hocam paylaşım için teşekkürler ama rapid ERROR verdi..
_________________ Yeryüzünün gördüğü en adice ve şerefsizce katliamını yapan İsrail köpeklerinin ve bu köpeklerin yaptığı hertürlü şerefsizliğe sessiz kalan AB, BM, ABD ve NATO 'nun ALLAH belasını versin..
İndirdim, kotamın 100 megabaytı gitti! İçinden sınav soruları, pdf kitaplar çıktı. Oysa ben EĞİTİM YAZILIMI bekliyordum. Bende mi sorun var yoksa farklı bir dosya mı upload edildi?
İndirdim, kotamın 100 megabaytı gitti! İçinden sınav soruları, pdf kitaplar çıktı. Oysa ben EĞİTİM YAZILIMI bekliyordum. Bende mi sorun var yoksa farklı bir dosya mı upload edildi?
Arkadasim iindirdiklerini iyi incelemeden yorum yapma içerikte 100 lerce egitsel flash oyun mevcuttur benim çocuklar da kullanmaktad1r.ve çok faydalanmislard1r.Piyasada satisi da yoktur.Kendi derlememdir. Okulistik üyeligi olanlar aylik 40-50 ytl sanirim diger siniflara online ulasabilirler
Linkler saglamdirRapid free kulanimi son günlerde maalesef engellemektedir. Elimde olan 2.ve 8.siniflarida ilgilenen olursa upload edebilirim.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.