|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Seçkin Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 14:35 | |
| | Arkadaşlar okul formatörlüğnde ikinci günüm ne yapmam gerekiyor hangi formları doldurmalıyım müfettiş nelere bakıyor | |
|
|
 |
polwert
Seçkin Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 14:48 | |
| Hayırlı olsun...Yapman gerekenleri biraz sıkışınca hemen öğrenirsin...Şimdi keyfini çıkar..
    | |
|
|
 |
fatihpc
Seçkin Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 14:58 | |
| | olur mu? Mesela daha yeni öğrendim kapıya çizelge asacak mışım? Bunun gibi | |
|
|
 |
badem85
Aktif Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 15:29 | |
| | bu sitede formatörlükle ilglii belgeler var zaten. o dökümanları yavaş yavaş doldurmaya başlasanız karlı çıkarsınız. | |
|
|
 |
bilo
Site Gezgini

|
| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 15:42 | |
| | hocam ne işiniz var formaörlükte..herkes bırakıyor siz formatör omluşunuz | |
|
|
 |
fatihpc
Seçkin Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 15:47 | |
|
 |
 |
hocam ne işiniz var formaörlükte..herkes bırakıyor siz formatör omluşunuz |
Para lazım hocam para
Hem bir deneyeyim dedim nasıl bişeymiş idareyle de aram iyi | |
|
|
 |
polwert
Seçkin Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 15:54 | |
| Herkesin baştan iyiydi...Ama zamanla bozuluyor...Umarım senin hiç bozulmaz...Biz müdürle kankiydik şimdi selam vermiyoruz...Neden?...Çünkü adam ilçeye tarama yapmıyo diye olumsuz görüş belirtmiş...İşin garip tarafı tarayıcı son iki aydır tamirde,gitti gelmedi...
    | |
|
|
 |
Must@f
Aktif Üye

|
| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 16:21 | |
| Tarama yapmak formatörün görevi değil ki. Formatörün görevi okulda o işle ilgili kim varsa ona bu işi öğretmek. Ama herkes işin kolay tarafına kaçıyor. Bana göre idarenin asli görevlier formatör öğretmenlerin üzerine yıkılmış. Herkes işin kolayına kaçıyor anlayacağınız.
Formatörlük demek bulunduğunuz hizmet sınıfının altında çalıştırılmanız demek. Hizmetlilerin, teknisyenlerin ve memurun işleri idare tarafından formatörlerin üzerine yıkılıyor.
Bilgisayarı al ordan oraya taşı, projeksiyonun kablosunu getir, projeksiyonu sınıftan sök salona kur. Sunucunun arkasında Powerpoint sunularını yönet. Sınıftaki bilgisayarların dışını temizle, içini temizle. Yani resmen amelelik. Bana göre öğretmen öğretmenlik sıfatını tam bu noktada kaybediyor.
Birde idarecisinin ve üst makamlardaki yöneticilerin özel işlerini yapanlarda var. Şube müdürünün oğlunun bilgisayarını tamir et, müfettişin oğlunun bilgisayarına oyun kuruver, oyun konsolu bağlayıver.
Bu yazdıklarım gerçek, asli görevlerinizden daha çok sizden özel işler isteyecekler.
Son Söz:Hiçbir öğretmen arkdaşımın öğretmenlik mesleğinin altında ki işlerde çalışmasını istemem arkadaşlar. | |
|
|
 |
ramconet
Aktif Üye

| Formatörlüğümde 2. günüm 24 Tem 2008, 16:33 | |
|
 |
 |
Herkesin baştan iyiydi...Ama zamanla bozuluyor...Umarım senin hiç bozulmaz...Biz müdürle kankiydik şimdi selam vermiyoruz...Neden?...Çünkü adam ilçeye tarama yapmıyo diye olumsuz görüş belirtmiş...İşin garip tarafı tarayıcı son iki aydır tamirde,gitti gelmedi...
    |
seninki yine iyi ben müdürün cep telefonunu tamir ettirmediğim için fırça yedim...
başlayacam formatörlüğüne de.... | |
|
|
 |
hadoreciyame
Site Gezgini

| çok güzel açıklamışsın 11 Ağu 2008, 15:42 | |
|
 |
 |
Tarama yapmak formatörün görevi değil ki. Formatörün görevi okulda o işle ilgili kim varsa ona bu işi öğretmek. Ama herkes işin kolay tarafına kaçıyor. Bana göre idarenin asli görevlier formatör öğretmenlerin üzerine yıkılmış. Herkes işin kolayına kaçıyor anlayacağınız.
Formatörlük demek bulunduğunuz hizmet sınıfının altında çalıştırılmanız demek. Hizmetlilerin, teknisyenlerin ve memurun işleri idare tarafından formatörlerin üzerine yıkılıyor.
Bilgisayarı al ordan oraya taşı, projeksiyonun kablosunu getir, projeksiyonu sınıftan sök salona kur. Sunucunun arkasında Powerpoint sunularını yönet. Sınıftaki bilgisayarların dışını temizle, içini temizle. Yani resmen amelelik. Bana göre öğretmen öğretmenlik sıfatını tam bu noktada kaybediyor.
Birde idarecisinin ve üst makamlardaki yöneticilerin özel işlerini yapanlarda var. Şube müdürünün oğlunun bilgisayarını tamir et, müfettişin oğlunun bilgisayarına oyun kuruver, oyun konsolu bağlayıver.
Bu yazdıklarım gerçek, asli görevlerinizden daha çok sizden özel işler isteyecekler.
Son Söz:Hiçbir öğretmen arkdaşımın öğretmenlik mesleğinin altında ki işlerde çalışmasını istemem arkadaşlar. |
Formatör öğretmenin görevini çok güzel tarfi etmişsiniz..bu yıl ben de görev almayacağım ama bazı işleri hobi olarak yapmaya devam edeceğim. Ek ders alıyoruz diye herşeyi üzerimize yıklamaya çalışıyorlar, hiç kimse bilgisayarın hiçbir işinden almaz hale gelmiş gibi tüm işler bizi buluyor...Tabi tam ekders almak isteyenler bunlara katlanır ya da baş kaldırı işine devam eder..  | |
|
|
 |
|
|