Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

FORMATÖRLÜK İPTALİ

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
poet
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    04 Tem 2008, 5:12Alıntıyla Cevap Gönder

balakom yazmış:
bu müdürlerin ne gereği var acaba diye sorsam, ama sormayacağım. Formatöre ne gerek var? demekten bi farkı olmuyor çünkü. müdürlerin aslı görevi öğretmenlik değilmiş gibi. Aslı öğretmen olan bir milli eğitim müdürü; "her öğretmen asli görevini yapsın" diyor demek, İLGİNÇ... Sad

SmileSmile +1
hirmak35
Site Gezgini
Site Gezgini

BURSA İLE DAYANIŞMA ....    05 Tem 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

Yüzlerce e-mail ilk ve ilçe milli eğitim müdürlüğü ile bakanlığa gönderiliyor. Tepkisiz ve duyarsız olmak, olaylara seyirci kalmak ONAYLAMAKTIR...Bursa ile DAYANIŞMA...
ahmet66
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    11 Tem 2008, 9:42Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR YOZGAT TADA BRANŞ VE SINIF ÖĞRETMENLERİNE GÖREV VERİLMEYECEĞİ AÇIKLANDI
mkalkan
Aktif Üye
Aktif Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    11 Tem 2008, 10:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu formatörlük işi kabak tadı vermeye başladı.
Bizim okulda ben olmama rağmen sınıf öğretmeninin formatör yaptılar. Neymiş efendim öğretmene sınıf verilince velilerden şikayet geliyormuş. Fakat formatörün tüm işlerini yine ben yapıyorum. Parayısı ise.....
MEB'in bu işe artık el atması lazım. Bilgisayar öğretmenleri dışında kimseyi formatör yapmamalılar. Ne bu kardeşim ya. Biz bilgisayar bölümünü formatörlerden kurs alalım diye mi okuduk. Herkes işini yapsın. Sınıf öğretmeni sınıfına girsin.
adeniz
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    27 Ekm 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

arakdaşlar bu iş iki dudak arasında değildir kanun var sonra yönetmelik...
keyfi değil ki.. bölge idare mahkemeleri bu konuda örevini yapar mereak etmeyin. bu işin sonu açık yeşil koyu yeşillere kadar gider yoksa
rasimm
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    07 Ksm 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Bizler 1998 yılından beri Okul Formatörlüğü yapan Sınıf Öğretmenleriyiz.Bu formatörlük verilinceye kadar biz bu işin hamallığını yaptık ...
Bu gün yeni bir düzenleme gelmiş!!!????
Yahu MEB in hangi yönetmeliği 6 Ay sabit kalmıştır.
Personel mi
Atama mı
uygulama mı hangisi?????
garip ülkem Türkiye den MEB manzaraları diye bir konu ...
cemali
Yeni Üye
Yeni Üye

FORMATÖRLÜK İPTALİ    13 Ksm 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

hakansia yazmış:
BİLMEM DAHA HERHANGİ BİRŞEY YOK. BAŞVURDUK AMA NORM FAZLASIMISIN DEĞİL MİSİN GİBİ BİR BİLGİ GELMEDİ? BİZDE EĞİTEKE MAİL ATARIZ. GÖREVLENDİRMELER YAPILMIYOR DİYE

eğitek e mail atsan ne olacak ki
personel genel müdürlüğününü yazısı var.formatörler ilk önce asli görevlerini yapacak boş zamanlarında formatör yapacak diye.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

FORMATÖRLÜK İPTALİ

page generation = 0.73507 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması