merhaba arkadaşlar ben de katışlmayı düşünüyorum hazırlıklara başladım. ben index.swf dosyası mebin verdiği şablon içindemi olması gerekiyoru illa ve bu şaplonları nereden bulabiliriz.. teşekkürler
merhaba arkadaşlar ben de katışlmayı düşünüyorum hazırlıklara başladım. ben index.swf dosyası mebin verdiği şablon içindemi olması gerekiyoru illa ve bu şaplonları nereden bulabiliriz.. teşekkürler
alper_atabek yazdı:
okula başvuru yapılacak mı ben katılıyorum diye yoksa direk dosyaları eğitek e teslim etmek yetiyor mu?
Merhaba Arkadaşlar, Yarışma sonucunun 14 Mayısta açıklanamsı gerekiyordu ancak hala açıklanmadı yanılmıyorsam. Ne zaman açıklanacak, bir bilginiz var mı?
Hocam kılavuzda 14 mayıs diyor. 3 gündür açıklama yok. Sanırım atama işine dalıp sonucu açıklamayı unuttular. İnanın 14 mayıs ta açıklasalardı sürpriz olurdu. Yani beklenen oldu. Yine ne bir açıklama ne de bir link var ne meb.gov.tr de nede egitek.meb.gov.tr de. sonrada yarışmalara katılım neden az deniliyor.
atama ile ilgisi olacağını zannetmiyorum birbiri ile ilgili olmayan birimler nede olsa. Benim tahminim eğitek personelinin sınav görevi nedeniyle il dışında görevlendirmede olmaları büyük ihtimal Carşambaya kadar yayımlanır. (Sanki kazanma umudum var da bekliyorum )
_________________ Umut Kötülüklerin En Kötüsüdür çünkü İşkenceyi Uzatır... "Friedrich Nietzsche"
oyle şey olur mu yaa bizden zamanından once ulaştırmamızı istiyolar. kendileri dedikleri tarihte acıklayamıyolar acabaa cok mu katılım oldu da halledemiyolar karar veremiyolar
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.