Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

1-GEREKLİ.OKULUN TÜM YÜKÜ FORMATÖRDE
68%
 68%  [ 50 ]
2-GEREKSİZ.ZATEN Bİ İŞ YAPMIYORLAR
12%
 12%  [ 9 ]
3-OLSADA OLUR OLMASADA OLUR
12%
 12%  [ 9 ]
4-ACİLEN KALDIRILMALI
6%
 6%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 73

YazarMesaj
suatozt
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

vgm yazmış:
mutlaka olmalı diyorsunuz ama İŞİN EHLİ OLMAYAN formatörlerde var..format atmaktan acizler.. Confused

Kesinlikle ehil insanlara verilmeli bu görev. Dersten kaçmak için merkeze gelmek için 100 küsür saat güya eğitim alıp bu işi sahiplenmeye çalışanlara verilmemeli bu görev.
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 14:29Alıntıyla Cevap Gönder

suatozt yazmış:
vgm yazmış:
mutlaka olmalı diyorsunuz ama İŞİN EHLİ OLMAYAN formatörlerde var..format atmaktan acizler.. Confused

Kesinlikle ehil insanlara verilmeli bu görev. Dersten kaçmak için merkeze gelmek için 100 küsür saat güya eğitim alıp bu işi sahiplenmeye çalışanlara verilmemeli bu görev.

En son vgm tarafından 27 Eyl 2008, 17:18 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Marixx
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

Çok yanış eleştiriler bunlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve formatörüm. Ben okulda göreve başlamadan önce labaratuvar dağınık ve pisti. Okulumuzda görev yapan bilgisayar öğretmenleri laba bakmıyorlardı. Ben her yönüyle düzenledim .Bütün sınıfların kullanmasını öğretmenlerle konuşarak sağladım. Okula 8 'de gelip 17 'de çıkıyorum. Öğrencilere des dışında labı kullandırıyorum. Gelen müfettişler ve herkes labımı beğendi ve bazı yerlerde örnek olarak anlatıldığını biliyorum. Bumu yatmak? Bu mu farklı branştan olmak.Bence önemli olan kendini yetiştirmek ve çalışmak. Sad Sad Sad Sad Sad Sad
suatozt
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 15:09Alıntıyla Cevap Gönder

hocam söz meclisten dışarı alkis alkis
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 15:13Alıntıyla Cevap Gönder

Marixx yazmış:
Çok yanış eleştiriler bunlar. Ben sınıf öğretmeniyim ve formatörüm. Ben okulda göreve başlamadan önce labaratuvar dağınık ve pisti. Okulumuzda görev yapan bilgisayar öğretmenleri laba bakmıyorlardı. Ben her yönüyle düzenledim .Bütün sınıfların kullanmasını öğretmenlerle konuşarak sağladım. Okula 8 'de gelip 17 'de çıkıyorum. Öğrencilere des dışında labı kullandırıyorum. Gelen müfettişler ve herkes labımı beğendi ve bazı yerlerde örnek olarak anlatıldığını biliyorum. Bumu yatmak? Bu mu farklı branştan olmak.Bence önemli olan kendini yetiştirmek ve çalışmak. Sad Sad Sad Sad Sad Sad

TEBRİKLER HOCAM +1 +1
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 15:17Alıntıyla Cevap Gönder

suatozt yazmış:
hocam söz meclisten dışarı alkis alkis

SINIF ÖĞRETMENİ OLUP DA bİLGİSAYAR ÖĞRETMENİNDEN FAZLA ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ VAR..BUNLARINDA TÜM BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNE ÖRNEK OLMASI LAZIM DEĞİLMİ SİZ CE?
ozgurel
Site Gezgini
Site Gezgini

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 15:20Alıntıyla Cevap Gönder

Az önce .... sınıfıı dersten çıktı. Lab ın halini görseydiniz böyle bir ankete dahi gerek kalmazdı.
cans
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 22:26Alıntıyla Cevap Gönder

Formatör eğer işi biliyorsa, okula gerçekten faydalı olmak için formatörlüğü istiyorsa, çalışıyorsa, kendini geliştiriyorsa branşı önemli değil formatör olsun. Ama malesef bazı öğretmenler formatör olayımda rahat edeyim, ek dersimide nasıl olsa tam alırım gözüyle baktıkları için onlar olmasın.
Madem formatör olacan işini yapacaksın. Formatörlük yatma işi değil.
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 22:31Alıntıyla Cevap Gönder

Hadi bakalım bu konunun sonunda da kavga görünüyor.
Ben yoruldum artık Very Happy
No Comment...
efnan
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 22:36Alıntıyla Cevap Gönder

vgm yazmış:
sanki öğretmen arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını kullanmaya yanaşmıyorlar gibi geliyor bana..haksızmıyım?ne zaman görsem lab. boş Sad

sizin okulda öyle galiba,valla benim sınıf hiç boş kalmıyor,ben de koridorlarda gezmek zorunda kalıyorum Smile Smile
the_one
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

ücretli öğretmenim bugün yeni bir laboratuar kurulumu yaptım yeni açılan bir okula
vgm
Seçkin Üye
Seçkin Üye

FORMATÖRLÜK SİZCE GEREKLİMİ?    26 Eyl 2008, 22:51Alıntıyla Cevap Gönder

efnan yazmış:
vgm yazmış:
sanki öğretmen arkadaşlar bilgisayar laboratuvarını kullanmaya yanaşmıyorlar gibi geliyor bana..haksızmıyım?ne zaman görsem lab. boş Sad

sizin okulda öyle galiba,valla benim sınıf hiç boş kalmıyor,ben de koridorlarda gezmek zorunda kalıyorum Smile Smile

tebrikler..okulunuz adına sevindim +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Anketler

page generation = 0.23352 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması