Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
ipek10
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    08 Eyl 2008, 16:30Alıntıyla Cevap Gönder

biri bu konuya adam gibi açıklık getirse ya:(biri diyor olur biri diyor olmaz anlamadım ben bu işten.bugün halk eğitime gittim haftasonu kursa aç 12 kişi bulda dedi.ben nerden bulayım 12 kişi,kişi başı 50 ytl miş.....
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    08 Eyl 2008, 16:35Alıntıyla Cevap Gönder

çok karışık çook..halk eğitimden alınan satranç belgesi ile egzersiz yapılıyormu? bazıları ewet bazıları hayır diyor bunada??
fantan
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    15 Eyl 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de bu yıl egzersiz yapmayı düşünüyorum ama bilemiyorum yapabiliyor muyuz. Formatir değilim, ilköğretim de bilgisayar öğretmeniyim. 15 öğrenci bulsam haftanın 3 iş günü hemen okul sonrası 2 şer ders yaparak, egzersiz yapabilir miyiz?

Bir de ücreti nasıl? Ek ders mi alıyoruz?
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    18 Eyl 2008, 0:57Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar 8-17:00 okulda değiliz. Okulun mesai saatleri geçerli bizim için de. Mesela benim okulumda ders 08:50de başlıyor, 12:30-13:40 öğle arası ve 15:15de de ders bitiyor. Ben de bu saatlere uyuyorum. Egzersiz konusuna gelince yarın egzersiz planımı vereceğim umarım kabul edilir. Bana yapmazsın denilmedi ancak deniz izciliği olduğundan ve denizimiz olmadığından yapamayabilirsin, uygun değil denildi. Sonucu bekleyeceğim. Haber veririm:)
balemine
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Re: Egzersiz Planı    18 Eyl 2008, 1:13Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="vseckn"]Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu

formatörler içinde gecerli mi bu durum?
alsniket
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Egzersiz Planı    18 Eyl 2008, 7:48Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="balemine"]
vseckn yazmış:
Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu

bu plan okullarda görevli bitefo lar için de geçerli mi?????? 08-17:00 arası egzersiz yapabiliyor muyuz? gerçekten bilen birisi açıklık getirsin bu konıya
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Egzersiz Planı    18 Eyl 2008, 23:49Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="balemine"]
vseckn yazmış:
Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu

Arkadaşım, okuldaşım. Bende mi problem var yoksa gerçekten ek yok mu? Bikaç defa baktım da....?
SHİFT_DEL
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    21 Eyl 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

Arkdaşlar egzersiz için başvuran varmıı?? kabul edilen oldumuu??*
uzmanegitimci
Yeni Üye
Yeni Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    23 Eyl 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

Ben geçen yıl izcilik açmıştım.Bu yıl egzersiz açamazsın diyorlar.Halk eğitim üzerinden olursa belki olur diyorlar.Bu konuda nerden bilgi edinicez bilen yokmu?
tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    23 Eyl 2008, 18:08Alıntıyla Cevap Gönder

uzmaneğitimci hocam sen okula dilekçe ver egzersiz yapmak istiyorum siye ozaman paşa paşa yaptırırlar..bizim okuldada müdür bu yıl izin vermedi..ama arkadaşlar tatsızlık olmasın diye dilekçe vermiyorlar.. Embarassed
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: Egzersiz Planı    23 Eyl 2008, 18:09Alıntıyla Cevap Gönder

ebilis yazmış:
Arkadaşım, okuldaşım. Bende mi problem var yoksa gerçekten ek yok mu? Bikaç defa baktım da....?

Sevgili meslektaşım tekrar bakarsan ekin orada olduğunu görürsün. Hatta şu an ben bu mesajı yazarken 68 defa indirildiğini görüyorum, sen nasıl göremedin anlamadım Neutral
mehmetakkas
Site Gezgini
Site Gezgini

Ben bir zamanlar yapmıştım    23 Eyl 2008, 18:50Alıntıyla Cevap Gönder

2006-2007 Eğitim Öğretim yılında web sayfası hazırlama adı altında bir etkinlik planı ile beraber idareye verdim. İlçe Milli Eğitim onayladı ve 1 sene boyunca egzersiz çalışması adı altında ek ders aldım.

2007-2008 de aynı ilçe mem kabul etmedi. Bu sene de hiç araştırmadım bile...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

page generation = 0.78625 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması