|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
emines
Seçkin Üye

| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 19 Şub 2008, 13:33 | |
| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar
bu konuda bilgisi olan varmı acaba. Ayrıca belki hata cd dedir diye düşünüp başka cd den kopyaladım ama sonuç değişmedi. | |
|
|
 |
emines
Seçkin Üye

| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 20 Şub 2008, 9:57 | |
| kimsenin başına böyle bişey gelmedi mi  | |
|
|
 |
enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1671 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 20 Şub 2008, 10:05 | |
| M.E.B. Etkinlikler CD içeriğini tümüyle
D:\Etkinlikler CD klasörüne bilgisayara kopyaladım ve bilgisayardan çalıştırıyorum
hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. | |
|
|
 |
resha
Aktif Üye

| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 20 Şub 2008, 10:36 | |
| | Bende aynı şekilde tüm pc lere kopyaladım ve gayet güzel çalışıyor. | |
|
|
 |
narp
Site Gezgini

|
| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 06 Mar 2008, 23:07 | |
| | hocam bende kopyaladım ancak flash üzerinden çalışmıyor bende de.Dosyalara girip oradan 1.basamak_cd,2.basamak_cd... şeklinde açıyor öğrencilerim.alıştılar artık | |
|
|
 |
emines
Seçkin Üye

| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 07 Mar 2008, 11:23 | |
| hocam ben başka bir bilgisayar öğretmeninden kopyaladım ondan çalıştı. çok ilginç gerçekten  | |
|
|
 |
myesil
Aktif Üye

|
| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 07 Mar 2008, 11:38 | |
| | Hocam dikkat edilecek konu bilgisayar kopyaladığınız klasörün isminde türkçe karekter olmayacak ve 8 karekterden fazla olmayacak. En iyi çözüm arkadaşın yaptığı gibi kök dizinde örneğin c:\etkinlik isimli dizine kaydetmeniz | |
|
|
 |
socrates_21
Site Gezgini

| etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar 16 May 2008, 10:42 | |
| Konu biraz eski ama olsun:
Ben şöyle yaptım: CD'leri açtım, içindeki klasörleri masaüstünde oluşturduğum klasöre kaydettim. Masaüstündeki klasörü de flash bellek'e kaydedip oradan da sırayla PC'lere kaydettim. PC'de istediğiniz yere kaydedebilirsiniz, hiç farketmez. Önemli olan CD içeriğini eksiksiz kopyalamanızdır. Çünkü bende ilgili klasör Bazı PC'lerde <belgelerimde> bazılarında ise <D>de kayıtlı...
selamlarımla. | |
|
|
 |
|
|