Kullanıcı adı:  Şifre:  Her ziyaretimde otomatik giriş yap                              GirişGiriş   

Sitemize Hoşgeldiniz..! 

Bilişim Teknolojileri-Bilgisayar Forum
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
Son 24 Saat
Kayıt Olun
Kayıt Olun
iletişim
iletişim

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 
Yazar Mesaj
  Eğitici Formatörler Müd. Yardımcılığına Giderse
Mesaj 23 Oca 2010, 23:04 
Aktif Üye
Aktif Üye

Bildiğim kadarıyla son müdür yardımcılığı sınavına giren pek çok eğitici formatör arkadaş vardı. Kazananların çok olduğunuda biliyorum. Atama takvimide ilerliyor. Eğitici formatörler md. yard. olursa eğiticiliği bırakmak zrunda kalacaklar. Bu sayı ne kadar acaba? Eğitici Formatörlük sonu mu geliyor. Görüşlerimizi paylaşalım.
Md. yard. gidecek +1

Başa Dön

Re: Eğitici Formatörler Müd. Yardımcılığına Giderse
Mesaj 30 Oca 2010, 09:34 
Aktif Üye
Aktif Üye

Ben formatörlüğün bittiğini düşünüyorum.Kendimizi buna hazırlayalım.
Ben okul formatörüyüm
+1

Başa Dön

Mesaj 30 Oca 2010, 10:09 
Site Gezgini
Site Gezgini
Kullanıcı avatarı

Formatörlük 17 yıldır devam ediyor kolayına biteceğini düşünmüyorum elbette geçiş olacak ama daha zaman var bence... esasında bakanlık bu işe el atıp nihayetlendirmeli bi şekilde ama yapmıyor her şeyde olduğu gibi terme çatma bakanlığın işleri...

Başa Dön

Mesaj 30 Oca 2010, 10:26 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

çok ilginç hocalarım dünyayı kendi etrafımızda dönüyor sanmayalım :idea: biri gider biri gelir bunda eskra bişey yok kii tabiki eğitici formatörlük görevlendirmedir kadrolu değildir,ayrıca mud yrd kadrosunu alırsınız formatörlüğe devam etmek istiyosanız o görevi devam etirirsiz bu kadar kolay :)
sonu gelmez yanee çünkü ben bir çogunun bilgisayar öğretmeni oldugunu düşünmüyorum, eğer zevk alıyosa o işten formatörlüğe devam eder biryerlerden kaçmak için o göreve geldi ise oda hemen müd yrd gider hoşuna gitmesse geri gelir öyle iştee vel hasıl 160 saat kurs alanlar formatör oldukça bu işin sonuu gelmezzzz :verymad:

Başa Dön

Mesaj 30 Oca 2010, 10:43 
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

projeler oldukça bir de notebook işi tüm türkiyeye yayılırsa bitmez kardeşim.Ama iyi bir iş de değil öğretmenlik daha iyi

Başa Dön

Mesaj 31 Oca 2010, 20:30 
Site Gezgini
Site Gezgini

Sınava gir kazan sonra ödül olarak maaşın azalsın böyle bir uygulama dünyanın neresinde vardır acaba. Böyle giderse eğitici olmak mantıksız bence.

Başa Dön

Mesaj 04 Şub 2010, 21:47 
Aktif Üye
Aktif Üye

mkpatriot yazdı:
çok ilginç hocalarım dünyayı kendi etrafımızda dönüyor sanmayalım :idea: biri gider biri gelir bunda eskra bişey yok kii tabiki eğitici formatörlük görevlendirmedir kadrolu değildir,ayrıca mud yrd kadrosunu alırsınız formatörlüğe devam etmek istiyosanız o görevi devam etirirsiz bu kadar kolay :)
sonu gelmez yanee çünkü ben bir çogunun bilgisayar öğretmeni oldugunu düşünmüyorum, eğer zevk alıyosa o işten formatörlüğe devam eder biryerlerden kaçmak için o göreve geldi ise oda hemen müd yrd gider hoşuna gitmesse geri gelir öyle iştee vel hasıl 160 saat kurs alanlar formatör oldukça bu işin sonuu gelmezzzz :verymad:

Hocam görevlendirme esaslarında, yöneticilik görevi olanlar formatör olarak görevlendirilmezler, ibaresi var ama sizin bundan haberiniz yok anlaşılan.

Başa Dön

Mesaj 08 Şub 2010, 21:33 
Aktif Üye
Aktif Üye
Kullanıcı avatarı

keantr yazdı:
mkpatriot yazdı:

Hocam görevlendirme esaslarında, yöneticilik görevi olanlar formatör olarak görevlendirilmezler, ibaresi var ama sizin bundan haberiniz yok anlaşılan.

var var hocam ama bu fantazidir benim anlatmak istediğimde oo zaten adam zaten formatörlüğü fantazi olarak yapıyor sen bu adamı müdürde yapsan bence bu işe kafayı takmışsa gelir :puhaha: isterse padişah olsun adamların içinde uhte olarak kalmış ne yapsınlar yaneee

Başa Dön

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 8 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-

Bilişim Teknolojileri-E_Okul