|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Secret
Aktif Üye

| EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK.... 20 Eyl 2008, 3:03 | |
| sözleşmeli öğretmenlerin derdi dağları aştı buna karşın sendikaların ve biz sözleşmeli öğretmenlerin haklarını aramamaları mherşeyi sineye çekmelerini anlayabilmiş değilim. sağlık bakanlığında sözleşmeşmeli personellerin hakları çatır çatır sendikalar tarafından savunulurken eğitim sendikalarının web sitelerine bakın ayrıca sözleşmeli öğremtenler ve sorunları kısmı dahi eklenmiyor.
toplu görüşmeler denildi hangi öğretmenin yüzünü güldüren en azından bi ışık görebiliceği bir sonuç çıktı.. gerçekten hazin bir durum.
sözleşmeli sağlıkçılar ankara kızılayda haklarını ararken nerde? bu öğretmenler nerde ?eğitim sendikaları herkes oluruna bırakmış bu durumu.
benim dileğim şudur arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler olarak hakkımızı alanlarda meydanlarda kol kola savunmak sesimizi duyurmak.
bu çağrıya kulak verin. bunca yılı sözleşmeli vasvıyla anılıp ona göre muamele görmek için harcamadık. bunu hak etmiyoruz.. | | |
|  | BaRaNaY
Site Gezgini

| EYYY SÖZLEŞMELİ UYAN ARTIK.... 24 Eyl 2008, 19:42 | |
| | Katılıyorum hocam allah yardımcımız olsun... İnşallah hersey yoluna girer ve bizim de haklarımız bize teslim edilir ve geciksede adalet yerini bulur. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.33333 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|