Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
  Re: seçmeli ve zorunlu derslerin yeniden belirleniyor !!
Mesaj 03 Mar 2010, 09:43 
Yeni Üye
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

tartışmaya gerek yok arkadaşlar yazıda liselerden bahsediliyor zaten bizimle ilgili bişey demiyor işimize geldiği gibi yorumlamayalım:p

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 09:55 
Aktif Üye
Aktif Üye

bence de böyle iyi. o kadar idealist öğretmen takılıyorsunuz ama sizce öğrenciye birşey öğretmek illa not mu yani?? ben not vermiyorum ama birçok not verenden çok daha iyi öğrettiğim kanısındayım. ders boş geçiyormuş, oyun oynatıyormuşsunuz bu sizin vicdanınızın bileceği iş. notu yok diye sürekli boş bırakan arkadaşları kınıyorum.bu dersin ücretini alıyoruz. seçmeli de olsa. sınavı olmasa da. bir saatte olsa. ben bunun hakkını veriyorum ve mesleğimi iki sınav kağıdına bağlamıyorum. meslek lisesinde çalışırken 8 saattlik bilgisayar dersine girip birşey anlatmayan, sonra soruları veren öğrencilere ve sınav yapan meslektaşlarımı tanıyorum.ne yani şimdi sınav oldu da bu öğretmen o parayı haketti mi yani. hayır..öğrencilerin gözünde o ders önemli ders mi, o öğretmen iyi öğrenmen mi?ben ilköğretimde sınav yapmadan o paranın hakkını daha çok veriyorum bence..geniş düşünün arkadaşlar.olayı zorunlu derse, sınav kağıdına bağlamayın.siz öğretmensiniz, her şekilde öğretmelisiniz.şartlara takılmadan.

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 10:13 
Aktif Üye
Aktif Üye

idealsevgili yazdı:
su mantaliteye bayılıyorum valla
su kadar sınıfın notunu ben nasıl gireyim veya nasıl sınav yapayım...

Bal gibi yapılır arkadaslar bal gibi... ben 3 okula gidiyordum. 3 üne de sınav yapıyordum. kaldı ki (kopyayı onlemek adına diyelim) sınıflarda 4 veya 5 grup soru hazırlıyordum. A-B-C... gibi. her grubun sorusu da digerininkinden tamamen farklıydı. ve hepsini aynı gunde bilemedin 2. gunde okuyup universitede hocalarımızın yaptıgı gibi kapıya asıyordum liste seklinde...

yok efendim nasıl... yahu arkadaslar hanginizin kanı bir resim oğretmeninden muzik ogretmeninden matematik veya turkce ogretmeninden vs vs daha kırmızı? onlar yapabiliyorsa bal gibi siz de yaparsınız...

Ek ders kesildiginde maas az yattıgında, gec yattıgında mırın kırın yapılabiliyor gayet rahat bir sekilde...

Kusura bakmayın ama yeri geldiginde hakkını da vermek lazım bu paranın... Cok da rahata alıştırmamak lazım kendimizi..

Hariçten gazel okumuyorum ben... ben de sizdenim. Bilgisayar oğretmeniyim. Üstelik sozlesmeliyim. Ustelik suan gorev yaptıgım okul teksas gibi yere donusmus. disiplin misiplin yok. 47 kisilik sınıflarım var. 10 bilgisayarım... geri kalan 2 bilgisayarın mousu klavyesi vb. yok ve ben bunlara idareyi yok sayarak cozum bulmaya calısıyorum. (idare bize gorev dusmesin ne yapıyorsan yap mantıgında)

her zaman soyluyorum ben.
Yeryüzünde öğretmenlik meslegi kadar zor ve ogretmenlik meslegi kadar kolay bir meslek yok zannımca..

Salla basını al maasını yaparsan coookk rahat bi meslek. Ama hakkını vermeye kalkarsan, bu ogrencilere bunları daha iyi nasıl anlatabilirim daha iyi nasıl yetiştirebilirim derdine dusersen de en zor meslek...

Eminim bircogunuz anlatmak istediklerimi gayet rahat anladı... neyse...
herkese iyi aksamlar

Kesinlikle size katılıyorum hocam.BU şeklide davranmaya devam ederlerse ben öğretmenlik mesleğinden iyice soğuyacağım..Zevk almıyorum artık.Çünkü her seferinde kendimi kalifiye elemen gibi hissettiriyorlar.Bizler bir matematik öğretmenliği bölümünden daha yüksek puanlarla üniv. okumuş insanlarız ama bunu anlamalarını sağlamamız lazım..Artık yeter bize yapılan bu haksızlığa son verilmesi gerekiyor.

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 10:19 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar anlamadığım birşey var kaldırılsa ders ne olacak?
eğitim fakültesinde bölümü olup, akın akın okuyan ve mezun veren üniversiteler ve bizler ne yapacağız?

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 10:41 
Aktif Üye
Aktif Üye

benim anlamadığım konu şu, resim, müzik, beden neden zorunlu???????
Asıl onların seçmeli olması lazım. sonuçta yetenek isteyen dersler ve herkesten bir başarı beklemek haksızlık.
seçmeli olması gereken en son ders bilişim teknolojileri bence..

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 11:03 
Yeni Üye
Yeni Üye

dheos yazdı:
arkadaşlar anlamadığım birşey var kaldırılsa ders ne olacak?
eğitim fakültesinde bölümü olup, akın akın okuyan ve mezun veren üniversiteler ve bizler ne yapacağız?

valla arkadaşım ABD'de okullarda BT derslerinin kaldırılılmaya başlandığını duymuştum.
Hatta shiftdelete.net'de bunu yapmıştı ve ülkemizde bilgisayar derslerinin durumu ile ilgili bir yazı yayınlamıştı.Demişsinki kaldırılırsa ne olacak
Basit; Formatörlük,MEM'ler,Halk Eğitim vb... Eeee iyi bilgisayar bilen arayan kurum çok ülkemizde yani işsiz kalmayız ;)

Başa Dön

Mesaj 03 Mar 2010, 11:21 
Yeni Üye
Yeni Üye

yahu ilköğretimde kaldırıldığı veya zorunlu olduğu yok, liselerden bahsediliyo yazıda, bence liselerde zorunlu olsun zaten...

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 11:00 
Site Gezgini
Site Gezgini

son durum ne? bakanımız bizede bakmışmı :? 8)

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 11:08 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

arkadaşlar sonuçtan bir haber var mı acaba?

Başa Dön

Mesaj 12 Mar 2010, 11:16 
Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kullanıcı avatarı

sonuç gelecğimiz vahim galiba

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 40 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul