Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Secret
Aktif Üye
Aktif Üye

EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK....    20 Eyl 2008, 3:03Alıntıyla Cevap Gönder

sözleşmeli öğretmenlerin derdi dağları aştı buna karşın sendikaların ve biz sözleşmeli öğretmenlerin haklarını aramamaları mherşeyi sineye çekmelerini anlayabilmiş değilim. sağlık bakanlığında sözleşmeşmeli personellerin hakları çatır çatır sendikalar tarafından savunulurken eğitim sendikalarının web sitelerine bakın ayrıca sözleşmeli öğremtenler ve sorunları kısmı dahi eklenmiyor.
toplu görüşmeler denildi hangi öğretmenin yüzünü güldüren en azından bi ışık görebiliceği bir sonuç çıktı.. gerçekten hazin bir durum.
sözleşmeli sağlıkçılar ankara kızılayda haklarını ararken nerde? bu öğretmenler nerde ?eğitim sendikaları herkes oluruna bırakmış bu durumu.

benim dileğim şudur arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler olarak hakkımızı alanlarda meydanlarda kol kola savunmak sesimizi duyurmak.
bu çağrıya kulak verin. bunca yılı sözleşmeli vasvıyla anılıp ona göre muamele görmek için harcamadık. bunu hak etmiyoruz..
BaRaNaY
Site Gezgini
Site Gezgini

EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK....    24 Eyl 2008, 19:42Alıntıyla Cevap Gönder

Katılıyorum hocam allah yardımcımız olsun... İnşallah hersey yoluna girer ve bizim de haklarımız bize teslim edilir ve geciksede adalet yerini bulur.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Sözleşmeli Öğretmenler

EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK....

page generation = 0.33333 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması