Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 16:54Alıntıyla Cevap Gönder

bu yaz eş durumundan eskişehire atama isteyeceğim ama kafama takılan birkaç şey var... Burda tecrübeli hocalarımız var, belki bir fikir verebilirler...

zorunlu görev yükümlüsüyüm... eskişehire eş durumundan atama isteyeceğim... nişanlım öğretmen değil, özelde çalışıyor.. onun sigorta vb. atama için gerekli olan şartlarda bir sorun yok... benim 3. yılım ama göreve 6 eylül de başladığım için 3 yılım tam dolmuyor... bunların hepsini belirteyim ki yanlış değerlendirme yapmayalım..

aklıma takılan şey ise, temmuzda evlenicez... ama nikahı temmuzda mı yapalım yoksa daha önceden, ara tatilde mi yapalım, kararsızım... normalde eş durumu atamaları bu aralar ağustosta ama bu yıl atama tarihini değiştirebilirler mi, böyle bir ihtimal var mı? karşıma bununla ilgili ya da diğer koşullarla ilgili bir sorun çıkabilir mi? şimdiden araştırıp ona göre planlama yapmam en doğrusu sanırım Smile
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 17:45Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eş durumu atamaları bu sene 5 ağustosta başladı.seneye nezaman başlar bilinmez ama ocak ayındada eş durumu tayini hakkınız var nikah yaparsanız.
tabi şubat avantajlı çünkü ağustosta olursa ay sonuna ancak belli oluyo ev bark tutma sorun oluyo.
stajerliğinizin kalkması zaten özür ataması için yeterli kaç yıl olduğu farketmez, nişanlınız zaten sigortalıymış görünen bi sorun yok
pelsa
Aktif Üye
Aktif Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 17:52Alıntıyla Cevap Gönder

Eşiniz eğer sürekli sigortalı olarak çalışacak ise bunda herhangi bir problem olmaz. Ama devlete geçme durumu var ise zorunlu hizmetinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. Diğer bir mesele nikahınızı önceden yapabilirsiniz. bunda da herhangi bir problem yok. Atama tarihleri her sene aynı kalıyor. buna dikkat ederseniz iyi olur. Allah şimdiden Devamına erdirsin İnşallah.
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 17:59Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ben temmuzun 20sinde evlendim ağustosta da tayinimi aldırdım.
Yani farketmiyor önemli olan atama tarihinde evlenmiş olmanız...
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 18:02Alıntıyla Cevap Gönder

the_korsan yazmış:
hocam eş durumu atamaları bu sene 5 ağustosta başladı.seneye nezaman başlar bilinmez ama ocak ayındada eş durumu tayini hakkınız var nikah yaparsanız.
tabi şubat avantajlı çünkü ağustosta olursa ay sonuna ancak belli oluyo ev bark tutma sorun oluyo.
stajerliğinizin kalkması zaten özür ataması için yeterli kaç yıl olduğu farketmez, nişanlınız zaten sigortalıymış görünen bi sorun yok

ağustos atamaları çok can sıkıcı oluyor bencede ama şubatta istersem ikinci dönem yer sorunum olucak.. neyse yapacak bişey yok , inşallah bu yıl geciktirmezler fazla atamaları... Sad Sad
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 18:04Alıntıyla Cevap Gönder

skipper_forum yazmış:
hocam ben temmuzun 20sinde evlendim ağustosta da tayinimi aldırdım.
Yani farketmiyor önemli olan atama tarihinde evlenmiş olmanız...

benim aklıma takılan şeylerden biri de buydu... ya birkaç kişiden nikahı 5-6 ay önceden yapılması gerektiğini falan duydum kafam karışmıştı...

teşekkür ederim hocam, bilgilendirdiğiniz için +1
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 18:15Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="aysegul benim aklıma takılan şeylerden biri de buydu... ya birkaç kişiden nikahı 5-6 ay önceden yapılması gerektiğini falan duydum kafam karışmıştı...

teşekkür ederim hocam, bilgilendirdiğiniz için +1[/quote]

5-6 ay önceden diyenler kimlerse iyi sallamışlar hocam. ben eş durumu tayinlerinden 1 hafta önce yaptım nikahı, hiçbir problem de çıkmadı.
esma06
Site Gezgini
Site Gezgini

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 18:16Alıntıyla Cevap Gönder

3. yılım demişsiniz.
Şu an zorunlu hizmet bölgesinde görev yapıyorsanız eğer; zorunlu hizmeti tamamlamasına 6 aydan az kalanların zorunlu hizmeti tamamladı sayılacağını belirtmek isterim.
Bu arada ben de şubat ta eş durumu tayin isteyeceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 18:32Alıntıyla Cevap Gönder

esma06 yazmış:
3. yılım demişsiniz.
Şu an zorunlu hizmet bölgesinde görev yapıyorsanız eğer; zorunlu hizmeti tamamlamasına 6 aydan az kalanların zorunlu hizmeti tamamladı sayılacağını belirtmek isterim.
Bu arada ben de şubat ta eş durumu tayin isteyeceğim. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

zorunlu görev bölgesinde değilim hocam... hayırlısı hocam, inşallah sizin de istediğiniz şekilde olur atamanız Smile
sedabote
Site Gezgini
Site Gezgini

