Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 79 mesaj ] Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
  Re: Öğrenme Nesnesi Proje Yarışması
Mesaj 23 May 2010, 21:11 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Sinan dostum anasınıfı içinde geçerlimi bu yazdıkların. Çalışma ana sınıfı için. Benim pek bilgim yok. Yazma işi oluyormu anasınıfında. Ben ilk başta 1. sınıf sanmıştım. sonradan fark ettim anasınıfı olduğunu

Kocasinan/Kayseri

Başa Dön

Mesaj 23 May 2010, 21:13 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

Evet hocam Okul öncesinde yazı yönü eğik olmak durumunda. Nedeni belirttiğim gibi kemik kas gelişimi. Eşimde Okul öncesi öğretmeni. Kılavuz kitaplarda belirtilmiş zaten okul öncesi ilköğretime hazırlığı kapsıyor. Bu konuda okul öncesi öğretmenlere seminer verdim hocam.

Başa Dön

Mesaj 23 May 2010, 21:15 
Yeni Üye
Yeni Üye

Arkadaşın yalancısıyım. Demek tanıyorsunuz bu animasyonu hazırlayan arkadaşı. Aleykum selam. Arkadaşa söylerim iletir selamınızı.

Başa Dön

Mesaj 23 May 2010, 21:24 
Yeni Üye
Yeni Üye

O kadarını ben de bilemeyeceğim Sinan hocam. Bende bilgisayar öğretmeniyim. Sonuçta Alpay güneş hocamında belirttiği gibi bu iş uzmanlık alanı olan bir iş. Projenin grafik işini, senaryosunu, kodlamasını hepsi bir kişi yapıyor ve uzmanlık alanımız olmayan alanlarda proje hazırlıyoruz. Başka bir branş bizim uzmanlık alanını ne kadar iyi bilebilir ki? aynı şekilde biz başka bir branşın uzmanlık alanını ne kadar iyi bilebilir ki. Yine de önemli bir ayrıntıimiş. Ve dikkat edilmesi gerekirmiş. Lakin yayınlanan bir iki projede de şu dikkatimi çekti ki : Okul öncesi hazırlanan projelerde yazıyla geri dönüt verilmiş. Bu ve sizin belirttiğiniz gibi eksiklikler yok değil. Lakin belirttiğim gibi uzmanlık alanımız olmayan bir alanda hazırlanan projelerde muhakkak hatalar olacaktır diye düşünüyorum.

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 79 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Tüm zamanlar UTC + 3 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: formator_, Google [Bot] ve 3 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul