Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

Link yenilendi arkadaşlar ücretsiz sürümünü yukardaki linkten indirebilirsiniz.
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:05Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hasari, seni biraz uğraştırdık ama kusurmuza bakma, tüm paylaşımların için sağol.. Smile
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:13Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
teşekkürler hasari, seni biraz uğraştırdık ama kusurmuza bakma, tüm paylaşımların için sağol.. Smile

Hocam bende engin hocamın kafasını ağrıttım. Demek sen silmişin ghost hocam alacağın olsun link yasaldı illegal bi durum yoktu yani ama neyseki yenileyip ücretsiz yazdım. Ama sitenin geleceği için gerekiyor tabi. paylaşıma devam +1
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    15 May 2008, 23:20Alıntıyla Cevap Gönder

Bügün CadCam hocamın müthiş bir paylaşımı vardı. Tam cevap yazayım derken önizlemeye baktım linkler kaldırıldı yazıyor. Hemen geri gelip linkleri kopardık artık. Sonra başlık da kaybolmuş. Neyse ki boşa gitmedi.

Yönetim sıkı çalışıyor anlaşılan. Very Happy

Bu arada paylaşım için teşekkürler hocam her eve lazım bir program(Everes Home) ama bu ultimate sürümü imiş. +1
saraci41
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    17 May 2008, 16:53Alıntıyla Cevap Gönder

eline sağlık hocam teşekkürler..
uzay-e
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    18 May 2008, 20:16Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkrler hocam...
ibrahimdemircan
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    18 May 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Paylaşım için teşekkürler...
mecebo
Yeni Üye
Yeni Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    18 May 2008, 20:55Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel paylaşım sağol hocam alkis
elfi
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    03 Hzr 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam, ancak bazı makinelerde ana kart kimliği, adı bilinmiyor diyor bunun nedeni nedir acaba?
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    03 Hzr 2008, 11:44Alıntıyla Cevap Gönder

elfi yazmış:
teşekkürler hocam, ancak bazı makinelerde ana kart kimliği, adı bilinmiyor diyor bunun nedeni nedir acaba?

Evet hocam bunu bende fark ettim sanırım portable hazırlanırken ana kart veri tabanı eklenmemiş. Sad
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    03 Hzr 2008, 11:58Alıntıyla Cevap Gönder

sağolasın hocam...
hasari
Süper Üye
Süper Üye

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)    08 Hzr 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

Link yenilendi şimdi problemsiz çalışmaktadır denendi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

EVEREST Ultimate 4.5.0 Portable (Bombayı patlattım)

page generation = 0.24487 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması