Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
fatihdemirekin
Aktif Üye
Aktif Üye

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.    18 Mar 2008, 9:13Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar daha öncede sordum ve söylenenleri yaptım ama hala düzelmiyor.. Şu hatadan "internet explorer şu anda EKLENTİLERİ DEVRE DIŞI OLARAK ÇALIŞIYOR" nasıl kurutulurum.Araçlar- eklentileri yönet-buradan eklentileri etkinleştiriyom, devre dışı bırakıyom ne yaptıysam olmuyo. İnternet sayfasını da açmıyo ne yapmalıyım Lütfen acil yardım istiyorum..Bu arada explorer 7.0 yüklü..
Teşekkürler...
tusuba
Site Gezgini
Site Gezgini

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.    18 Mar 2008, 12:50Alıntıyla Cevap Gönder

explorer arama motoruna sahip başka bir tarayıcı kullanabilirsin
elfi
Aktif Üye
Aktif Üye

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.    18 Mar 2008, 13:03Alıntıyla Cevap Gönder

firefox deneseniz hocam.
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.    18 Mar 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

elfi yazmış:
firefox deneseniz hocam.

bencede explorerdan daha iyi firefox kullanın hocam
yolcu_
Site Gezgini
Site Gezgini

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.    25 Mar 2008, 16:45Alıntıyla Cevap Gönder

opera da var hocam o da iyi yada eklentileri yönet penceresine iyi bak oradan olur
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Eklentiler devre dışı çalışıyor. Yardım Lütfen.

page generation = 1.00362 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması