Ocak ayı içerisinde Müdür ve Şubat ayı içerisinde de Müdür Yardımcılığı atanmalarının yapılmasının gündemde olduğu ve temmuz ayında da 5 yılını dolduran yöneticilerin rotasyonunu planlanıyor Genel Merkezden edindiğimiz bilgilere göre yönetici atamalarına başlanılacağı belirtildi.
Ocak ayı içerisinde Müdür ve Şubat ayı içerisinde de Müdür Yardımcılığı atanmalarının yapılmasının gündemde olduğu ve temmuz ayında da 5 yılını dolduran yöneticilerin rotasyonunun planlandığı bildirildi.
İl içi isteğe bağlı atamalar Mayıs ve il dışı atamalar ise Eylül ayında...
2005 yılı müdür yardımcılığı sınavına girip puanı tekrar hesaplanan ve kazandığı halde başvuru yapamayan adayların yerleştirilmesi de gündemde... Zonguldak Eğitimbirsen
_________________ Tarife sığmıyor
Sen de ki hal...
rotasyon affı ve hizmet bölgelerinin puanlarının değiştirilmesiyle ilgili değişikler ne zaman açıklanıcakk
Bu konudaki gelişmeleri ben de merak ediyorum. Ortaya bir laf çıkarıldı ama ardı arkası yok maalesef. Yok af , yok hizmet bölgelerinin değiştirilmesi falan. Aynı şeyleri söyleyip duruyoruz , okullar 6 tipe ayrılacak vs.. diye ama bir arpa boyu ilerleme yok maalesef. Bilen varsa beri gelsin.
_________________ Söz biliyorsan söyle ibret alsınlar. Yok bilmiyorsan, sus da "ADAM"sansınlar
arkadaşlar bi başka siteden bulduğum bilgiler ise şunlar.
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan edinilen bilgilere göre, bu gün mesai bitimi itibari ile veya yarın, eğitim kurumları yönetici atama klavuzu yayınlanacaktır. Yayınlanacak eğitim yöneticileri atama klavuzu takvimine göre, ilk önce sınavı kazanan müdür adaylarının başvuruları alınarak atamaları yapılacak daha sonra müdür yardımcılıkları atama başvuruları alınıp atamaları yapılacaktır. Ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı'nın başka bir formül üzerinde de çalıştığı ve bu formüle göre de, tüm illerde eş zamanlı uygulamanın dışında Milli Eğitim Bakanlığı eğitim kurumları yönetici atamalarının valiliklerin ( İl Milli Eğitim Müdürlükleri) insiyatifine bırakılarak şubat veya mart ayı sonuna kadar tüm işlemlerin bitirilmesi planlanmaktadır.
inşallah af falan olmaz...herkes doğuda çalışmalı...eşitlik varsa herkese olsun..birilerine ayrıcalık yapılıp diğerini göz ardı edemezsiniz.
ben ayrıcalıktan bahsetmiyorum ben plan yapamamaktan bahsediyorum mesela bulunduğum yer yeni hizmet bölgelerine göre rotasyon yeri sayılıyo olabilir buna göre planlarımı yapmak isterim ne var bunda şunuda unutmayın istanbulun güzide yrlerinde doğu görevi yapanlar var bunlarda eşitlik nerdee.. kimin ne durumda olduğunu bilmeden illa muhalefet olmak için bişiler söylemeniz yersiz hocam. iyi çalışmalar!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.