daha çok bir haber yada paylaşım sitesi değilde bir konuyu yada dersi anlatan siteler istediklerim. Tabi böyle siteler bulamazsam önerdiğiniz siteleri değerlendirmeye alacağım. ama www.ilkokuma.com olabilir hocam. çok teşekkürler
http://egitbilgi.blogspot.com/ web sitesi tarafımdan yapılmış olup öğretmenler için gerekli linker kısmında birçok link bulabilirsiniz. diğer öğretmen arkadaşlarla da paylaşmayı unutmayınız lütfen amacım sadece öğrenciler bt sınıflarında öğretmenler serbestsiniz istediğinizi yapabilirsiniz demelerini engellemek; bunun yerine bu adresleri sık kullanılanlara ekleyereke çocukların daha bilinçli bir şekilde internet kullanmasını sağlamak ayrıca öğrencilerimiz ve çocuklarımız için faydalı bulduğunuz siteler olursa bana pm atabilirsiniz
eğitimle ilgili bir forum sitesi denemeniz gerektiğini düşünüyorum. her gün yeni dökümanlar eklenmektedir. ben takip ediyorum yararlı olacağını düşünüyorum. bir öğretmen için gerekli herşeyin olduğu bir site. özellikle derslerle ilgili herşey
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.