Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
emines
Seçkin Üye
Seçkin Üye

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    19 Şub 2008, 13:33Alıntıyla Cevap Gönder

bu konuda bilgisi olan varmı acaba. Ayrıca belki hata cd dedir diye düşünüp başka cd den kopyaladım ama sonuç değişmedi.
emines
Seçkin Üye
Seçkin Üye

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    20 Şub 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

kimsenin başına böyle bişey gelmedi mi Question
enginozdil
Moderatör
Moderatör

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    20 Şub 2008, 10:05Alıntıyla Cevap Gönder

M.E.B. Etkinlikler CD içeriğini tümüyle
D:\Etkinlikler CD klasörüne bilgisayara kopyaladım ve bilgisayardan çalıştırıyorum
hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
resha
Aktif Üye
Aktif Üye

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    20 Şub 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

Bende aynı şekilde tüm pc lere kopyaladım ve gayet güzel çalışıyor.
narp
Site Gezgini
Site Gezgini

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    06 Mar 2008, 23:07Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende kopyaladım ancak flash üzerinden çalışmıyor bende de.Dosyalara girip oradan 1.basamak_cd,2.basamak_cd... şeklinde açıyor öğrencilerim.alıştılar artık
emines
Seçkin Üye
Seçkin Üye

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    07 Mar 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben başka bir bilgisayar öğretmeninden kopyaladım ondan çalıştı. çok ilginç gerçekten Smile
myesil
Aktif Üye
Aktif Üye

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    07 Mar 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam dikkat edilecek konu bilgisayar kopyaladığınız klasörün isminde türkçe karekter olmayacak ve 8 karekterden fazla olmayacak. En iyi çözüm arkadaşın yaptığı gibi kök dizinde örneğin c:\etkinlik isimli dizine kaydetmeniz
socrates_21
Site Gezgini
Site Gezgini

etkinlikler cd üzerinden çalışıyor ama bilgisayara kaydedince açılmıyorlar    16 May 2008, 10:42Alıntıyla Cevap Gönder

Konu biraz eski ama olsun:

Ben şöyle yaptım: CD'leri açtım, içindeki klasörleri masaüstünde oluşturduğum klasöre kaydettim. Masaüstündeki klasörü de flash bellek'e kaydedip oradan da sırayla PC'lere kaydettim. PC'de istediğiniz yere kaydedebilirsiniz, hiç farketmez. Önemli olan CD içeriğini eksiksiz kopyalamanızdır. Çünkü bende ilgili klasör Bazı PC'lerde <belgelerimde> bazılarında ise <D>de kayıtlı...

selamlarımla.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

page generation = 0.24307 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması