Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
kaaka
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 19:12Alıntıyla Cevap Gönder

sınıf öğretmeni olupta kaç lira aldığını yazan oldumu. ben 62 saat için 344 lira aldım
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 19:22Alıntıyla Cevap Gönder

su_perisi yazmış:
byvector hocam niye hava atıyosun
biz alamadık daha Sad

Hocam bizim maliye sağolsun iyi çalışır.Bayramdan önceki Pazartesi yattı. Sağolsunlar bayrama bizi hazırlıksız bırakmadılar:)
Zaten bu durumda hava atılmıyacak gibide değil.Smile
İnşallah sizde en kısa sürede alırsınızSmile
laurona
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

saati 6.07 ytl Surprised Surprised Surprised
ulutas55
Aktif Üye
Aktif Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 19:41Alıntıyla Cevap Gönder

laurona yazmış:
saati 6.07 ytl Surprised Surprised Surprised

vergi dilimine girmeyen net 6.07 alıyor arkadaşlar
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 20:02Alıntıyla Cevap Gönder

bize daha yatmadı Sad ama 200 saat ek dersim war Very Happy
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

adem yazmış:
bize daha yatmadı Sad ama 200 saat ek dersim war Very Happy

valla maşallah hocam ben hiç 200 saat alan duymadım da görmedim de şu ana kadar Smile
erfatm
Yeni Üye
Yeni Üye

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira    12 Ekm 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

alpozturk2002 yazmış:
3*7=21
21*6,33=133
herkese farklı yatmış. neden sabit değil ki bu.

benim haftada toplam girdiğim ders saati 7 saat, okul köy okulu, ek derse de giremiyorum, sadece bilişim dersleri var. Neden bana da ek ders yatsın ki?
sorguya çekeker gibi sordum ama ağustosta atandım, yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri, şimdiden teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Eylül Ek Ders Ücreti Yatan Var mı Saati Kaçlira

page generation = 0.52891 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması