|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
unlem
Aktif Üye

| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 10:32 | |
| bu başlık açıldıktan sonra farkettim ki benimde bazı mesajlarım silinmiş. elbette forumun çöplük gibi olması hiç hoş değil, aynı konu ile ilgili defalarca başlık açılıyor ve moderatörlerin buna müdahale etmesi gerektiği kanaatindeyim.
ancak forumdaki bazı üyelerin layt mı değil mi gibi özel hayatlarıyla ilgili yapılan anketler ve yorumlara sessiz kalınıp, bu konuyu silmemeleri biraz kafa karıştırıcı
ahbap-çavuş ilişkisi burada da mı geçerli sorusu akla gelmiyor değil  | |
|
|
 |
enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1668 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 10:49 | |
|
 |
 |
...ahbap-çavuş ilişkisi burada da mı geçerli sorusu akla gelmiyor değil... |
hocam bahsettiğiniz gibi bir durum asla söz konusu değil, olamazda
bazı arkadaşlar kendi aralarında şaka mahiyetinde karşılıklı olarak birbirlerine mesajlar göndermekteler. bu arkadaşlar için rahatsızlık verici yada olumsuz bir durum yoksa müdahale etmenin bi anlamı yok diye düşünüyorum. özel hayatları ile iligili olumsuz bir durumda bizlere bildirmeleri halinde müdahale ederiz ancak sizin bahsettiğiniz mesajlarda arkadaşlar için rahatsız edici bir durum görmedim aksine izlediğim kadarıyla güzel bir muhabbet ortamı olmuş.
eğer gerçekten rahatsız olan varsa bize bildirir bizde gerekeni yaparız.
umarım biraz açıklayıcı olmuştur  | |
|
|
 |
ghost

|
| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 11:05 | |
| biz sitenin gidişine göre düzen sağlamak zorundayız, şu aralar geyik mesajlar silinmeyebilir bunun nedeni ahbaplar değil yıl sonunun gelmiş olmasıdır. Silinen mesajlarınız olabilir hatta önemli konular içerisindede olabilir nedenlerini bize özel mesaj ile sorabilirsiniz. Muhakkak bir nedeni vardır, konu yasal olmayan program içerebilir, siyasi kimlik taşıyabilir, daha önce açılmış olabilir vs vs...
Bakınız, tüm üyelerimize sesleniyorum
Site yönetiminde hiç kimsenin yaptığı işlerden dolayı bir menfaati yok
Biz bilgisayarbilisim.NET olarak, 08. Nisan dan bugüne
REKLAM ALMIYORUZ
GOOGLE REKLAMI KULLANMIYORUZ
HOSTİNG SATIŞIMIZ YOK
SPONSORUMUZ YOK
HİÇ BİR SİTE İLE BAĞLANTIMIZ YOK
Yapmış olduğunuz tüm paylaşımlar için sizlere minnettarız, yanlış anlşılma olmasın kendi adımıza değil, binlerce öğretmen adına minnettarız. Bu siteye günlük giren 10 bin kişinin bu siteden boş dönmediğini biliyoruz ve bu sizlerin sayesinde gerçekleşti.
Şuan sitemiz eklenti panelinde 5 bin üzeri dosya barınmaktadır, 150 bin mesaj var, bu kadar dosyayı ve mesajı yönetmek zor iş..
Bizim camiamızda bu türlü bir hizmeti bu şartlar altında yürütebilcek kişi sayısı azdır. Çalışmalarından, sabırlarından, saygılarından ve maddi yardımlarından dolayı, tüm ekibe teşekkür ediyorum.
şikayetleri bize özel iletirseniz, , en kısa sürede sizlere cevap vermeye çalışırız. | |
|
|
 |
unlem
Aktif Üye

| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 11:09 | |
| şahsen ben forumdaki bir üyenin karısı ile olan ilişkisinde layt olup olmadığı beni ilgilendirmiyor, illaki bu konu konuşulacaksa özel mesajla yapsınlar yada forumda ayrıca bir bölüm olsun insanlar özel hayatlarını orada yazsınlar. ayrıca bir insanın özel hayatının internet ortamına sermeside tuhaf galiyor bana!
yada
özel hayatlarla ilgili olan yersiz geyikler silinmiyorsa
bizim mesajlarımızda silinmesin
ancak
geyikler silinmeyip hoş muhabbet diye tanımlanırken bizim mesajlarımız siliniyorsa
işte ahbap-çavuşluk var dememek içten değil  | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4143 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 11:18 | |
|
 |
 |
şahsen ben forumdaki bir üyenin karısı ile olan ilişkisinde layt olup olmadığı beni ilgilendirmiyor, illaki bu konu konuşulacaksa özel mesajla yapsınlar yada forumda ayrıca bir bölüm olsun insanlar özel hayatlarını orada yazsınlar. ayrıca bir insanın özel hayatının internet ortamına sermeside tuhaf galiyor bana!
yada
özel hayatlarla ilgili olan yersiz geyikler silinmiyorsa
bizim mesajlarımızda silinmesin
ancak
geyikler silinmeyip hoş muhabbet diye tanımlanırken bizim mesajlarımız siliniyorsa
işte ahbap-çavuşluk var dememek içten değil  |
Hcam cevap vermeden gecemicem bu forum sahiplenen herkesin. Tabiki paylaşım adıyla yapılacaksa kimseye neden sen buraya yazmıyorsun denmiyor. Bir çok kişi siteden faydalandığı halde yetkin olduğu konularda diğerleri ile paylaşmıyor. Lütfen paylaşan arkadaşların şevkini kırmayalım. Sürekli ciddi konularıda konuşamazsınız aradasırada böyleşeylerde gerekiyor. Eğer ahlaksız şeyler size veya başka birine tek bir hakaret içeren kelime görürseniz adminlere haber verin. Onlar gerekeni yapıyor zaten. | |
|
|
 |
ghost

|
| Forumdan ne tür mesajlar siliniyor? 28 May 2008, 12:02 | |
| o kişilerinde emin olun çok mesajları silinmiştir, birçok üyemizide banladığımızı herkes biliyor.
neyse konuyu daha fazla uzatmak hem size hem bizlere yarar sağlamaz.
Bu sitede silinen her mesajın bir nedeni vardır. Dönem sonu gelmesi sebebiyle sitemizde konu ağırlığında biraz değişiklikler olabilir ancak yeni dönemin başlangıcı ile herşey yoluna girecektir.
Bu konularda bilgi almak için site yönetimine başvurmanız en doğrusudur. | |
|
|
 |
|
|