|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
poet
Aktif Üye

Kayıt: 12 Nis 2007 Mesajlar: 265 Konum: <head>...</head> |
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 5:12 | |
|
 |
 |
bu müdürlerin ne gereği var acaba diye sorsam, ama sormayacağım. Formatöre ne gerek var? demekten bi farkı olmuyor çünkü. müdürlerin aslı görevi öğretmenlik değilmiş gibi. Aslı öğretmen olan bir milli eğitim müdürü; "her öğretmen asli görevini yapsın" diyor demek, İLGİNÇ...  |
  | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| BURSA İLE DAYANIŞMA .... 05 Tem 2008, 22:38 | |
| | Yüzlerce e-mail ilk ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile bakanlığa gönderiliyor. Tepkisiz ve duyarsız olmak, olaylara seyirci kalmak ONAYLAMAKTIR...Bursa ile DAYANIŞMA... | |
|
|
 |
ahmet66
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 11 Tem 2008, 9:42 | |
| | ARKADAŞLAR YOZGAT TADA BRANŞ VE SINIF ÖĞRETMENLERİNE GÖREV VERİLMEYECEĞİ AÇIKLANDI | |
|
|
 |
mkalkan
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 11 Tem 2008, 10:25 | |
| Arkadaşlar bu formatörlük işi kabak tadı vermeye başladı.
Bizim okulda ben olmama rağmen sınıf öğretmeninin formatör yaptılar. Neymiş efendim öğretmene sınıf verilince velilerden şikayet geliyormuş. Fakat formatörün tüm işlerini yine ben yapıyorum. Parayısı ise.....
MEB'in bu işe artık el atması lazım. Bilgisayar öğretmenleri dışında kimseyi formatör yapmamalılar. Ne bu kardeşim ya. Biz bilgisayar bölümünü formatörlerden kurs alalım diye mi okuduk. Herkes işini yapsın. Sınıf öğretmeni sınıfına girsin. | |
|
|
 |
adeniz
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 27 Ekm 2008, 19:55 | |
| arakdaşlar bu iş iki dudak arasında değildir kanun var sonra yönetmelik...
keyfi değil ki.. bölge idare mahkemeleri bu konuda örevini yapar mereak etmeyin. bu işin sonu açık yeşil koyu yeşillere kadar gider yoksa | |
|
|
 |
rasimm
Yeni Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 07 Ksm 2008, 14:54 | |
| Bizler 1998 yılından beri Okul Formatörlüğü yapan Sınıf Öğretmenleriyiz.Bu formatörlük verilinceye kadar biz bu işin hamallığını yaptık ...
Bu gün yeni bir düzenleme gelmiş!!!????
Yahu MEB in hangi yönetmeliği 6 Ay sabit kalmıştır.
Personel mi
Atama mı
uygulama mı hangisi?????
garip ülkem Türkiye den MEB manzaraları diye bir konu ... | |
|
|
 |
cemali
Yeni Üye

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 13 Ksm 2008, 21:45 | |
|
 |
 |
BİLMEM DAHA HERHANGİ BİRŞEY YOK. BAŞVURDUK AMA NORM FAZLASIMISIN DEĞİL MİSİN GİBİ BİR BİLGİ GELMEDİ? BİZDE EĞİTEKE MAİL ATARIZ. GÖREVLENDİRMELER YAPILMIYOR DİYE |
eğitek e mail atsan ne olacak ki
personel genel müdürlüğününü yazısı var.formatörler ilk önce asli görevlerini yapacak boş zamanlarında formatör yapacak diye. | |
|
|
 |
|
|