|
|
| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? |
| 1-GEREKLİ.OKULUN TÜM YÜKÜ FORMATÖRDE |
|
68% |
[ 50 ] |
| 2-GEREKSİZ.ZATEN Bİ İŞ YAPMIYORLAR |
|
12% |
[ 9 ] |
| 3-OLSADA OLUR OLMASADA OLUR |
|
12% |
[ 9 ] |
| 4-ACİLEN KALDIRILMALI |
|
6% |
[ 5 ] |
|
| Toplam Oylar : 73 |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
suatozt
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 14:14 | |
|
 |
 |
mutlaka olmalı diyorsunuz ama İŞİN EHLİ OLMAYAN formatörlerde var..format atmaktan acizler..  |
Kesinlikle ehil insanlara verilmeli bu görev. Dersten kaçmak için merkeze gelmek için 100 küsür saat güya eğitim alıp bu işi sahiplenmeye çalışanlara verilmemeli bu görev. | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 14:29 | |
|
 |
 |
 |
 |
mutlaka olmalı diyorsunuz ama İŞİN EHLİ OLMAYAN formatörlerde var..format atmaktan acizler..  |
Kesinlikle ehil insanlara verilmeli bu görev. Dersten kaçmak için merkeze gelmek için 100 küsür saat güya eğitim alıp bu işi sahiplenmeye çalışanlara verilmemeli bu görev. |
En son vgm tarafından 27 Eyl 2008, 17:18 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi | |
|
|
 |
Marixx
Aktif Üye

|
| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 15:07 | |
| Çok yanış eleştiriler bunlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve formatörüm. Ben okulda göreve başlamadan önce labaratuvar dağınık ve pisti. Okulumuzda görev yapan bilgisayar öğretmenleri laba bakmıyorlardı. Ben her yönüyle düzenledim .Bütün sınıfların kullanmasını öğretmenlerle konuşarak sağladım. Okula 8 'de gelip 17 'de çıkıyorum. Öğrencilere des dışında labı kullandırıyorum. Gelen müfettişler ve herkes labımı beğendi ve bazı yerlerde örnek olarak anlatıldığını biliyorum. Bumu yatmak? Bu mu farklı branştan olmak.Bence önemli olan kendini yetiştirmek ve çalışmak.  | |
|
|
 |
suatozt
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 15:09 | |
| hocam söz meclisten dışarı  | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 15:13 | |
|
 |
 |
Çok yanış eleştiriler bunlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve formatörüm. Ben okulda göreve başlamadan önce labaratuvar dağınık ve pisti. Okulumuzda görev yapan bilgisayar öğretmenleri laba bakmıyorlardı. Ben her yönüyle düzenledim .Bütün sınıfların kullanmasını öğretmenlerle konuşarak sağladım. Okula 8 'de gelip 17 'de çıkıyorum. Öğrencilere des dışında labı kullandırıyorum. Gelen müfettişler ve herkes labımı beğendi ve bazı yerlerde örnek olarak anlatıldığını biliyorum. Bumu yatmak? Bu mu farklı branştan olmak.Bence önemli olan kendini yetiştirmek ve çalışmak.  |
TEBRİKLER HOCAM  | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 15:17 | |
|
 |
 |
hocam söz meclisten dışarı  |
SINIF ÖĞRETMENİ OLUP DA bİLGİSAYAR ÖĞRETMENİNDEN FAZLA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VAR..BUNLARINDA TÜM BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNE ÖRNEK OLMASI LAZIM DEĞİLMİ SİZ CE? | |
|
|
 |
ozgurel
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 15:20 | |
| | Az önce .... sınıfıı dersten çıktı. Lab ın halini görseydiniz böyle bir ankete dahi gerek kalmazdı. | |
|
|
 |
cans
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 22:26 | |
| Formatör eğer işi biliyorsa, okula gerçekten faydalı olmak için formatörlüğü istiyorsa, çalışıyorsa, kendini geliştiriyorsa branşı önemli değil formatör olsun. Ama malesef bazı öğretmenler formatör olayımda rahat edeyim, ek dersimide nasıl olsa tam alırım gözüyle baktıkları için onlar olmasın.
Madem formatör olacan işini yapacaksın. Formatörlük yatma işi değil. | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 22:31 | |
| Hadi bakalım bu konunun sonunda da kavga görünüyor.
Ben yoruldum artık
No Comment... | |
|
|
 |
efnan
Aktif Üye

|
| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 22:36 | |
|
 |
 |
sanki öğretmen arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını kullanmaya yanaşmıyorlar gibi geliyor bana..haksızmıyım?ne zaman görsem lab. boş  |
sizin okulda öyle galiba,valla benim sınıf hiç boş kalmıyor,ben de koridorlarda gezmek zorunda kalıyorum  | |
|
|
 |
the_one
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 22:39 | |
| | ücretli öğretmenim bugün yeni bir laboratuar kurulumu yaptım yeni açılan bir okula | |
|
|
 |
vgm
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ? 26 Eyl 2008, 22:51 | |
|
 |
 |
 |
 |
sanki öğretmen arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını kullanmaya yanaşmıyorlar gibi geliyor bana..haksızmıyım?ne zaman görsem lab. boş  |
sizin okulda öyle galiba,valla benim sınıf hiç boş kalmıyor,ben de koridorlarda gezmek zorunda kalıyorum  |
tebrikler..okulunuz adına sevindim  | |
|
|
 |
|
|