Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
okur_musun
Seçkin Üye
Seçkin Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    29 Ağu 2008, 11:45Alıntıyla Cevap Gönder

efnan yazmış:
esenordelarthe yazmış:
AMONRASET yeni geldi seviyesiz veya gereksiz diyologlara giriyor bir sürü internette arama yaptığında bir iki dakikada öğrenilecek konulara başlık açıyor böyle giderse aramızdan ayrılışı yakındır.

kesinlikle katılıyorum hocam size +1 +1 ,böyle bir sitede seviyesizliğe yer yok,ayıp gerçekten Mad Mad

katılıyorum, yer yok böylelerine sitemizde +1

bu sene izcilik egzersizi açacağım, açmaya çalışacağım Smile
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    29 Ağu 2008, 12:06Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
efnan yazmış:

esenordelarthe yazmış:
AMONRASET yeni geldi seviyesiz veya gereksiz diyologlara giriyor bir sürü internette arama yaptığında bir iki dakikada öğrenilecek konulara başlık açıyor böyle giderse aramızdan ayrılışı yakındır.

kesinlikle katılıyorum hocam size +1 +1 ,böyle bir sitede seviyesizliğe yer yok,ayıp gerçekten Mad Mad

+1 +1 +1

malesef aydında geçen dönem bilgisayardan egzersize izin vermediler...
Ellerinde bi liste var egzersiz yapılabilecek konular diye oradan bakıp yapılayamayacağını söylemişlerdi.
sehergin
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    29 Ağu 2008, 12:56Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba arkadaşlar. Ben de 3 seneden beri müzik egzersizi yapıyorum. Okulumuzun Türk Halk Müziği Korosunu kurdum.Üniversite aldığım rektörlük onaylı belgem sayesinde yapıyorum. Son 1 yıldır formatörüm. Fakat formatörlük içinde egzersizime devam ettim. Etmek zorundaydım çünkü onaylanmıştı, sene sonu gösterisine hazırlanıyorduk. Benim bildiğim kadarıyla arkadaşların da dediği gibi 5'ten sonra veya hafta sonları yapılıyor.
mriza
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    29 Ağu 2008, 13:51Alıntıyla Cevap Gönder

nosTRa yazmış:
Valla bilgisayar ile ilgili yoktu sanırım. Ben geçen yıl Tiyatro çalıştırmıştım. (Üniversitede Yaratıcı Drama Dersi Aldığımı belgeledim.) Bu yıl da Halk Oyunları çalıştıracağım. (Yöre Öğreticisi Belgesi ile) EBİTEFO' yum. Kabul ettirebilirsem hafta sonları vereceğim egzersizi

hocam üni de aldığız dersi nasıl belgelediniz? sadece transkript ile mi?
sedaaa
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    05 Eyl 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar az önce kurul toplantısından çıktık herkes egzersiz için yarıştı resmen. ben de okul çıkışı laboratuvarı öğrencilere ve mahalledeki velilere 2 saat açmayı istiyorum internet cafe gibi yani..haftada 3 gün egzersiz gibi..geçen yıl okul idaresi açtı ve sanırım para karşılığıydı. böyle bir şey yasal mı.
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    05 Eyl 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar egzersiz yapanlar var. Ben de konunun aydınlatılmasını istiyorum. İzci ünitesi açmak istiyorum çünkü. Okulumda hiç ünite yok ve ben çalıştırmak istiyorum. Ancak bu sene formatörlük olurum var. Birilerini çalıştırırsın desin lütfen...
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

Egzersiz Planı    07 Eyl 2008, 20:49Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ben geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında egzersiz yaptım. Egzersiz planı ve il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne göndereceğiniz dilekçe örneği ektedir. Yalnız egzersiz planlarını 1 Ekim'e kadar göndermeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz 1 Ekim'den ititbaren başlıyor.

bilgisayar egzersiz.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  bilgisayar egzersiz.rar
 Dosya Boyutu:  15.76 KB
 İndirilme:  126 defa

tcoalngsau
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    07 Eyl 2008, 20:55Alıntıyla Cevap Gönder

yani bilg. dan egzersiz yapıyorsunuz öylemi? Surprised
vseckn
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    07 Eyl 2008, 21:05Alıntıyla Cevap Gönder

tcoalngsau yazmış:
yani bilg. dan egzersiz yapıyorsunuz öylemi? Surprised

Evet hocam yapıyorum, hatta bu yıl da yapmayı düşünüyorum.
teacher42
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    08 Eyl 2008, 10:33Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar geçen sene bende başvurdum hatta bi arkadaşım yapıyordu bilecık te bana da soyledı sen yap dedı.yaptığı şey ise okul sitesını öğrencılerle beraber yapmak ve yenılemekmış.planlarınıda gonderdı.bızım mudur ise bana egzersizle ilgili maddeyı cıkartarak elıme verdı ve hocam oku eger varsa sız soyleyın dedı.paralı ınternet işine ise olmaz dedıler.bakanlık demiş öğle arası ve okul sonrası acık kalacak öğrencıler ve ısterse velıler ucretsız faydalakacakmış
ipek10
Site Gezgini
Site Gezgini

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    08 Eyl 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

yukarıda verdiğiniz plan egzersizmi kursmu hocam çünkü haftasonları egzersiz değil kurs açılıyor benim bildiğim.öğrencileremi yoksa yetişkinlere yönelik bir planmı bu ?
hakansia
Aktif Üye
Aktif Üye

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!    08 Eyl 2008, 16:27Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR FORMATÖRLER EGZERSİZ YAPABİLİR FAKAT MESAİ SAATİ DIŞINDA. FAKAT BİLGİSAYARDAN EGZERSİZ OLMAZ.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

EGZERSİZ YAPABİLİRMİYİZ!!!!!

page generation = 1.40628 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması