Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

1-GEREKLİ.OKULUN TÜM YÜKÜ FORMATÖRDE
68%
 68%  [ 50 ]
2-GEREKSİZ.ZATEN Bİ İŞ YAPMIYORLAR
12%
 12%  [ 9 ]
3-OLSADA OLUR OLMASADA OLUR
12%
 12%  [ 9 ]
4-ACİLEN KALDIRILMALI
6%
 6%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 73

YazarMesaj
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 12:57Alıntıyla Cevap Gönder

SON Bİ KAÇ YILA KADAR FORMATÖR ÖĞRETMEN YOKTU. SİZCE FORMATÖRLÜK GEREKLİMİ?

En son vgm tarafından 26 Eyl 2008, 13:18 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:00Alıntıyla Cevap Gönder

hocam anket nerede
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

PARDON HOCAM. ŞİMDİ EKLEDİM.. Confused
suatozt
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

sınıf öğretmeniniden olacaksa hiç olmasın daha iyi. hatta ilköğretim 4 öğrencisi daha faydalı olur Razz Mr. Green scared scared
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:39Alıntıyla Cevap Gönder

sınıf öğretmeni arkadaşlardan da yetenekliler var tabi..hepsini aynı kefeye koymak olmaz

En son vgm tarafından 27 Eyl 2008, 17:17 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
sedaeski
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:40Alıntıyla Cevap Gönder

bence mutlaka olmalı. yoksa biz derste karşılaştığımız problemleri çözmeye çalışmaktan ders işleyemiyoruz. en azından öğretmen dersini işler, formatör de lab'la ilgilenir. tabi onların işleri sadece bununla kalmıyor ama napalım...
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:43Alıntıyla Cevap Gönder

mutlaka olmalı diyorsunuz ama İŞİN EHLİ OLMAYAN formatörlerde var..format atmaktan acizler.. Confused
saraci41
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:47Alıntıyla Cevap Gönder

Formatör olmalı ve sadece bilgisayar tamiri olmamalı işi.. lab taki bilgisayarı diğer derslerde kullandırmaya çalışmalı ama malesef bu da şimdilik çok zor..
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 13:56Alıntıyla Cevap Gönder

sanki öğretmen arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını kullanmaya yanaşmıyorlar gibi geliyor bana..haksızmıyım?ne zaman görsem lab. boş Sad
tanes
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 14:00Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer okula gelmemek için, derse girmemek için formatör olacaklarsa olmasınlar. Bi çok kişi formatörlüğü olması gerektiği gibi yapıyor ama aradaki çatlaklar yüzünden biz iş yapmıyor görünüyoruz. Bu yüzden ben bu yıl formatörlüğü kabul etmedim.Labım bozulduğunda yine ben ilgileniyorum, bilgisayar problemlerini ben çözüyorum, tek yapmadığım angarya idare işleri. Bi de erken çıkabiliyorum (labda sorun olmadığı sürece) Smile
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

Formatörlüğü yan gelip yatma yeri olarak görenler tüm formatörleri karalıyor.çalışanda aynı çalışmayanda aynı kefede tutuluyor malesef
formator58
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 14:12Alıntıyla Cevap Gönder

Bence bunu anlamanın bir yolu var aynı şartlar altında formatönün olduğu ve veya olmadığı zamanı değerledirmek lazım yada formatoru olan oklla olmayan okul gibi
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

page generation = 0.15702 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması