|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ipek10
Site Gezgini

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 08 Eyl 2008, 16:30 | |
| | biri bu konuya adam gibi açıklık getirse ya:(biri diyor olur biri diyor olmaz anlamadım ben bu işten.bugün halk eğitime gittim haftasonu kursa aç 12 kişi bulda dedi.ben nerden bulayım 12 kişi,kişi başı 50 ytl miş..... | |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1155 Konum: Malatya---Antalya |
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 08 Eyl 2008, 16:35 | |
| | çok karışık çook..halk eğitimden alınan satranç belgesi ile egzersiz yapılıyormu? bazıları ewet bazıları hayır diyor bunada?? | |
|
|
 |
fantan
Site Gezgini

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 15 Eyl 2008, 11:45 | |
| Ben de bu yıl egzersiz yapmayı düşünüyorum ama bilemiyorum yapabiliyor muyuz. Formatir değilim, ilköğretim de bilgisayar öğretmeniyim. 15 öğrenci bulsam haftanın 3 iş günü hemen okul sonrası 2 şer ders yaparak, egzersiz yapabilir miyiz?
Bir de ücreti nasıl? Ek ders mi alıyoruz? | |
|
|
 |
ebilis
Aktif Üye

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 18 Eyl 2008, 0:57 | |
| | Arkadaşlar 8-17:00 okulda değiliz. Okulun mesai saatleri geçerli bizim için de. Mesela benim okulumda ders 08:50de başlıyor, 12:30-13:40 öğle arası ve 15:15de de ders bitiyor. Ben de bu saatlere uyuyorum. Egzersiz konusuna gelince yarın egzersiz planımı vereceğim umarım kabul edilir. Bana yapmazsın denilmedi ancak deniz izciliği olduğundan ve denizimiz olmadığından yapamayabilirsin, uygun değil denildi. Sonucu bekleyeceğim. Haber veririm:) | |
|
|
 |
balemine
Seçkin Üye

| Re: Egzersiz Planı 18 Eyl 2008, 1:13 | |
| [quote="vseckn"]Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu
formatörler içinde gecerli mi bu durum? | |
|
|
 |
alsniket
Aktif Üye

|
| Re: Egzersiz Planı 18 Eyl 2008, 7:48 | |
| [quote="balemine"]
 |
 |
Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu
formatörler içinde gecerli mi bu durum? |
bu plan okullarda görevli bitefo lar için de geçerli mi?????? 08-17:00 arası egzersiz yapabiliyor muyuz? gerçekten bilen birisi açıklık getirsin bu konıya | |
|
|
 |
ebilis
Aktif Üye

|
| Re: Egzersiz Planı 18 Eyl 2008, 23:49 | |
| [quote="balemine"]
 |
 |
Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.[/qu
formatörler içinde gecerli mi bu durum? |
Arkadaşım, okuldaşım. Bende mi problem var yoksa gerçekten ek yok mu? Bikaç defa baktım da....? | |
|
|
 |
SHİFT_DEL
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 21 Eyl 2008, 23:19 | |
| | Arkdaşlar egzersiz için başvuran varmıı?? kabul edilen oldumuu??* | |
|
|
 |
uzmanegitimci
Yeni Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 23 Eyl 2008, 18:00 | |
| | Ben geçen yıl izcilik açmıştım.Bu yıl egzersiz açamazsın diyorlar.Halk eğitim üzerinden olursa belki olur diyorlar.Bu konuda nerden bilgi edinicez bilen yokmu? | |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1155 Konum: Malatya---Antalya |
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 23 Eyl 2008, 18:08 | |
| uzmaneğitimci hocam sen okula dilekçe ver egzersiz yapmak istiyorum siye ozaman paşa paşa yaptırırlar..bizim okuldada müdür bu yıl izin vermedi..ama arkadaşlar tatsızlık olmasın diye dilekçe vermiyorlar..  | |
|
|
 |
vseckn
Site Gezgini

| Re: Egzersiz Planı 23 Eyl 2008, 18:09 | |
|
 |
 |
Arkadaşım, okuldaşım. Bende mi problem var yoksa gerçekten ek yok mu? Bikaç defa baktım da....? |
Sevgili meslektaşım tekrar bakarsan ekin orada olduğunu görürsün. Hatta şu an ben bu mesajı yazarken 68 defa indirildiğini görüyorum, sen nasıl göremedin anlamadım  | |
|
|
 |
mehmetakkas
Site Gezgini

|
| Ben bir zamanlar yapmıştım 23 Eyl 2008, 18:50 | |
| 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında web sayfası hazırlama adı altında bir etkinlik planı ile beraber idareye verdim. İlçe Milli Eğitim onayladı ve 1 sene boyunca egzersiz çalışması adı altında ek ders aldım.
2007-2008 de aynı ilçe mem kabul etmedi. Bu sene de hiç araştırmadım bile... | |
|
|
 |
|
|