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 19:05Alıntıyla Cevap Gönder

benimde bir sorum olacak arkadaşlar. nişanlımın ocakta 4. ayı doluyor özel bir bankada çalışıyor.işe giiş tarihindne önceki 4 aylık sigorta primi ödendiği zaman eş durumu tayini isteyebilirmiyim,böyle bişi varmı acaba?

~~teşekkürler,saygılar~~
aysegul_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    06 Ekm 2008, 20:39Alıntıyla Cevap Gönder

sedabote yazmış:
benimde bir sorum olacak arkadaşlar. nişanlımın ocakta 4. ayı doluyor özel bir bankada çalışıyor.işe giiş tarihindne önceki 4 aylık sigorta primi ödendiği zaman eş durumu tayini isteyebilirmiyim,böyle bişi varmı acaba?

~~teşekkürler,saygılar~~

hocam bildiğim kadarıyla isteyemezsiniz... 365 günlük sigorta priminin dolması gerekiyor, ben öyle biliyor, siz yine de daha deneyimli birine danışın Smile
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....    11 Ekm 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

ayşegül hocam, bende eşi sigortalı çalışan bir öğretmenim ve stajerliğim kalktıktan sonraki ağustos atamasında, eş durumu özrüyle memleketime döndüm. daha 1 ay yeni bitti burada başlayalı.

eş durumu atamasına başvurmanıza tek engel stajerliktir. stajerliğiniz kalktıktan sonra, eşiniz ile ilgili durumlar uyuyorsa istersiniz.

bu şartlar ve istenilen belgeler nelerdir? onları söyleyeyim
* son 2 yıl içinde 365 gün sigortalı olmak, ve bunun ile ilgili hizmet dökümünün sigorta il müdürlüğünden alınması
* iş yerinde çalıştığına dair iş yerinden alınacak belge
* iş yerinin çalıştığını gösteren vergi dairesinden yada ilgili birimden alınacak bir belge

bunlar gerekli

yani şubattan önce nikah yaptığınız durumda ve nişanlınızın ocak ayına kada 2 yılda 365 gün sigortası varsa şubatta da gidebilirsiniz.
tavsiyem şubatta gitmeniz. sonuçta nişanlınızın memleketine gideceksiniz yer problemi çekmezsiniz büyük ihtimalle. ağustosta geldi ben tam bir rezillikti yaşadığım. şubat atamalarında zaman daha kısıtlı olduğundan işleri savsaklayamıyorlar o kadar.
bir de yazın evraklarınızı okulunuza ve ilçe, il meb'e getirme sıkıntısı yaşayacaksınız. evliliğinizin ilk ayı yollarda olacaksınız. yani bence şubatta isteyin ve yavaş yavaş düğün hazırlıklarınızı orada yapın.

inanın düğün telaşınızı unutacaksınız çıkcakmı çıkmayacakmı başvurulurda bir aksaklık olurmu olmazmı sıkıtnısıyla yapacağınız düğünden bir şey anlamayacaksınz. evliliğinizin ilk ayı sizin için eş duurmu atamalarını beklemekle geçecek sonraki ay ilişik kesme, yeniden göreve başlama işlemleri ve adapte olmaya uğraşmakla geçireceksiniz. dolayısıyla evlliğinizin ilk 3 ayından hiçbirşey anlamayacaksnız.

çok karamsar konuştum sanırım.
ben eşimden ayrı 1,5 yıl geçirdiğim için hala toplayamadım kendimi.

ayşegul hocam; aklınıza takılan herhangi bir şey olursa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz bana. bildiğim kadarıyla yanıtlarım.

sedabote hocamın sorusuna da cevap vereyim. hocam önceye dönük sigorta ödemeleri kalktı diye biliyorum (eşim muhasebeci)
ayrıca kalmış olmasa bile 8 aylık ödemesi gerekir çünkü son 2 yıl içinde toplam 365 gün isteniyor eş durumu özrü için. eğer daha öncesinden sigortası yoksa ağustos atamasını da kaçırabilirsiniz. diğer şubatı beklemek zorunda kalabilirsiniz.

nişanlınızın sigortası ile ilgili ayrıntılı bir bilgi vermemişsiniz. eğer verirseniz daha rahat yardımcı oalbilirim.

sedabote hocam; aklınıza takılan herhangi bir şey olursa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz bana. bildiğim kadarıyla yanıtlarım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

eş durumu ataması isteyeceğim ama.....

page generation = 0.18762 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması