|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
iremcim
Site Gezgini

| ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!! 22 May 2008, 13:11 | |
| | arkadaşlar port fle zilla ile ftp yapıyorum .lokalde dosya boyutu görünüyor. serverde görünmüyor. ftpden bütün dosyaları indirmiştim. web sitesinne eklemeler yaptım. index sayfasını vs. gönderdim ama web sitesine giriş yapılmıyor.bana bir yol gösterin lütfennn | | |
|  | mehtapp
Aktif Üye

|
| ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!! 18 Hzr 2008, 22:36 | |
| | aynı sorun bende de var arkadaşlar yardım edin | | |
|  | ebf
Aktif Üye

| Re: ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!! 18 Hzr 2008, 22:48 | |
|
 |
 |
arkadaşlar port fle zilla ile ftp yapıyorum .lokalde dosya boyutu görünüyor. serverde görünmüyor. ftpden bütün dosyaları indirmiştim. web sitesinne eklemeler yaptım. index sayfasını vs. gönderdim ama web sitesine giriş yapılmıyor.bana bir yol gösterin lütfennn |
Genellikle bu tür hatalar( dosya gönderilmiş gibi görünür ama gerçekte gitmez yada klasör eklenir ancak içeriği gitmez) dosya isimlerinde kullanmış olduğunuz Türkçe karakter hatalarından kaynaklanır.
Dreamweaver ile izlerken sorunu hissedemezsiniz-yaşamazsınız ancak sunucular genellikle kuralına uymayan- Türkçe karakter,boşluk- gibi isimlendirmeleri kabul etmez.
Yani FTP ile dosya transferiniz gerçekleşmemiştir.
Link alalım  | | |
|  | aakcakaza
Süper Üye

| Re: ftp programında dosya boyutları 0 olarak görünüyor yardım!!! 18 Hzr 2008, 22:55 | |
|
 |
 |
 |
 |
arkadaşlar port fle zilla ile ftp yapıyorum .lokalde dosya boyutu görünüyor. serverde görünmüyor. ftpden bütün dosyaları indirmiştim. web sitesinne eklemeler yaptım. index sayfasını vs. gönderdim ama web sitesine giriş yapılmıyor.bana bir yol gösterin lütfennn |
Genellikle bu tür hatalar( dosya gönderilmiş gibi görünür ama gerçekte gitmez yada klasör eklenir ancak içeriği gitmez) dosya isimlerinde kullanmış olduğunuz Türkçe karakter hatalarından kaynaklanır.
Dreamweaver ile izlerken sorunu hissedemezsiniz-yaşamazsınız ancak sunucular genellikle kuralına uymayan- Türkçe karakter,boşluk- gibi isimlendirmeleri kabul etmez.
Yani FTP ile dosya transferiniz gerçekleşmemiştir.
Link alalım  |
ftpden locale cekmeden once de turkce karakterler varmiydi acaba ya da aralarinda bosluk olan dosya ya da klasorler_? Hocamın dedigi olabilir! bir de bu mebin serveri bazen beni de kıl ediyor! | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 1.79185 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|