerik analiz dersi, Benian Hocanın İstatistik dersleri, hala niye aldığımızı anlamadığım bir sürü muhasebe dersi, Murat hocanın iyi çalışın yaz okulunda lazım olacak demesi, bir efsane haline gelen Halil İbo klasikleri, Kubilay hocanın Mikroişlemcileri daha neler neler... sabahlara kadar süren proje çalışmaları, o harika bahar şenlikleri... offff offf... özledim ben ESEF'imi...
merve_eagle
Aktif Üye
Aktif Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    16 Eyl 2008, 20:53Alıntıyla Cevap Gönder

bende çok özledimm...
tusu
Yeni Üye
Yeni Üye

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]    20 Eyl 2008, 8:58Alıntıyla Cevap Gönder

bende esefteyim.yeni girdim bilgisayar öğretmenliği.mezun arkadaşların yardımlarını bekliyorumm:))
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder11. sayfa (Toplam 15 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Üniversiteler (Böte-Tef-Esef vs.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ [ ESEF ]

page generation = 0.70121 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması