|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
okur_musun
Seçkin Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 29 Ağu 2008, 11:45 | |
|
 |
 |
 |
 |
AMONRASET yeni geldi seviyesiz veya gereksiz diyologlara giriyor bir sürü internette arama yaptığında bir iki dakikada öğrenilecek konulara başlık açıyor böyle giderse aramızdan ayrılışı yakındır. |
kesinlikle katılıyorum hocam size ,böyle bir sitede seviyesizliğe yer yok,ayıp gerçekten  |
katılıyorum, yer yok böylelerine sitemizde
bu sene izcilik egzersizi açacağım, açmaya çalışacağım
| |
|
|
 |
bayghost
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 29 Ağu 2008, 12:06 | |
|
 |
 |
efnan yazmış:
esenordelarthe yazmış:
AMONRASET yeni geldi seviyesiz veya gereksiz diyologlara giriyor bir sürü internette arama yaptığında bir iki dakikada öğrenilecek konulara başlık açıyor böyle giderse aramızdan ayrılışı yakındır.
kesinlikle katılıyorum hocam size +1 +1 ,böyle bir sitede seviyesizliğe yer yok,ayıp gerçekten Mad Mad |
malesef aydında geçen dönem bilgisayardan egzersize izin vermediler...
Ellerinde bi liste var egzersiz yapılabilecek konular diye oradan bakıp yapılayamayacağını söylemişlerdi.
| |
|
|
 |
sehergin
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 29 Ağu 2008, 12:56 | |
| | Merhaba arkadaşlar. Ben de 3 seneden beri müzik egzersizi yapıyorum. Okulumuzun Türk Halk Müziği Korosunu kurdum.Üniversite aldığım rektörlük onaylı belgem sayesinde yapıyorum. Son 1 yıldır formatörüm. Fakat formatörlük içinde egzersizime devam ettim. Etmek zorundaydım çünkü onaylanmıştı, sene sonu gösterisine hazırlanıyorduk. Benim bildiğim kadarıyla arkadaşların da dediği gibi 5'ten sonra veya hafta sonları yapılıyor.
| |
|
|
 |
mriza
Site Gezgini

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 29 Ağu 2008, 13:51 | |
|
 |
 |
Valla bilgisayar ile ilgili yoktu sanırım. Ben geçen yıl Tiyatro çalıştırmıştım. (Üniversitede Yaratıcı Drama Dersi Aldığımı belgeledim.) Bu yıl da Halk Oyunları çalıştıracağım. (Yöre Öğreticisi Belgesi ile) EBİTEFO' yum. Kabul ettirebilirsem hafta sonları vereceğim egzersizi |
hocam üni de aldığız dersi nasıl belgelediniz? sadece transkript ile mi?
| |
|
|
 |
sedaaa
Site Gezgini

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 05 Eyl 2008, 10:08 | |
| | arkadaşlar az önce kurul toplantısından çıktık herkes egzersiz için yarıştı resmen. ben de okul çıkışı laboratuvarı öğrencilere ve mahalledeki velilere 2 saat açmayı istiyorum internet cafe gibi yani..haftada 3 gün egzersiz gibi..geçen yıl okul idaresi açtı ve sanırım para karşılığıydı. böyle bir şey yasal mı.
| |
|
|
 |
ebilis
Aktif Üye

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 05 Eyl 2008, 10:34 | |
| | Arkadaşlar egzersiz yapanlar var. Ben de konunun aydınlatılmasını istiyorum. İzci ünitesi açmak istiyorum çünkü. Okulumda hiç ünite yok ve ben çalıştırmak istiyorum. Ancak bu sene formatörlük olurum var. Birilerini çalıştırırsın desin lütfen...
| |
|
|
 |
vseckn
Site Gezgini

| Egzersiz Planı 07 Eyl 2008, 20:49 | |
| Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
bilgisayar egzersiz.rar |
| Dosya Boyutu: |
15.76 KB |
| İndirilme: |
126 defa |
| |
|
|
 |
tcoalngsau
Tecrübeli Üye

Kayıt: 21 Eyl 2007 Mesajlar: 1155 Konum: Malatya---Antalya |
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 07 Eyl 2008, 20:55 | |
| yani bilg. dan egzersiz yapıyorsunuz öylemi?
| |
|
|
 |
vseckn
Site Gezgini

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 07 Eyl 2008, 21:05 | |
|
 |
 |
yani bilg. dan egzersiz yapıyorsunuz öylemi?  |
Evet hocam yapıyorum, hatta bu yıl da yapmayı düşünüyorum.
| |
|
|
 |
teacher42
Site Gezgini

|
| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 08 Eyl 2008, 10:33 | |
| | arkadaşlar geçen sene bende başvurdum hatta bi arkadaşım yapıyordu bilecık te bana da soyledı sen yap dedı.yaptığı şey ise okul sitesını öğrencılerle beraber yapmak ve yenılemekmış.planlarınıda gonderdı.bızım mudur ise bana egzersizle ilgili maddeyı cıkartarak elıme verdı ve hocam oku eger varsa sız soyleyın dedı.paralı ınternet işine ise olmaz dedıler.bakanlık demiş öğle arası ve okul sonrası acık kalacak öğrencıler ve ısterse velıler ucretsız faydalakacakmış
| |
|
|
 |
ipek10
Site Gezgini

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 08 Eyl 2008, 16:07 | |
| | yukarıda verdiğiniz plan egzersizmi kursmu hocam çünkü haftasonları egzersiz değil kurs açılıyor benim bildiğim.öğrencileremi yoksa yetişkinlere yönelik bir planmı bu ?
| |
|
|
 |
hakansia
Aktif Üye

| EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!! 08 Eyl 2008, 16:27 | |
| | ARKADAŞLAR FORMATÖRLER EGZERSİZ YAPABİLİR FAKAT MESAİ SAATİ DIŞINDA. FAKAT BİLGİSAYARDAN EGZERSİZ OLMAZ.
| |
|
|
 |
|
|