Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Şu an Hangi Okul Mezunusunuz veya Okuyorsunuz?
İlköğretim
1%
 1%  [ 3 ]
Lise
1%
 1%  [ 2 ]
Meslek Lisesi
1%
 1%  [ 2 ]
Yüksek Okul
2%
 2%  [ 5 ]
Üniversite
82%
 82%  [ 150 ]
Yüksek Lisans
10%
 10%  [ 20 ]
Toplam Oylar : 182

YazarMesaj
sedat01
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    25 Tem 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım bende çoğnluk öğretmen diye düşünüyordum.Ama sanki öyle değil gibi.Bende öğretmenim .Ama herkesten öğrenecek bir şeyler buluruz biz.Yeterki isteyelim.
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    26 Tem 2008, 22:26Alıntıyla Cevap Gönder

Anket üye sayısına yaklaşsın. Anlarız hocam çoğunluk kimlerin elinde Wink
eliff87
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    26 Tem 2008, 22:34Alıntıyla Cevap Gönder

bende yuksekokul bilgisayar mezunuyum. bu yıl ücretli öğretmenlik yaptım. öss ye girdim bakalım ösym yerleştirirse öğretmen adayı olarak okumaya başlıcam. ama her halukarda foruma dewam Laughing Razz
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    27 Tem 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar anket soru sayısı sınırlı olduğu için Doktora eğitimini eklemedim. Doktora yapan varsa mesajla belirtebilir. Onları da katalım anket değerlendirmesine Smile
leylaozmen
Site Gezgini
Site Gezgini

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    27 Tem 2008, 13:01Alıntıyla Cevap Gönder

sedat01 yazmış:
Arkadaşım bende çoğnluk öğretmen diye düşünüyordum.Ama sanki öyle değil gibi.Bende öğretmenim .Ama herkesten öğrenecek bir şeyler buluruz biz.Yeterki isteyelim.

Evet ben de öyle düşünüyordum. Ama farketmez. Size tamamen katılıyorum. Her insan bir alemdir. Her insandan, küçük bir çocuktan dahi öğrenilebilecek çok şey vardır. Yeter ki büyüklenmeyip öğrenmeyi isteyelim... Exclamation Exclamation
polwert
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    27 Tem 2008, 13:15Alıntıyla Cevap Gönder

hı hı Smile Laughing Laughing Laughing
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 7:54Alıntıyla Cevap Gönder

söyleyecek sözlerim bitmedi henüz...
Söyelecek şarkılarım tükenmediiiiiiiiiii
yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer herşeye rağmen YAŞAMAK GÜZELLLLL Rolling Eyes
bilgisayarcım
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

ben de bu forumu kullananların çoğunun bilgisayar öğretmeni olacağını düşünüyordum ama forumdaki kullanıcılara yardımcı olan bilgisayar kurdu lise okuyan öğrencilerimis de var sanırım
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 14:47Alıntıyla Cevap Gönder

tabu yazmış:
ozgur24 yazmış:
hayat okuyorum Smile daha güzel insanlari birebir anliyorsun hem ic hem dış yüzlerini

tesekkürler üniversite hazırlandim ama tercih hatasindan yerlesemedim suan yazilim üzereni calişiyorum

program hakkında teknik destek yazilim kisaca bilgisayar hakkında hersey... Smile

Biz üniversiteye yerleştirildikte ne oldu hala okuyoz Confused , en azından sen hayatını kurmuşsun daha ne istiyorsun ki Smile

hersey görüldügü gibi degildir keske bende suan üni 4. sınıfta olsam ...
bazi insanlar kücücük seylerden mutlu olmayi bilirler
devranber
Site Gezgini
Site Gezgini

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 15:06Alıntıyla Cevap Gönder

yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer herşeye rağmen YAŞAMAK GÜZELLLLL
teşekkürler pink iyi geldi bugünün üstüne bu söz Smile
pink
Aktif Üye
Aktif Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

devranber yazmış:
yorgunluk kırgınlık hepsi gelir geçer herşeye rağmen YAŞAMAK GÜZELLLLL
teşekkürler pink iyi geldi bugünün üstüne bu söz Smile

tabiki hocam Very Happy
herzamnn Wink
biltek2007
Süper Üye
Süper Üye

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?    28 Tem 2008, 22:01Alıntıyla Cevap Gönder

Misafirlerin sayısı 200ü aşşıyor. Çoğuda foruma üye Smile Benim bir o kadar önemli anketim 101 e takılı kalıyor.

Evet 101e 4. aranıyor gelen varmı? Laughing Razz Wink
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

Forum üyelerimizin Öğrenim Durumu Nedir?

page generation = 0.31324 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması