|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
dedemnasreddin
Yeni Üye

| |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 30 Hzr 2008, 21:53 | |
| | İl ve İlçe ile Bakanlığa e-mail yağıyor bu konuda...Bursa cumhuriyeti ile ilgili...Herkesi dayanışmaya davet ediyoruz...Yarın sıra size de gelebilir. | |
|
|
 |
hakansia
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 30 Hzr 2008, 22:21 | |
| | BİR ÖRNEK MAİL YAZALIM HİRMAK35 HOCAM VE HANGİ MAİLLERE ATACAKSA BELİRLEYELİM. | |
|
|
 |
sedat01
Aktif Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 30 Hzr 2008, 22:30 | |
|
 |
 |
Bursa'daki bu uygulama çok yakında diğer illere de sıçramdan tüm arkadaşlara çağrımdır. Bu uygulamayı teşir etmemiz lazım.E-mail ve fax larla bu çelişkiyi MEB'e ve EğITEK'e bildirelim.İl müdürlüklerine bildirelim.
Şanlıurfa'da da bambaşka uygulanıyormuş kararname...
"hakansia" arkadaşa katılıyorum. Tepkimizi seslendirmezsek olan bize olacak...Bildiğini gibi Eğitici Formatörler de mağdur edildi. Ders tazminatları geri alındı.Çoğu bıraktı. Başvuranlar da çok az...
Saygılarımla. |
Arkadaşlar bence boşa uğraşıyorsunuz.Çünkü geçen öğretim yılında şu an Bursa mem müdürü Adana mem müdürü idi.Sene başı sayıyı hatırlamıyorum ama 100 'üzerinde görevlendirme oldu .Ancak iki ay geçmeden bende dahil bir çok görevlendirme iptal oldu.İkinci dönem için ise farklı kriterler getirilerek 39 kişi görevlendirildi. Kriterlere http://seyhan.meb.gov.tr/duyurular/formator.pdf adresinden bakabilirsiniz. Ayrıca bakanlığa bu konuda atılan maillere gelen cevapta ise bu işin valiliklere bırakıldığı ,insiyatifin valiliklerde olduğudur.İlgilenenlereve özellikle Bursa'ya...... | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| BURSA:ÖRNEK E-MAİL ARKADAŞLAR--- 02 Tem 2008, 17:37 | |
| Bursa'daki BİTEFO uygulamaları ile ilgili örnek e-mail metni...Bu e-maili tüm birimlere gönderelim arkadaşlar...Aksi takdirde Bursa'daki bu uygulama diğer illere de sıçrar...O zaman geç kalmamış olmak için herkesi dayanışmaya çağırıyoruz...
Sayın Yetkili,
Bursa İlinde .......yılından beri Bilişim Teknolojisi Formatör Öğretmen olarak görev yapmaktayım. Bakanlığımızın eğitim teknolojileri projeleri kapsamında gerek yerelde gerekse de ulusal düzeydeki çalışmalarına katıldım.
Eğitim teknolojilerinin okullarda tam anlamıyla yürütülmesini sağlamak amacıyla her yıl bakanlık düzeyinde gönderilen “BİTEFO” görevlendirmeleri ve emirleri doğrultusunda illerde yapılan çalışmalar ve bakanlıktan gönderilen resmi yazının gereği Bursa ‘da yerine getirilmiyor.
Bakanlık BT SINIFLARININ mümkün olduğunca açık olmasını ve yüksek maliyetlerle oluşturulan BT SINIFLARI’nın düzenli ve sağlıklı işletilmesini, bilgisayar destekli program ve projelerin yürütülmesi isterken Bursa il milli eğitim müdürlüğü ise Norma fazlası öğretmen dışındakileri Formatör Öğretmen olarak görevlendirmiyor. “DYNET” ve “Think.com” gibi yüksek maliyetli projeler, Bursa'da haksız tutumu yüzünden durma noktasına gelebilecek…
Neden sadece Bursa? Neden bakanlığın emirleri Bursa’da diğer illerden farklı uygulanıyor. Eğitim Teknolojileri Genel müdürlüğümüzün “bilişim teknolojilerini” ülkemizin tüm illerine yaymak amacıyla uyguladığı bu anlayış, konu ile ilgili tüm il valiliklerine gönderilen genelge neden sadece Bursa’yı kapsamıyor. Şimdiye kadar tüm Türkiye’de ve Bursa’da uygulana bu BİTEFO görevlendirmeleri neden sadece Bursa’da İl Milli Eğitim Müdürüne takılıyor. Şayet şimdiye kadar yapılan görevlendirmeler yanlış idiyse o halde neden ülkemizin diğer illerinde uygulanmaya devam ediliyor?
İlerde telafisi mümkün olmayacak Kurumsal hataların yaşanmaması ve mağduriyetlerimizin oluşmaması, ülkemizin her yerinde, her ilinde eşit uygulanması, milli eğitim politikasının bu alanda da yerleşmesi için siz değerli yetkililerimizi problemlerimize eğilmeye bekliyor, saygılar sunuyoruz. | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 1:07 | |
| | İşte size örnek e-mail metni. Haydi arkadaşlar. Sıra size de gelmeden.... | |
|
|
 |
dagi
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 8:05 | |
| | artık sıktı bu her ilde farklı uygulama ,kadro olmasa aolacağı bu ,İpi kim tuutarsa o ceker deveyi hesabı oldu bu iş.Zaten bir iş yapmıyoruz!!!!Birde atamalarda sorun yaratıyoruz. | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 9:06 | |
| Bir duyarlılık çağrısı.Tüm forum üyelerine...e-maillerle tepkinizi gösteriniz arkadaşlar. dagi
Akadaşın dediği gibi "artık sıktı bu iş" her ilde farklı uygulama...Bizimle oynamalarına izin vermeyiniz... | |
|
|
 |
lavie97
Site Gezgini

