Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Şu an Hangi Okul Mezunusunuz veya Okuyorsunuz?
İlköğretim
1%
 1%  [ 3 ]
Lise
1%
 1%  [ 2 ]
Meslek Lisesi
1%
 1%  [ 2 ]
Yüksek Okul
2%
 2%  [ 5 ]
Üniversite
82%
 82%  [ 150 ]
Yüksek Lisans
10%
 10%  [ 20 ]
Toplam Oylar : 182

YazarMesaj
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba Arkadaşlar forumumuzda üniversite,lise,ilköğretim ve öğretmen arkadaşlarımız var. Durumumuz nedir bunu öğrenmek için hepinizin bu anketi oylamasını tavsiye ederim. Bir de bakmışız liseden arkadaşlar çoğunluğu yakalamış Wink
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

Lise 2 den terk...Liseyi mi işaretlicem ilköğretim mi?... Laughing Laughing Laughing
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 10:45Alıntıyla Cevap Gönder

hayat okuyorum Smile daha güzel insanlari birebir anliyorsun hem ic hem dış yüzlerini

tesekkürler üniversite hazırlandim ama tercih hatasindan yerlesemedim suan yazilim üzereni calişiyorum

program hakkında teknik destek yazilim kisaca bilgisayar hakkında hersey... Smile
bariskarabay
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 12:21Alıntıyla Cevap Gönder

Lise okuyorum Smile Smile +1
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

bence liseli arkadaşlara hitap etmiyor bu forum...
yani tam bir böte formu bence ...
Gerisi çıksın doşarı çabuk çabuk Razz Razz Razz
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

Zaten liseden attılar bir de burdan sen atıyorsun...Bizi kazanmaya çalışın..Dışlamayın...Dışarısı çok soğuk bilior musun?...Burası ne güzel sıcacık...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 13:04Alıntıyla Cevap Gönder

hım 1 kere yazsan da anlardım 3 kez fazla yormussun kednini.
tamam ya af cıktı pink affı.
seni kazanacagız korkmaaaa Smile
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

Herkeşler tatilde. Eylülde yine gündeme getiririm bu anketi Wink
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

pink yazmış:

Ya bende anlamadım...Bi takıldı...Bir de uyarı geldi...Bi harf daha yazarsanız hesabınız kilitlenecektir diye...
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

polwert yazmış:
pink yazmış:

Ya bende anlamadım...Bi takıldı...Bir de uyarı geldi...Bi harf daha yazarsanız hesabınız kilitlenecektir diye...

Valla kork benden bak ne dedim çık dışarı dedim seni atacaklardı gördün müüüü Idea
tabu
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 13:35Alıntıyla Cevap Gönder

ozgur24 yazmış:
hayat okuyorum Smile daha güzel insanlari birebir anliyorsun hem ic hem dış yüzlerini

tesekkürler üniversite hazırlandim ama tercih hatasindan yerlesemedim suan yazilim üzereni calişiyorum

program hakkında teknik destek yazilim kisaca bilgisayar hakkında hersey... Smile

Biz üniversiteye yerleştirildikte ne oldu hala okuyoz Confused , en azından sen hayatını kurmuşsun daha ne istiyorsun ki Smile
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar tatilden dönenler hoşgeldiler. Bir de anketime katılırsanız çok sevinrim Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?

page generation = 0.35982 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması