Herkesin kafasında A+ nedir sorusu.Bu alana neler giriyor? İşte A+ Seviyesinde olanlar
comptIa A+ EĞİTİMİ I. A+ Hardware Basic Electronics Computer Safety and Work Habits Ergonomics, Tools, and Preventative Maintenance Field Replaceable Units, Common Problems, and Flowcharts Computer Cases The Motherboard The CPU Memory Power Supplies and UPS The Floppy Drive The Hard Drive The CD-ROM Drive Expansion Bus Architecture The Monitor IO Connectors Printers and Scanners Portable Computers Basic Networks
II. A+ Operating System Technologies Introduction The File System Basic DOS Commands DOS Configuration Essentials Introduction to the Windows Family of Products Windows 98 Windows 98 Featurest Windows 98 Maintenance Window 98 Networking Windows 98 Troubleshooting Windows 2000 Windows 2000 Features Network Management Windows 2000 Functionality Windows 2000 Networking Troubleshooting Windows 2000 Windows XP Windows XP Features Managing Resources in Windows XP Networking with Windows XP Troubleshooting Windows XP
Görüldüğü gibi donanım ve MS işletim tabanlı konular.Benim A+ dan anladığım bu.farklı bir araştırması olan varsa paylaşsın.Saygılar
_________________ C# Developer , ASP , ASP.Net , Int. Tech. Dev.
Aaaa,hoca sen MsDOS'un ne kadar önemli olduğunu gözden kaçıryorsun.Bilgisayarın senin için her şeyi yapan XP ya da vista işl. sistemi dışında kontrol edilmesi gerekirse
Aaaa,hoca sen MsDOS'un ne kadar önemli olduğunu gözden kaçıryorsun.Bilgisayarın senin için her şeyi yapan XP ya da vista işl. sistemi dışında kontrol edilmesi gerekirse
ama gerekmiyor
mesela sana en son ne zaman gerektş ve sen ne yaptın yazarsan aydınlanırız
_________________ Ölünüzü Dirinizi !!!Her gün Birinizi !!!! Bir gün Hepinizi!!!
Kahrolsun pkk!!!!!!
okan hocam hakılısnda yaş itibari ile çok kullandık ama
artık cd de n direkt çalışan işletim sistemleri var istediğin dosyayı yine alışkın olduğumuz ara yüzle halledebiliyoruz biliyosunuz
Kahrolsun pkk!!!!!!
Ben de soruların buradan geleceğini tahmin ediyorum. Yalnız windows98 ve 2000 den soru çıkacağını zannetmem. Ama Dos her zaman gereklidir. Bencede yabana atılmaması gerekir.
Diğer 40 soru word, excel, powerpoint, sql ve oracle den olur büyük ihtimal
Ms Dos bilgisayar ile ilgilenen için şarttır.Daha dün hiç bir giriş ünitesi olmayan bilgisayarın hdd sistemini değiştirdim.
________________Neyse konumuz bu değil______________________
Menülere yada genel olarak office çalışmak şu an için biraz anlamsız çünkü hangi yazılım esas alınmış onu bilmiyoruz.Office 2007 mi yoksa 2003 mü? Bu kafamı karıştırıyor.
Arkadaşlar bu 40 sorunun daha çok formasyon ile alakalı olacağını tahmin ediyorum. Öğretim teknikleri stratejiler ve yöntemler. (KPSS sınavındaki gibi ) yanılıyormuyum yoksa?
Arkadaşlar bu 40 sorunun daha çok formasyon ile alakalı olacağını tahmin ediyorum. Öğretim teknikleri stratejiler ve yöntemler. (KPSS sınavındaki gibi ) yanılıyormuyum yoksa?
kesin
Kahrolsun pkk!!!!!!
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu site, ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır ve sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin
yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.