Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

esenköy hizmetiçi eğitim kursu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
2che
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    05 Ekm 2008, 21:30Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar haftaya düzenlenecek 14-17/10/2008 tarihindeki kursa katılacaklar var mı acaba?Bilgisayar öğretmenleri için olana.bu hizmetiçin eğitm hakkında bilgileriniz varsa paylaşalım.Smile)
2che
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 7:55Alıntıyla Cevap Gönder

yok mu arkadaşlar hizmetiçi kursuna gidecek.neyse daha once gidenlede cevaplarsa sevinirim.bu kurs için yolluk alacak mıyız?alacaksak ne kadar olacak acaba.bird eşimle beaber gidebilir miyiz acaba.kalacak yer,yemek falan bu konuda bilgisi olan ve daha once esenkoye gidip kursa katılan arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum...çokk teşekkürler
zehrun
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 8:30Alıntıyla Cevap Gönder

esenköy hizmetiçi eğitim merkezinin sitesinde sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. kursiyerler için tüm masraflar daha sonra geri ödeniyor.
bundara79
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 8:32Alıntıyla Cevap Gönder

hocam yollluk alabilrsiniz kurs bitince.yalnız esenköy hizmetiçi eğitim merkezinin sitesi açılmıyor ne yazıkki:((
ahsenceylan
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

sizin masraflarınız ödeniyor. fakat eşiniz için kalacak yer ve masraf konusunda herhangi bir katkı yok. ben iki hafta için ankara-mersin 235 ytl aldım. aldığım parayıda eşim için masraf olarak ödedim. yer uygun olduğu için bize oda verdiler. eşimle kaldım. sizin gideceğiniz yer hakkında bir bilgim yok.
2che
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 9:12Alıntıyla Cevap Gönder

ahsenceylan hocam teşekkürler.orada yemek ve kalma ücretini biz mi oduyoruz.onlar sonra mı bize yatıracaklar.birde bu esenköye giden arkadaşlar varsa ne zaman başlıyor ulaşım nasıl oluyor.ben izmirden geleceğim..Smile) Very Happy
zehrun
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

hocam kurs 13 ekimde başlıyor siz pazar günü yola çıkın yalovaya otobüsle gidiliyor, otobüs yeni otogarda indiriyor, esenköye gitmek için eski otogara gitmeniz gerekiyor. yeni otogardan eskiotogara kalkan otobüslerle gidebilirsiniz. esenköye saat: 12, 14, 16:30 ve en son 19a kadar otobüs var saatlerden tam emin değilim ben 16:30 otobüsüne yetişmeye çalışacağım. yalova esenköy arası 1 saat sürüyor. bu arada otobüs biletinizi yanınızda getirmeyi unutmayın üçret için. kolay gele orada görüşürüz
2che
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    06 Ekm 2008, 15:37Alıntıyla Cevap Gönder

bu kurstan bize sertifika verecekler mi acaba.birde kalma ve yemek parasını biz mi vereceğiz.yolluk ne kadar alacağız.bilgisi olan var mı?
alibahadir
Site Gezgini
Site Gezgini

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    09 Ekm 2008, 7:27Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar günlük 20 ytl yevmiye ve otobüs firmalarının ücretinden aşağı kalmayan bir yol ücreti alacaksınız. Gittiğinizde size fiş verecekeler yemeklerde bunu kullanacaksınız. Çıkışta mutemet size verilecek paradan bu masrafları düşerek kalanı elden ödeyecektir. Yalova eski otogardan ilk araba 11 gibi kalkıyor. Fakat enstitü kursun başladığı pazartesi sabahı kurs için araba seferi koyuyor yani izmirden gelecek arkadaş gece yola çıkıp sabah 7 gibi eski otogarda olursa beklemeden bu arabaya biner ve esenköyde pazar gecesi konaklamak durumunda kalmaz. Memleketim güzeldir giden herkes umarım memnun kalır. Tabiiki katıldığınız kurstan sertifika alırsınız.
ysahin
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    10 Ekm 2008, 18:27Alıntıyla Cevap Gönder

orada görüşmek dileği ile che2 hocam

bende gaziantep ten geliyorum
fairy
Yeni Üye
Yeni Üye

kurs    11 Ekm 2008, 16:40Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben de orada olacağım..

inşallah faydalı olur...
Smile
fairy
Yeni Üye
Yeni Üye

esenköy hizmetiçi eğitim kursu    11 Ekm 2008, 16:43Alıntıyla Cevap Gönder

bu arada orada wireless var mı?

bu arada boyle önemli bir yerin sitesinin domain tarihinin

geçmiş olması sebebiyle

ulaşamamız yazık Sad
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

esenköy hizmetiçi eğitim kursu

page generation = 0.15963 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması