valilik oluru alınmış hizmet içi kursunda kursiyer sayısı
18 Şub 2010, 15:32
Yeni Üye
valilik oluru alınmış hizmet içi kursunda kursiyer sayısı 20 kişiden 3 kişiye(17 kişi devam etmezse) düşerse kurs iptal olur mu?kursa katılmayanlara herhangi bir ceza uygulanır mı?
Re: valilik oluru alınmış hizmet içi kursunda kursiyer sayısı
18 Şub 2010, 15:50
Aktif Üye
Yeterli sayı olmazsa evet iptal olabilir.Benim bildiğim15 kişinin altına düşerse. Katılmayana yaptırımı nasıl uygulayacaksınız ki yaka paça kursa mı geitereceksiniz yaptırımı falan yok
_________________ Ehl-i irfan arasında aradım kıldım taleb Her hüner makbul imiş illâ edeb illâ edeb
18 Şub 2010, 17:12
Aktif Üye
Mahalli kurslarda mesai dışındaki kurslara katılmayanlara kara listeye almaktan başka bişi yapamıyorlar. Bir başka kurs istediğinde kişiye ncelik tanımıyorlar. Yoksa yasal başka bir durum yok sanırım. Ha akşam kurslarına ekdersli olarak çağrılırlarsa durum değişir.
19 Şub 2010, 10:04
Yeni Üye
Mahalli kurslarda en az 12 kişi olmalı, olmazsa kurs açılmaz, bir sonraki yılın planlamasını yaparken bu durum göz önüne alınmalıdır. Tabiki bir de insanların ne istediği önemli Sadece kurs açmak için açılmaz. Bazı kurslara hiç başvuru olmaz iken bazı kurslar 1000 kişi başvura biliyor. İhtiyaç analizi doğru yapılmalı Saygılar.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.