|
| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 12:18 | |
| | ARKADAŞLAR formatörlüğe başvuru şartlarında NORM KADROSU FAZLASI ŞARTI OLMAK diye bir şart yok. Bursa'da ve diğer illerde NORM KADRO FAZLASI OLMAYIP FORMATÖRLÜĞE BAŞVURAN ve BAŞVURMAK isteyen BÜTÜN ARKADAŞLARI yarın öbürgün kendilerinin de aynı durumla karşılaşmaması için Hirmak35 arkadaşımızın örnek e-mail'ine destek vermeye çağırıyoruz. DUYARLILIĞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 03 Tem 2008, 12:34 | |
| | Bir öğretmen nasıl norm kadro fazlası olur onu anlamıyorum. Norm sayısı belli, okul sayısı belli ilsiste yazılı bu ildeki adamlar toplayıp çıkarmayı bilmiyorlar mı? Veya şişirilen normların faturasını kime kesiyorlar ? | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 1:24 | |
| avie97 ve ayhangunes gibi duyarlı arkadaşlar....Sesimize ses katın. Bursa'da yapılan uygulama hiçbir ilde yapılmamaıştır. Fakat inanın siz de tepki koymzsanız sıra size de gelir....
Bursa ilk ve son olsun istiyorsanız bir e-mail de siz atın...Bakın bu çabamız aslında sizin için de. Ne deolsa Bursayı batırdılar. Kanun var mı yok mu belli değil.... | |
|
|
 |
hirmak35
Site Gezgini

| FORMATÖRLÜK İPTALİ 04 Tem 2008, 1:29 | |
| artık sıktı bu her ilde farklı uygulama....
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ.....
BU BİR DUYARLILIK ÇAĞRISIDIR. BİREY OLMA SORUMLULUĞUDUR ARKADAŞLAR...İş çocuk oyuncağına döndü. Dileyen dilediği gibi bizi kullanıyor.... | |
|
|
 |
|
|