Sinan dostum anasınıfı içinde geçerlimi bu yazdıkların. Çalışma ana sınıfı için. Benim pek bilgim yok. Yazma işi oluyormu anasınıfında. Ben ilk başta 1. sınıf sanmıştım. sonradan fark ettim anasınıfı olduğunu
Evet hocam Okul öncesinde yazı yönü eğik olmak durumunda. Nedeni belirttiğim gibi kemik kas gelişimi. Eşimde Okul öncesi öğretmeni. Kılavuz kitaplarda belirtilmiş zaten okul öncesi ilköğretime hazırlığı kapsıyor. Bu konuda okul öncesi öğretmenlere seminer verdim hocam.
O kadarını ben de bilemeyeceğim Sinan hocam. Bende bilgisayar öğretmeniyim. Sonuçta Alpay güneş hocamında belirttiği gibi bu iş uzmanlık alanı olan bir iş. Projenin grafik işini, senaryosunu, kodlamasını hepsi bir kişi yapıyor ve uzmanlık alanımız olmayan alanlarda proje hazırlıyoruz. Başka bir branş bizim uzmanlık alanını ne kadar iyi bilebilir ki? aynı şekilde biz başka bir branşın uzmanlık alanını ne kadar iyi bilebilir ki. Yine de önemli bir ayrıntıimiş. Ve dikkat edilmesi gerekirmiş. Lakin yayınlanan bir iki projede de şu dikkatimi çekti ki : Okul öncesi hazırlanan projelerde yazıyla geri dönüt verilmiş. Bu ve sizin belirttiğiniz gibi eksiklikler yok değil. Lakin belirttiğim gibi uzmanlık alanımız olmayan bir alanda hazırlanan projelerde muhakkak hatalar olacaktır diye düşünüyorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: formator_, Google [Bot] ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.