Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

Hocalarım uzun süredir kulanıyorum memnun kalıcağınıza eminim. Bana lazım değil diyen parmağını kaldırsın +1
İndir
Türkçe ücretsiz
http://rapidshare.com/files/120902977/Everest.Ultimate.4.50.1394.exe

EVEREST Ultimate Edition sizin için hazırlanmış en güzel sistem bilgilendirme yazılımıdır. Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal yapılanması hakkında en ince ayrıntılarına kadar bilgi alabileceğiniz yazılım size bu bilgileri rapor halinde de sunabilmektedir. Almış olduğunuz raporu html biçiminde görüntüleyip kaydedebilir, çıktısını alabilir ve bir e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Donanımsal olarak işlemci, anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimleri, sürücüler, ses kartı monitör, klavye, fare ve diğer aygıtlar hakkında oldukça ayrıntılı ve sisteminizi daha iyi yapılandırıp kullanabilmenizi sağlayacak olan bilgiler verebilmektedir.

Yazılımsal olarak işletim sistemi, sistem üzerinde çalışan uygulamalar, sistem sürücüleri, servis ve hizmetler, ses ve görüntü kodekleri, ağ bağlantıları, sistemde yüklü yazılımlar, başlangıç uygulamaları ve yazılımsal anlamda aklınıza gelebilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Güvenlik bilgilerine ayrı yer veren yazılım windows güvenlik güncelleştirmeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermekte, kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımlarını göstermektedir.

Karşılaştırmalı test yapma imkanı sunan yazılımla özellikle bellek ve işlemciniz için testler yapabilir, diğer bellek ve işlemciler arasındaki yerlerini görebilirsiniz.

Alıntıdır.

1014 defa İzlenme, 34.17 KB

everestbs2.jpg

En son hasari tarafından 08 Hzr 2008, 11:46 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 21:39Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah sağolasın
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 21:57Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler.......
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 21:58Alıntıyla Cevap Gönder

yaw super bi program saolasın hocam teşekkürler .
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

TŞKLER HOCAM +1 +1
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 22:09Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkrler hocam...
yamtar3535
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

teşekürler bu iyi oldu valla..........................
mehmetakif
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 May 2008, 23:20Alıntıyla Cevap Gönder

bendeki galiba bir önceki sürümü
gerçektende fadalanılır
burakarguc
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

yasal olmayan link diyor:(
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 22:34Alıntıyla Cevap Gönder

Evet yönetim yeni bir karar almış linkleri kaldırmış yakında başka siteler yüklemeye çalışırız ama şuan hangisi yasal bilmiyorum.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

Link yenilendi arkadaşlar ücretsiz sürümünü yukardaki linkten indirebilirsiniz.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hasari, seni biraz uğraştırdık ama kusurmuza bakma, tüm paylaşımların için sağol.. Smile
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)

page generation = 1.83320 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması