Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Erkekler..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
bilimle
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 10:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sizce erkekler neden sevdiklirine inkar ederler? Onlar için "Seni seviyorum" cümlesi gerilim olabilir?

En son bilimle tarafından 13 Ekm 2008, 11:02 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
umutozturk51
Aktif Üye
Aktif Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:02Alıntıyla Cevap Gönder

ben katılmıyorum bu görüşünüze. erkek için seni seviyorum diyecek kızı bulmak önemlidir aslında.
yeliz.kacar
Site Gezgini
Site Gezgini

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:02Alıntıyla Cevap Gönder

hocam siz çok çektiniz erkeklerden yada kızlardan inkar edenlerle karsılastınız sanırım neyse bidaha karsılasmamanız dileğiyle
sevdiklerini inkar ederler çünkü baska birine karşı daima acık bi kapı bırakmak için gözleri dısarda olduğu için Exclamation
tehabatu
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

bilimle yazmış:
Arkadaşlar sizce erkekler neden sevdiklirine inkar ederler? Onlar için "Seni seviyorum" cümlesi gerilim olabilir?

Hocam dediğiniz doğru olabilir bir erkeğe seni seviyorum demek zor geliyor diyelim. peki bayanlarda neden illaki bu cümleyi duymak isterler bunu diyemeyen ama gerçekten seviyorsa her halinle başka hareketleri ile bunu söyleyen erkek varsa neden illakide o 2 sözcük Wink
umutozturk51
Aktif Üye
Aktif Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

çooook haklısın hocam aynı soruyu ben soracaktım
ozlemmehmet06
Aktif Üye
Aktif Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

Bence sevgiyi sadece "Seni Seviyorum" kelimesiyle sınırlamamak gerekir.Herkesin sevgiyi anlama biçimi farklı farklı. Sevdiğinizin hissettiği dilde( Dokunmak, Bakışlarla, kelimelerle v.b) bunu yaşatmak daha önemli diye düşünüyorum...
ozgur24
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

ben size katilmiyorum eger birisiyle ciddi düsünüyorsaniz ona seni seviyorum demek cok kolay cünkü icinizden geliyor istesende ismesende baglanmişsindir

gercekten seviyorsaniz seni seviyorum diyebilirsiniz

acik kapiyada karsiyim insan sevdimi birkere sever birden fazla olursa ayran gönüllüdür katilmiyorum

seven elbet sevilir...
fikriye
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

tehabatu yazmış:
bilimle yazmış:

Hocam dediğiniz doğru olabilir bir erkeğe seni seviyorum demek zor geliyor diyelim. peki bayanlarda neden illaki bu cümleyi duymak isterler bunu diyemeyen ama gerçekten seviyorsa her halinle başka hareketleri ile bunu söyleyen erkek varsa neden illakide o 2 sözcük Wink

Bir erkeğin gerçekten sevdiğini hangi davranışından anlayabiliriz?Yada erkekler gerçekten sevebilirler mi?
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 11:49Alıntıyla Cevap Gönder

açık ve net..erkek seviyorsa gerçekten seni seviyorum lafını rahatlıkla söyler..söylemiyorsa sevmiyordur ya da emin degildir..

tartışmaya gerek yok..
h_darkelf
Site Gezgini
Site Gezgini

Erkekler..    13 Ekm 2008, 13:25Alıntıyla Cevap Gönder

Bana göre bunu erkekler diye ayırmak doğru olmaz
Kızlardada aynı durum söz konusu
Bir insan sevdimi o sözü söylemesine gerek yok gözleri yeterde artar
Yeter ki gönülden sevsin
erkut55
Aktif Üye
Aktif Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 13:37Alıntıyla Cevap Gönder

valla ben çooook söylüyorum
bütün kızların hoşuna gidiyo çünkü
gereklilikten söylüyorum yani...
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Erkekler..    13 Ekm 2008, 16:22Alıntıyla Cevap Gönder

her şeye çok rahat cevap verebilir erkekler ama bazı konularda çekingen olabilirler bence buda onlardan biri galiba
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Her Telden

Erkekler..

page generation = 0.14193 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması